КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Карту педаль G. кропка 90cv 6f3

the shiston
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, які з іх з'яўляецца карта на педаль акселератара. наколькі я зразумеў, да гэтага часу павінна быць тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту 1. Затым яшчэ адна рэч, я заўважыў, што на новых marelli 8 multijet 2 тыпу, педаль адчувальная і з невялікім грузам ўжо набірае абароты хутка. не можа паўтарыць нават на 6f3? Кладу карту ў маей машыне, як студыя. Дзякуй усім.

tranky
прывітанне, хлопцы, я хацеў бы ведаць, які з іх з'яўляецца карта на педаль акселератара. наколькі я зразумеў, да гэтага часу павінна быць тое, што ecm называецца абмежавальнік крутоўнага моманту 1. Затым яшчэ адна рэч, я заўважыў, што на новых marelli 8 multijet 2 тыпу, педаль адчувальная і з невялікім грузам ўжо набірае абароты хутка. не можа паўтарыць нават на 6f3? Кладу карту ў маей машыне, як студыя. Дзякуй усім.

Карту педаль мае 2 восі у тым ліку і iq у мм3 або mg або іншы ў НМ.
Вы можаце ўсталяваць, як вы лічыце, відавочна, сумясціўшы turbo, рэйкі і ўсё астатняе, неабходнае для павелічэнне, што вы хочаце, і вызначце, у карты пара (не для працы, вядома, гэта трымае высокія каб не абмяжоўваць нічога, потым аднадумцаў калі-то скончыў).
Добрая праца

the shiston
Дзякуй за тлумачэнне, але я хацеў бы ведаць, што карту педаль

overbooster
0903C2 - 0905F0 я 2 карты

the shiston
дзякуй вялікае, і для таго, каб зрабіць яе значна больш адчувальнай педаль тып mjd8, як вы маглі б зрабіць? тыпу зрабіць з крывых круглыя??

the shiston
гэта нармальна, што і г. д. мне fda значэння ў адмоўнае, на ін'екцыі parzializzato_?

overbooster
дзякуй вялікае, і для таго, каб зрабіць яе значна больш адчувальнай педаль тып mjd8, як вы маглі б зрабіць? тыпу зрабіць з крывых круглыя??

паспрабуйце скапіяваць выгібы і бачыш, што адбываецца, але я сумняваюся, што дазвол так лёгка прыйдзецца карэктаваць ўсё астатняе...

overbooster
гэта нармальна, што і г. д. мне fda значэння ў адмоўнае, на ін'екцыі parzializzato_?

зрабі скрін

the shiston
вось

overbooster
і г. д. на гэтых ecu гэта не максімум...

overbooster
Значэння, вы бачыце іх у мінус, таму што я ў негатыве, я табліцы ў адпачынак або cut off, г. зн. пара 0

the shiston
зразумеў, так што не трэба дакранацца, ці не так?

overbooster
x звычайная карта, не трэба дакранацца.

the shiston

the shiston
Яшчэ адна рэч, хлопцы, мы ўжо ў тэме, і я вам скажу, заўсёды на гэты аўтамабіль прымушае мяне што на нізкіх абарачэннях пры хадзе, калі націскаю лёгкі і педалі счаплення аўтамабіляў на штуршок, як калі б паскарэнне, як толькі я пакідаю не больш і гэта павышэнне працягваецца да таго часу, больш ці менш 1500rpm. цалкам магчыма, што ў карце ёсць гэты факультэт?

tranky
Яшчэ адна рэч, хлопцы, мы ўжо ў тэме, і я вам скажу, заўсёды на гэты аўтамабіль прымушае мяне што на нізкіх абарачэннях пры хадзе, калі націскаю лёгкі і педалі счаплення аўтамабіляў на штуршок, як калі б паскарэнне, як толькі я пакідаю не больш і гэта павышэнне працягваецца да таго часу, больш ці менш 1500rpm. цалкам магчыма, што ў карце ёсць гэты факультэт?

я не думаю, счапленне гідраўлічнае кіраванне, а не электронны, як тое, дросельнай засланкі.. вам якой-небудзь кантакт на датчыку, што спыніла на педаль акселератара, або што-то падобнае.. зрабіце дыягностыку і праверце датчыкі педалі... калі ёсць анамаліі, убачыць незвычайныя пікі

the shiston
вы кажаце, што, можа быць, выключальнік счаплення?