Прагляд Поўнай Версіі : Сумесь у дадатак да дызель
Усім прывітанне, даўно не пісаў і для розных праблем, цяпер я прашу вашай дапамогі, па адносінах да сумесі, якая складаецца з маторнага алею і ацэтону чыстага 100% для дызельных рухавікоў, у pqdticolar чынам, для 1.3 mjt. Размаўляў з калегам, ён мне сказаў, што прапорцыя: 150 мл чыстага ацэтону, 300мл алею рухавіка (якім бы яно ні было) і 20 еўра дызельнага паліва. Чытаючы на інтэрнэт замест гэтага, я знайшла падрабязнае кіраўніцтва, прыкладна на 8/9 гадоў таму, у якім тлумачыцца, нейкі тып, прапорцыі: на 1, 5 мл з 1,8 мл чыстага ацэтону 100% за кожны літр дызельнага паліва і 1,5 мл на 1,8 мл алей для рухавіка (якім бы яно ні было), змешваць іх разам і пакласці іх у баку пасля таго як вы зробіце поўны. Хто з вас ведае што-то і можа дапамагчы? Загадзя дзякуй
Даруй невуцтва BlackFog, што функцыя гэтая дабаўка?
Прывітанне, чысткі conponenti зацікаўлены, зніжэнне спажывання ў доўгатэрміновай перспектыве, невялікае павелічэнне прадукцыйнасці на нізкіх абарачэннях, і нават на высокіх на 5000 абаротаў у хвіліну.
за тое, што я ведаю колькасць з згаданых табой супадаюць
за тое, што я ведаю колькасць з згаданых табой супадаюць
Які з двух велічынь супадаюць? Першы ці другі?
15 мл на кожны літр дызельнага паліва будзе чысты ацэтон 100%, што алей 2-тактный сінтэтычнае
не раю мінеральнага алею для дадання ў дызельнае паліва, таму што гэта стварае ножкі і з цягам часу могуць быць закрануты.. у мяне ёсць кліент, які дадае рапсавы алей на яго fiat punto 1.9 jtd і 1 месяц таму нам прыйшлося дэмантаваць фарсункі і помпа.. Я заўсёды раю дадаваць у малых дозах (1/2 літра макс газы і 20 еўра, дызельнага паліва) газа, які не лёгка даступныя, але я думаю, што павышэнне прадукцыйнасці шмат, таму што змяшчае цетановое лік вышэй, чым у дызельнага паліва
Але гэта не стварае праблемы на помпа ў доўгатэрміновай перспектыве? гэта сапраўды карысна?