Перегляд Повної Версії : Обмін F1 Smart 451 '13
Привіт друзі, я встановив рульове колесо з весла F1 на Smart 451 mhd 2013 року, який не стояв спочатку, працює все правильно, але обмін F1 немає.
в інтернеті я читав, що ви повинні зробити, процедура, інструмент, для включення цієї опції більше коду, а де-друг, я чув, що ви повинні звернути проводів,хто може дати мені руку, якщо він вже знає цю процедуру?
Привіт друзі, я встановив рульове колесо з весла F1 на Smart 451 mhd 2013 року, який не стояв спочатку, працює все правильно, але обмін F1 немає.
в інтернеті я читав, що ви повинні зробити, процедура, інструмент, для включення цієї опції більше коду, а де-друг, я чув, що ви повинні звернути проводів,хто може дати мені руку, якщо він вже знає цю процедуру?
Привіт,
наскільки я знаю, сигнал передач переходить на роги, так що його треба тільки активувати з діагнозом (я не знаю, якщо vag-com або інші, чесно кажучи, коли-небудь зроблених розумний ще..), але на 100% ця процедура.
Якщо ви виявите проблеми, вони це роблять спокійно на смарт побачив, що це аксесуар, що підходить.
Навколо, я читав, що є інтерфейси, mb star, а хтось робить з цим...
Навколо, я читав, що є інтерфейси, mb star, а хтось робить з цим...
ці вкладки служать для попередніх моделей другої серії, тому що це, що ви згаданий нещодавно, не потрібно
Ні, я розумію, що ти маєш на увазі.
Я кажу саме інтерфейсу мв star, що це буде офіційний діагноз Мерседес і я бачив у продажі на якомусь китайському сайті.
Ні, я розумію, що ти маєш на увазі.
Я кажу саме інтерфейсу мв star, що це буде офіційний діагноз Мерседес і я бачив у продажі на якомусь китайському сайті.
Не знаю такого діагнозу, а, не знаю, що вам сказати.. я довіряю їм більше, на загальних, як delphi, що добре чи погано зробили свою брудну роботу
Ви говорите, що delphi робить цю роботу?я знаю, що він робить Леонардо...
Ви говорите, що delphi робить цю роботу?я знаю, що він робить Леонардо...
Вся інформація, що я привіз, я тільки читав і у мене немає досвіду в цьому у мене великий досвід на fiat/alfa/lancia.. ці, коли-небудь зроблених, на жаль.. sorry
Шкода, я теж на inf, що я знаю, я читав трохи на різних форумах!!!!ми сподіваємося, що хтось знає більше нас і може дати якусь пораду!!