КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Аднаўленне блок EDC16c34 фокус

taliano
Прывітанне,

Я, як заўсёды, біць у нос, пасля спрабаваў пісаць на bosch EDC16c34-2.30 фокус 2009 з elmconfig(8m5112a650lg), я меў une памылкі, не зрабіў дамп і раней, яны з эбу з ладу.

Цікава, калі аднавіць файл на роўных і якім-то цудам я пісаў вышэй.
з ids FORD мне скінуць эбу на арыгінал, у мяне сітуацыя і без надзеі????
Магчыма, некаторыя ідэі геній???

Дзякуй

якую памылку яна дала табе праграма?
тэарэтычна з крычы, калі ты зможаш напісаць яшчэ eeprom, ён павінен вярнуцца, каб працаваць (иммо дазваляе, не памятаю, калі для гэтага эбу код захоўваецца ў eeprom, ці на што-то іншае). Тое ж самае з ids ford.
У выпадку, калі не змагу пісаць eeprom, то трэба прыступіць да перапраграмавання ў школе

todos
Прывітанне, адзінае рашэнне, і знайсці арыгінальны файл-ложак у bdm, а затым запісаць яго ў bdm...

carlo abarth
перайсці bdm і вырашайце!!!

ugoboss
калі вы настучала, толькі flash, з роўна можна вырашыць , але калі ты прадалася выпадку e2prom тое болю, таму што гэта scodificarle казіно.

taliano
Дзякуй за адказы, шлях і hce я думаў, Я ачуняў, bdm100 , я шукаў у кожным куце ў інтэрнэце без ўспышкі роўна , існуе база дадзеных або як аднавіць флэш-роўна???

todos
Дзякуй за адказы, шлях і hce я думаў, Я ачуняў, bdm100 , я шукаў у кожным куце ў інтэрнэце без ўспышкі роўна , існуе база дадзеных або як аднавіць флэш-роўна???

Вы можаце размясціць нумар праграмнага забеспячэння і Hw...

mafani
я на многія з гэтых на пежо і сітраен мне давялося зрабіць scodifica за ўсе, добра працуюць і не пакідаюць нават святло гарыць

blackwolf76
я на многія з гэтых на пежо і сітраен мне давялося зрабіць scodifica за ўсе, добра працуюць і не пакідаюць нават святло гарыць

на форд не працуе гэты мод...

перавышэнне хуткасці
па мне зрабіце спачатку атрымаць экю, якія выкарыстоўваюцца для павінны прывесці ў форд і вярнуць файл у