Перегляд Повної Версії : ford focus cmax 2008 90cv
здрастуйте, у мене проблема з cmax 2008 року .2 роки тому він був перепризначений від укладачів і тепер з kess v2 я читав, але не вважаю, драйвер і т. Д., і тому я завантажив одне керівництво ж блок управління.Проблема в тому, що у розділі карти і повне гівно, програмування.Я навіть подивився в 2d, але я, здається, не на місці(хоча я не вмію ним користуватися і 2),,, хтось допомагає мені?
додаю файл, прочитав ,що я написав .орі, але не оригінал, а переписаний від укладачів
Якщо файл, і мод, і нормально, що не може знайти драйвер, для того щоб порівняти потрібно, файл-орі.. я з смартфона як у мене є час, я даю йому очі,
що в тебе за проблеми з цією картою?
По-моєму має значення завищені, і я хотів би виключити egr і штовхати трохи більше тиску в рампі, але без драйверів не вмію працювати.
Привіт , подивися в розділі оригінальні файли, якщо знайти файл ж, як у вас пробачення
Зверніться до адміністратора терміново терміново
Не можу скачати...
Для драйвера вручну шукати "F701_199", що повинен бути драйвер ecu, принаймні, у тебе карти в пошуку назву, для файл орі, я повинен мимоволі мати 80msg мінімум для того, щоб скачати..
Я дав йому очі з файлом, ви маєте рацію бути незадоволеним..
Додаю посилання на файл, ori :
Є лагуни, а не після того як ти файл орі і необхідний досвід, я пропоную вам вивчити ще трохи і в якості альтернативи звернутися в professionalchiptuning для файл, підходить..
EGR 1C434A-1C4362 1C437C-1C4394
EGR знайдеш від 1c3c4c в 1c3c5a & 1c3aea в 1c3af8 поставити в нуль, але не знаю, якщо ви dtc видалити.. спробуйте і дайте знати
По-моєму має значення завищені, і я хотів би виключити egr і штовхати трохи більше тиску в рампі, але без драйверів не вмію працювати.
Увагу, що в Рампі, і вже до межі.. 16960 з обмежувачами на 16480 пощастило розум не приходить в цьому діапазоні карту, щоб відсутність тиску турбо і запитом дизельного палива..
Значить, я був правий. Що ви під кайфом......ви можете сказати, хто зробив мені карту?!!##!гаразд, йдемо далі, а поки що дякую вам!
Карта оплати 250 євро 2 роки тому......
Карта оплати 250 євро 2 роки тому......
Я знаю, хто я заплатив 700 євро, і вони торкнулися тільки обмежувачі.. добре, що це нормально прийняти спілкувалася з некомпетентними..
Не виключено, що люди там навколо.....для цього я почав вивчати і експериментувати........з файл .кричи, я б міг почати все спочатку, щоб все виправити.....
Не виключено, що люди там навколо.....для цього я почав вивчати і експериментувати........з файл .кричи, я б міг почати все спочатку, щоб все виправити.....
Дивіться ce я знаю, теж через це пройшла з ECU з ладу, і єдиним інструментом діагностики bluetooth, що я дав особа для того, щоб вирішить проблему і рук руки купити речі.. Тепер не беру машину на рік, і я роблю роботи для ac**мої і на додаток до економії я вищої якості в інтернет. Все це викликано 40% f.d.p. які проходять для геніїв, а я тільки з spanaviti.
У мене kess v2 клон.....читав і писав приблизно в 8 разів........йде добре.
EGR знайдеш від 1c3c4c в 1c3c5a & 1c3aea в 1c3af8 поставити в нуль, але не знаю, якщо ви dtc видалити.. спробуйте і дайте знати
Але ви розумієте адреси, розміщені? не дають рішення brettio так багато, щоб грати.
Але ви розумієте адреси, розміщені? не дають рішення brettio так багато, щоб грати.
Є ідентифікатори, що робить egr remover.
Що в них поганого?
І грати я не знаю, про що ти говориш, отже, особисті думки сарай для тебе.
Допомога, наскільки я можу і не зробити піддослідним кроликом для задоволення.
Це буде неправильно, щоб скопіювати адреси..
важливо і те, що відкрили
І грати я не знаю, про що ти говориш, отже, особисті думки сарай для тебе.
Допомога, наскільки я можу і не зробити піддослідним кроликом для задоволення.
Я скажу тобі секрет, і дам пораду
не всі але 98% з EDC16 мають управління EGR відразу після Фази Уприскування карті
і ось порада зроби це вручну, коли ви не маєте програмного забезпечення, на висоті..
Добре все спасибі всім....але ті, хто бачив карту, скажіть мені, якщо це сходинки зроблена погано, як я бачив, і я з ecm?карту уприскування, кажу...
Для драйвера вручну шукати "F701_199", що повинен бути драйвер ecu, принаймні, у тебе карти в пошуку назву, для файл орі, я повинен мимоволі мати 80msg мінімум для того, щоб скачати..
Але це і є типу драйвера шукати і т. Д. ? Я шукав блок управління focus edc дорівнює моєї, а також тип, що мені від kess "77" і я відкриваю і бачу, що ви абсолютно неправильно все....можливо, що всі карти знаходяться в кайф так?
Добре все спасибі всім....але ті, хто бачив карту, скажіть мені, якщо це сходинки зроблена погано, як я бачив, і я з ecm?карту уприскування, кажу...
Але це і є типу драйвера шукати і т. Д. ? Я шукав блок управління focus edc дорівнює моєї, а також тип, що мені від kess "77" і я відкриваю і бачу, що ви абсолютно неправильно все....можливо, що всі карти знаходяться в кайф так?
Я не розумію, що ти хочеш побачити, не маючи файл ОРІ??
також, завантаживши драйвер F701_199 дивитися карти і т. д., але не всі зміни, внесені...
Враховуючи, що я перевірив тільки адреси egr, без файл орі, щоб порівняти з мод, як ви говорите, що ви під кайфом? Мені потрібно знайти файл, а потім ви можете порівняти инкременты або декременты факти
Це буде неправильно, щоб скопіювати адреси..
важливо і те, що відкрили
Я скажу тобі секрет, і дам пораду
не всі але 98% з EDC16 мають управління EGR відразу після Фази Уприскування карті
і ось порада зроби це вручну, коли ви не маєте програмного забезпечення, на висоті..
Рада золотий.
Спасибі друже
Я перевірив з f107.199 і з і т. д. є досить короткими, але типу на межі тиску, обороти не повертаються і на ін'єкції parzializzato масштаб навантаження на двигун не повертається.....
Я перевірив з f107.199 і з і т. д. є досить короткими, але типу на межі тиску, обороти не повертаються і на ін'єкції parzializzato масштаб навантаження на двигун не повертається.....
Можливо, ви помилилися у введіть драйвер F701-199 і водієм, і я гарантую, що і він бачив, що я файл завантажується в автомат.. у мене Немає можливості відкрити файл у даний момент, але не пам'ятаю нічого аномального в цьому драйвер.. Навіть якщо б це було в будь-якому випадку, ви можете працювати навіть без 2D
У 2d я не готовий.....або я роблю якісь докази....також, бо я бачив, що обмежувач тиску ( я думаю, turbo) не були порушені і набагато більш низькі карти turbo....можливо, що "тренер "ми зробили один хаос?
Тоді є і інші способи, щоб виправити файл ОРІ ?
Я вискочив на поле, щоб дати видимість в мою адресу візитну картку.я думаю, що тепер я можу отримувати....
ммм
я не галочка нічого ти бачиш в моєму, якщо з'являється щось на межі
na візитну картку, тобі варто піти ще нижче, де дивитися написав Отримуйте ***** від Інших Користувачів