Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : ford focus cmax 2008 90cv

perrysound70
добры дзень, у мяне праблема з cmax 2008 года .2 гады таму ён быў пераназначаны ад складальнікаў і цяпер з kess v2 я чытаў, але не магу знайсці драйвер з ECM, а затым я загрузіў адно кіраўніцтва ж блок кіравання.Праблема ў тым, што ў бачыць карты, і ён здох праграмавання.Я таксама глядзеў у 2d, але мне не здаецца, у парадку(нават калі яны не здольныя выкарыстоўваць яго ў 2d),,, хто-то дапамагае мне?

perrysound70
прыкладаю файл, прачытаў ,што я напісаў .крычы, але гэта не арыгінал, а перапісаны ад складальнікаў

cinqueturbo
Калі файл, і мод, і нармальна, што не можаце знайсці драйвер для параўнання неабходна файл крычы.. я з смартфона як у мяне ёсць час, я даю яму адзін вачэй
што ў цябе за праблемы з гэтай картай?

perrysound70
Па-мойму мае значэння завышаныя, і я хацеў бы выключыць egr і штурхаць трохі больш ціску ў рампы, але без драйвераў крычы не ўмею працаваць.

carfree
Прывітанне , паглядзі ў раздзеле арыгінальных файлаў, калі вы выявіце файл крычы роўна на вашы апраўдання

perrysound70
Я не магу запампаваць...

carfree
Звярніцеся да адміністратара тэрмінова тэрмінова

tranky
Я не магу запампаваць...

Для кіроўцы проста кругі ўручную "F701_199", якія павінны быць драйвер ecu, па меншай меры, у цябе карты ў пошуку назва, для файл крычы, я павінен нехаця быць 80msg мінімум для таго, каб спампаваць..

cinqueturbo
Я даў яму вочы ў файл, вы маеце рацыю, каб быць незадаволеным..

Дадаю спасылку на файл, ori :

Ёсць лагуны, каб разабрацца, але не маючы сам файл врі і неабходны вопыт, раю вывучыць яшчэ трохі і ў якасці альтэрнатывы звярнуцца ў professionalchiptuning для файл, падыходзіць..

EGR 1C434A-1C4362 1C437C-1C4394

tranky
EGR знаходзіцеся ад 1c3c4c ў 1c3c5a & 1c3aea ў 1c3af8 паставіць у нуль, але я не ведаю, калі вы dtc выдаліць.. паспрабуйце яго і дайце ведаць

cinqueturbo
Па-мойму мае значэння завышаныя, і я хацеў бы выключыць egr і штурхаць трохі больш ціску ў рампы, але без драйвераў крычы не ўмею працаваць.

Увагу, што ў Рампы, і ўжо да мяжы.. 16960 з абмежавальнікамі на 16480 пашанцавала розум не прыходзіць у гэтым дыяпазоне карту, каб адсутнасць ціску турба і запыце дызельнага паліва..

perrysound70
Значыць, я меў рацыю. Што вы пад кайфам......вы можаце сказаць, хто зрабіў мне карту?!!##!добра ідзем далей, а пакуль дзякуй вам!

perrysound70
Карта аплаты 250 еўра 2 года назад......

tranky
Карта аплаты 250 еўра 2 года назад......

Я ведаю, хто я заплаціў 700 еўра, і яны закранулі толькі абмежавальнікі.. добра, што гэта нармальна прыняць мела зносіны з некампетэнтнымі..

perrysound70
Не выключана, што людзі там вакол.....для гэтага я пачаў вывучаць і эксперыментаваць........з файл .крычы, я б мог пачаць усё спачатку, каб усе выправіць.....

tranky
Не выключана, што людзі там вакол.....для гэтага я пачаў вывучаць і эксперыментаваць........з файл .крычы, я б мог пачаць усё спачатку, каб усе выправіць.....

Глядзіце ce я ведаю, таксама праз гэта прайшла з ECU з ладу, і адзіным інструментам дыягностыкі bluetooth, што я даў у твар для таго, каб вырашыць праблему і рук рукі купіць рэчы.. Цяпер не бяру машыну на год, і я раблю працы для ac**мае і ў дадатак да эканоміі я вышэйшай якасці у інтэрнэт. Усё гэта выклікана то 40% f.d.p. якія праходзяць для геніяў, а я толькі з spanaviti.

perrysound70
У мяне kess v2 клон.....чытаў і пісаў прыкладна ў 8 разоў........ідзе добра.

Errecinque
EGR знаходзіцеся ад 1c3c4c ў 1c3c5a & 1c3aea ў 1c3af8 паставіць у нуль, але я не ведаю, калі вы dtc выдаліць.. паспрабуйце яго і дайце ведаць

Але вы разумееце адрасы, размешчаны? не даюць рашэнні brettio так шмат, каб гуляць.

tranky
Але вы разумееце адрасы, размешчаны? не даюць рашэнні brettio так шмат, каб гуляць.

З'яўляюцца ідэнтыфікатары, што робіць egr remover.
Што ў іх дрэннага?

tranky
І гуляць я не ведаю, аб чым ты кажаш, такім чынам, асабістыя меркаванні хлеў для цябе.
Дапамога, наколькі я магу і не зрабіць паддоследным трусам для задавальнення.

cinqueturbo

Гэта будзе няправільна, каб скапіяваць адрасы..
важна і тое, што адкрылі

І гуляць я не ведаю, аб чым ты кажаш, такім чынам, асабістыя меркаванні хлеў для цябе.
Дапамога, наколькі я магу і не зрабіць паддоследным трусам для задавальнення.

Я скажу табе сакрэт, і дам савет
не ўсе, але 98% з EDC16 маюць кіравання EGR адразу пасля Фазы Ўпырску карце
і вось савет зрабі гэта ўручную, калі вы не маеце праграмнага забеспячэння, на вышыні..

perrysound70
Добра дзякуй усім....але тыя, хто бачыў карту, скажыце мне, калі гэта прыступкі зроблена дрэнна, як я бачыў, і я з ecm?карту ўпырску, кажу...

perrysound70
Для кіроўцы проста кругі ўручную "F701_199", якія павінны быць драйвер ecu, па меншай меры, у цябе карты ў пошуку назва, для файл крычы, я павінен нехаця быць 80msg мінімум для таго, каб спампаваць..

Але гэта і ёсць тыпу драйвера шукаць і г. Д.? Я шукаў блок кіравання focus edc роўная маёй, а таксама тып, што мне ад kess "77" і я адкрываю і бачу, што вы зусім няправільна ўсе....магчыма, што ўсе карты знаходзяцца ў кайф так?

cinqueturbo
Добра дзякуй усім....але тыя, хто бачыў карту, скажыце мне, калі гэта прыступкі зроблена дрэнна, як я бачыў, і я з ecm?карту ўпырску, кажу...

Але гэта і ёсць тыпу драйвера шукаць і г. Д.? Я шукаў блок кіравання focus edc роўная маёй, а таксама тып, што мне ад kess "77" і я адкрываю і бачу, што вы зусім няправільна ўсе....магчыма, што ўсе карты знаходзяцца ў кайф так?

Я не разумею, што ты хочаш убачыць, не маючы файл КРЫЧЫ??

таксама, загрузіўшы драйвер F701_199 глядзець карты і г. д., але не ўсе змены, унесеныя...

Errecinque

Улічваючы, што я праверыў толькі адрасы egr, без файл крычы, каб параўнаць з мод, як вы кажаце, што вы пад кайфам? Мне трэба знайсці зыходны файл, а затым вы можаце параўнаць инкременты або декременты факты

tranky
Гэта будзе няправільна, каб скапіяваць адрасы..
важна і тое, што адкрылі

Я скажу табе сакрэт, і дам савет
не ўсе, але 98% з EDC16 маюць кіравання EGR адразу пасля Фазы Ўпырску карце
і вось савет зрабі гэта ўручную, калі вы не маеце праграмнага забеспячэння, на вышыні..

Савет залаты.
Дзякуй адзін

perrysound70

Я праверыў з f107.199 і з і г. д. з'яўляецца даволі кароткімі, але тыпу на мяжы ціску, абароты не вяртаюцца і на ін'екцыі parzializzato маштаб нагрузкі на рухавік не вяртаецца.....

cinqueturbo
Я праверыў з f107.199 і з і г. д. з'яўляецца даволі кароткімі, але тыпу на мяжы ціску, абароты не вяртаюцца і на ін'екцыі parzializzato маштаб нагрузкі на рухавік не вяртаецца.....
Магчыма, вы памыліліся ў калі ласка, увядзіце драйвер F701-199 і кіроўцам, і я гарантую, што і ён бачыў, што я файл і загружаецца ў аўтамат.. у мяне Няма магчымасці адкрыць файл ў дадзены момант, але не памятаю нічога анамальнага ў гэтым драйвер.. Нават калі б гэта было ў любым выпадку, вы можаце працаваць нават без 2D

perrysound70
У 2d я не гатовы.....ці я раблю нейкія доказы....таксама, таму што я бачыў, што абмежавальнік ціску ( я думаю, turbo) не былі закрануты і значна больш нізкія карты turbo....магчыма, што "трэнер "мы зрабілі адзін хаос?

perrysound70
Тады ёсць і іншыя спосабы, каб выправіць файл ВРІ ?

carfree

perrysound70

carfree

perrysound70

carfree

perrysound70

perrysound70

carfree

carfree

perrysound70

carfree

perrysound70