Прагляд Поўнай Версіі : праблема smart 600 бензін
Прывітанне ўсім, як справы? у мяне праблема з smart 600 бензін, у той час як ідзе, загараецца трыкутнік з клічнікам у сярэдзіне і не разганяецца больш, трэба выключыць і ўключыць зноў, каб зрабіць яго пайсці. ..... ідэі?
Ты спрабаваў зрабіць дыягностыку? Якія памылкі дае?
Гадзіннік з autocom я не магу ўвайсці, я не разумею, чаму
.... мяне ўжо дасталі збіраецца машына ***** я павінен выкарыстоўваць яго, каб ісці на працу, але не хоча ведаць. ...
На жаль, без дыягназу немагчыма даваць ўказанні,мы будзем марнаваць шмат грошай без толку...спачатку даведайся дыягназ, магчыма, дзе-то аднаго, а затым пошты dtc тут, на форуме. Гэтыя аўтамабілі маюць праблемы з клапан-матылёк, але зрабіць, змяніць, не будучы упэўненым, не добра. ..
правер пад кілімкамі, на якіх прысутнічае вада
бывае вельмі часта, што блок кіравання пад сядзеннем кіроўцы вільгаці і псаваць іх стварыць праблемы кожнага тыпу
Паглядзі на гэтую, была сухі, таму што я змяніў пакрыццё (што бу і што?), мне ўдалося зрабіць дыягностыку і казаў : памылка ў модулі нагрузкі, мне здаецца, я чысты корпус дросельнай засланкі, і я заўважыў, у той час як быў на мінімуме, гледзячы на розныя значэння ў дыягностыцы, што было ціск турбо, які падымаўся і апускаўся ў прапорцыі і, адпаведна, хістаецца і мінімальная, і курыў, як паравоз, я адключыў кабель датчыка, мінімум стабілізавалася, і я зрабіў дзесяць кіламетраў без таго, ці ў сігналізацыі........