Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Дзіўныя паводзіны ECM Titanium (змяненне толькі значэнняў)

pOlPo85
Прывітанне ўсім,

сёння я "вывучае" адрозненні паміж рознымі картамі, што ў мяне (пачынаючы ад арыгінальнай 159 2.4 JTD 210 Л. с. Q4 365.416 ВРІ ), у прыватнасці, параўноўваючы арыгінал з карты DPF OFF, EGR і БЛОК зроблены з Раз

Калі адкрыць файл у шаснаццатковым рэдактары, які не змяняе нічога, некаторыя з карт у маім распараджэнні пратэставаных працуе на аўто (арыгінал, супастаўляецца egroff dpfoff, толькі egroff ручной) маюць ПЕРАМЕННАГА току Б5 02 88

dpf і egr off off, зробленых раз у ПЕРАМЕННАГА току Б5 02 88

Дзве іншыя карты, якія ў мяне былі загружаныя на машыны (карта дзярмо з egr застаецца актыўнай, карта дзярмо з egr адключаны другі трэнер) маюць розныя значэнні ў 1FDFFC і 1FDFFE але працуюць

Я думаў, гэта кантрольная сума, але калі AC B5 02 88 працуе, таму што ECM Titanium спрабуе змяніць яго? І асабліва, як гэта можа быць роўнасці паміж рознымі файламі?

Таямніца!

Калі вы хочаце, каб замест карты, але не з'яўляецца ўплывовым для адказу. Пытанне чаму ECM Titanium, змяняючы толькі значэння ў 1FDFFC і 1FDFFE . Паслядоўнасці, каб прайграць гэта паводзіны:

0) Адкрываю ECM Titanium

1) Нагрузка ў врі

2) Нагрузка на мод

3) Гляджу ў 2D на адрасы 1FDFFC і 1FDFFE , карты стаяць роўная (AC B5 02 88)

4) Заплюшчваю 2D

5) сродкамі я раблю "Параўнаць файлы" і вось, у дадатак да розніцы, звязаныя з egr або dpf выскоквае нават 1FDFFC і 1FDFFE

6) Вяртаюся на 2D і на гэты раз дзве дыяграмы адрозніваюцца ў 1FDFFC і 1FDFFE

Чаму?

pOlPo85
у мяне 3 карты, з той жа кантрольнай сумай, і ўсё працуе, як вы можаце?

pOlPo85
Тып гэтай карты, якія я прыкладаю, я бяру арыгінал і два мінулых Разоў, зняў egr і зняў dpf

Меркаваныя біт кантрольнай сумы стаяць ПЕРАМЕННАГА току Б5 02 88, як у арыгінальнай карце

На думку вас працуе?

Мне пацвердзілі, што калі загрузіць карту з няправільнай кантрольнай сумы не частка рухавіка, але я магу riflashare?

Дзякуй

blackwolf76
як правіла, акрамя старых edc 15, і які-то іншы блок дадзеных, той жа інтэрфейс, вам разлічыць cks ў стадыі напісання.

pOlPo85
Я clonazzo "galletto 1260"

на самай справе, калі я адкрываю праграму "NEW SERIAL" і загрузіць файл, у акне я не вылічае кантрольную суму. І адрозніваецца ў залежнасці ад файлаў, я не разумею, калі ён павінен даць усё той жа нумар або няма

pOlPo85
у дадатку дзве карты: тая, з EGR і DPF адключаныя ад Раз і той жа карце прайсці на ECM Titanium з кантрольная сума змянілася

pre-і г. д.: A5, B5, 02 88 (як у врі)
пост-і г. д.: A9 FF 5B 81

Калі я адкрываю праграму NEW SERIAL (тое, galletto 1260) карту (гэта бязгрэшнае) кажа мне Кантрольную суму 2364, то "пост-і г. д." я забіў AE92

Я не разумею, як гэта працуе, хоць я чакаў, што ўсе карты з кантрольнай сумай "правільны" мець той жа вынік, няма?

tranky
у дадатку дзве карты: тая, з EGR і DPF адключаныя ад Раз і той жа карце прайсці на ECM Titanium з кантрольная сума змянілася

pre-і г. д.: A5, B5, 02 88 (як у врі)
пост-і г. д.: A9 FF 5B 81

Калі я адкрываю праграму NEW SERIAL (тое, galletto 1260) карту (гэта бязгрэшнае) кажа мне Кантрольную суму 2364, то "пост-і г. д." я забіў AE92

Я не разумею, як гэта працуе, хоць я чакаў, што ўсе карты з кантрольнай сумай "правільны" мець той жа вынік, няма?

Пры выбары драйвера ад пеўня, вы выпраўляе кантрольную суму ў аўто, так што ў мяне няма ніякіх праблем.. ж самае, што робіць нават mpps на гэтыя экю.
Напісаць спакойнай