КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Чытання bdm marelli 6f3 або 6jf

anniver
Усім прывітанне, неабходна адзначыць, што гэтыя ecu або зробленыя заўсёды ў бд некаторы час таму я хацеў прачытаць marelli 1.3 mjt 6jf або 6f3 ў bdm, я знайшоў дзіма і два schedini marelli адзін вялікі круг і адзін маленькі квадрат

1 або отпаяйте супраціў
2 харчаванне pin-out, як кажа fgt
3 становішча schedino ў пэндзля

г. зн.:
schedino/cmd(без ежы, як у інструкцыі)/galletto v54(клон)
выбар рэжыму bdm няма jetag падключыць nnt кажа: micro не падтрымліваецца
абмен schedino тое ж самае.
абмен cmd (таму што яны ці два адзін, з led, іншы без ) nnt заўсёды тое ж самае

памыляюся, што-то, ці мой певень nn можа зрабіць чытанне bdm
ёсць адзін спосаб праверыць bdm пеўня?
калі вы хочаце, каб малюнак, скажыце мне, якія .

загадзя дзякую за вашу гатоўнасць

pippo65
Усім прывітанне, неабходна адзначыць, што гэтыя ecu або зробленыя заўсёды ў бд некаторы час таму я хацеў прачытаць marelli 1.3 mjt 6jf або 6f3 ў bdm, я знайшоў дзіма і два schedini marelli адзін вялікі круг і адзін маленькі квадрат

1 або отпаяйте супраціў
2 харчаванне pin-out, як кажа fgt
3 становішча schedino ў пэндзля

г. зн.:
schedino/cmd(без ежы, як у інструкцыі)/galletto v54(клон)
выбар рэжыму bdm няма jetag падключыць nnt кажа: micro не падтрымліваецца
абмен schedino тое ж самае.
абмен cmd (таму што яны ці два адзін, з led, іншы без ) nnt заўсёды тое ж самае

памыляюся, што-то, ці мой певень nn можа зрабіць чытанне bdm
ёсць адзін спосаб праверыць bdm пеўня?
калі вы хочаце, каб малюнак, скажыце мне, якія .

загадзя дзякую за вашу гатоўнасць

Прывітанне,але гэта 6f3 або 6JF,таму што першы Певень чытання рэальнага ты толькі ў BDM,а другое, калі я не памыляюся, ты таксама у eobd.
Вы выбралі BDM MPC 5XX?
Я таксама спрабаваў выбраць 3v або 5v?
У любым выпадку, калі вы ўсё зрабілі правільна, я б сказаў, што гэта пеўнік, які не мае ўнутраных кампанентаў якасці,я кажу табе гэта, таму што я прайшоў праз гэта нядаўна.
У адваротным выпадку пошты, крыху фота з спасылкі.

Errecinque
Звычайна, калі кажуць Мікра not supported, таму што не ставяцца нармальна іголкамі на ўчасткі. Я, здараецца, часам і зачыніце яго schedino потым працуе належным чынам

giuseppe89
Паспрабуйце праверыць, каб таксама добра schedini,у мяне асабіста былі праблемы з злучэннямі паміж раз'ем і іголкі зашпілька schedino не кажучы ўжо аб няправільных злучэнняў, знойдзеныя на schedino siemens у розныя Pin-коды і розныя іголкі

todos
Калі вы хочаце, каб праверыць, каб добра, трэба прылітаваць провада на пляцоўку потым каледжы на bdm, каб убачыць, калі яна сапраўды працуе ці няма..........

pippo65
Калі вы хочаце, каб праверыць, каб добра, трэба прылітаваць провада на пляцоўку потым каледжы на bdm, каб убачыць, калі яна сапраўды працуе ці няма..........

Я, як правіла, дастаткова, што зварыць, аддаю перавагу праверыць з дапамогай мультиметра, калі ёсць бесперапыннасць, ад пачатку плоскага доўга ў schedino иглодержатель.

pippo65
Звычайна, калі кажуць Мікра not supported, таму што не ставяцца нармальна іголкамі на ўчасткі. Я, здараецца, часам і зачыніце яго schedino потым працуе належным чынам
Я згодны ў поўнай меры!!!

pippo65
Адна рэч, каб зрабіць, гэта ачысціць іх для смол з мыйным сродкам спецыяльным.

blackwolf76
пакладзеце адаптар для bosch, без харчавання, ўбачыце, што гэта працуе...

anniver
дзякуй, з мультиметр або спрабаваў пераемнасць ўсе ок ,ад порт bdm, і вы можаце праверыць певень не ведаю (на момант націсні падключыць павінен даць напружанне ў якой-то pin-код )

anniver
гуфі я ведаю, што 6f3 ў бд чытаюцца толькі ў віртуальнай

мой пытанне, улічваючы, што яны валодаюць двума schedini marelli, адзін вялікі круглы і адзін маленькі квадрат, назіраючы розныя трасы, але entambbi выкарыстоўваюць толькі 5-кантактны, так што калі хто-то ведае, нумарацыя порта bdm і pin dell выхад кампакт-дыска вы можаце зварыць гэтыя 5 правадоў і праверыць іх працаздольнасць

pippo65
гуфі я ведаю, што 6f3 ў бд чытаюцца толькі ў віртуальнай

мой пытанне, улічваючы, што яны валодаюць двума schedini marelli, адзін вялікі круглы і адзін маленькі квадрат, назіраючы розныя трасы, але entambbi выкарыстоўваюць толькі 5-кантактны, так што калі хто-то ведае, нумарацыя порта bdm і pin dell выхад кампакт-дыска вы можаце зварыць гэтыя 5 правадоў і праверыць іх працаздольнасць

Кантакты цікавыя гэтыя.

pippo65
я забыўся,я гэтыя колеру ў чорны.
Праверце, што вашыя schedini Marelli маюць трасы, злучаныя для таго, каб гэтыя пяць пін-код.

pippo65

scinti
Мне давялося з fgtech v. 54 новы пагладзіць, я хацеў праверыць яго ў bdm, пайкі pin зашпілька schedino непасрэдна на дзверы, bdm і мне тое ж паведамленне, я прынёс дату пк у 2012 чытаў, спакойна, дакладна, што прадавец сцвярджаў, што не было трэба, каб перанесці дату.

tranky
Мне давялося з fgtech v. 54 новы пагладзіць, я хацеў праверыць яго ў bdm, пайкі pin зашпілька schedino непасрэдна на дзверы, bdm і мне тое ж паведамленне, я прынёс дату пк у 2012 чытаў, спакойна, дакладна, што прадавец сцвярджаў, што не было трэба, каб перанесці дату.

гэтая праблема не адбываецца на XP, яны з win7 на потым.. таямніцы microsoft..

pippo65
Я ўзяў Еўрапейскую версію, з прашыўкай 0475 і не трэба, каб перамясціць дату.