Перегляд Повної Версії : Проблема стоп-сигнал великий p.
Привіт, хлопці,десь день, що світло, задній стоп з боку водія не працює,як я вимикаю світло, повертається до роботи.
Я розібрав фару,перевірив лампи (що добре) чистий контакти,підняв жалюзі нижче, але проблема залишається.
Чи знаєте ви сказати мені, де проблема?
Спасибі.
перевірте, що лампа більше, що добре підходить до місця, де він встановлений, що він зібраний добре.
перевірте, що лампа більше, що добре підходить до місця, де він встановлений, що він зібраний добре.
Привіт Іван,дякую за відповідь,сьогодні вранці я перевірив все,і я знайшов проблему,вона була плата негатив на пластиковий роз'єм занадто відкритою, що не був хороший контакт.
Привіт і до зустрічі.
як правило, коли є ці проблеми, як правило, завжди є маси, які не роблять хороший контакт........
як правило, коли є ці проблеми, як правило, завжди є маси, які не роблять хороший контакт........
Ви спалюєте всі ті ламелі, занадто електричної навантаження x, їх здатність і у тебе буде такий же дефект. Я створюю провід маси між патрон і кузова, щоб вирішити.
Ви спалюєте всі ті ламелі, занадто електричної навантаження x, їх здатність і у тебе буде такий же дефект. Я створюю провід маси між патрон і кузова, щоб вирішити.
Зараз сліди опіків немає, проблема була в цьому роз'ємі.
Зараз сліди опіків немає, проблема була в цьому роз'ємі.