КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема стоп-сигнал великий p.

pippo65
Привіт, хлопці,десь день, що світло, задній стоп з боку водія не працює,як я вимикаю світло, повертається до роботи.
Я розібрав фару,перевірив лампи (що добре) чистий контакти,підняв жалюзі нижче, але проблема залишається.
Чи знаєте ви сказати мені, де проблема?
Спасибі.

ugoboss
перевірте, що лампа більше, що добре підходить до місця, де він встановлений, що він зібраний добре.

pippo65
перевірте, що лампа більше, що добре підходить до місця, де він встановлений, що він зібраний добре.
Привіт Іван,дякую за відповідь,сьогодні вранці я перевірив все,і я знайшов проблему,вона була плата негатив на пластиковий роз'єм занадто відкритою, що не був хороший контакт.
Привіт і до зустрічі.

todos
як правило, коли є ці проблеми, як правило, завжди є маси, які не роблять хороший контакт........

pippo65
як правило, коли є ці проблеми, як правило, завжди є маси, які не роблять хороший контакт........

overbooster
Ви спалюєте всі ті ламелі, занадто електричної навантаження x, їх здатність і у тебе буде такий же дефект. Я створюю провід маси між патрон і кузова, щоб вирішити.

pippo65
Ви спалюєте всі ті ламелі, занадто електричної навантаження x, їх здатність і у тебе буде такий же дефект. Я створюю провід маси між патрон і кузова, щоб вирішити.

Зараз сліди опіків немає, проблема була в цьому роз'ємі.

pippo65
Зараз сліди опіків немає, проблема була в цьому роз'ємі.