Прагляд Поўнай Версіі : Праблема стоп-сігнал вялікі p.
Прывітанне, хлопцы,дзе-то дзень, што святло, задні стоп з боку кіроўцы не працуе,як я выключаю святло, вяртаецца да працы.
Я разабраў фару,праверыў лямпы (што добра) чысты кантакты,падняў жалюзі ніжэй, але праблема застаецца.
Ці ведаеце вы сказаць мне, дзе праблема?
Дзякуй.
калі ласка, праверце, што лямпа больш, што добра падыходзіць да месца, дзе ен усталяваны, і што ен сабраны добра.
калі ласка, праверце, што лямпа больш, што добра падыходзіць да месца, дзе ен усталяваны, і што ен сабраны добра.
Прывітанне Іван,дзякуй за адказ,сення раніцай я праверыў усе,і я знайшоў праблему,яна была плата негатыў на пластыкавы раз'ем занадта адкрытай, што не быў добры кантакт.
Прывітанне і да сустрэчы.
як правіла, калі есць гэтыя праблемы, як правіла, заўседы з'яўляюцца масы, якія не робяць добры кантакт........
як правіла, калі есць гэтыя праблемы, як правіла, заўседы з'яўляюцца масы, якія не робяць добры кантакт........
Вы спальваеце ўсе тыя ламелі, занадта электрычнай нагрузкі x, іх здольнасць і ў цябе будзе такі ж дэфект. Я ствараю провад масы паміж патрон і кузава, каб вырашыць.
Вы спальваеце ўсе тыя ламелі, занадта электрычнай нагрузкі x, іх здольнасць і ў цябе будзе такі ж дэфект. Я ствараю провад масы паміж патрон і кузава, каб вырашыць.
Зараз сляды апекаў няма, праблема была ў гэтым раздыме.
Зараз сляды апекаў няма, праблема была ў гэтым раздыме.