КПК

Перегляд Повної Версії : help для помилок ecm iveco

riccardo59
Привіт всім хто має транскодування помилок ecm stralis, що її можна пройти в деяких моментах я зламався спасибі

max40
але що конкретно тобі треба ? ви хочете знати, що це за помилка, зокрема ? не думаю, що помилка вже має свою легенду, яка вказує, який тип або якась аномалія в такому..
може бути, ви хочете знати, якщо ви можете видалити dtc, наприклад, edc16c39 iveco ? ви можете зробити ...

max40
stralis кріплення edc7 ? чи я помиляюся?

riccardo59
Привіт max40 ви stralis монтує edc7uc31 що стосується помилок, я хотів би знати, чи справді існувала легенда помилок, які
на панелі приладів спасибі

tranky
Привіт max40 ви stralis монтує edc7uc31 що стосується помилок, я хотів би знати, чи справді існувала легенда помилок, які
на панелі приладів спасибі

ви не бачите їх у діагностиці цих помилок, що показано на картинці?

max40
як правило, ті, знімні блок управління двигуном наведені у файлі, що закони саме в ебу двигуна .. на панелі приладів детальніше по можливості управління двигуном .. або несправності двигуна, і т. д.... але якщо ти будеш діагностиці слід читати тільки коди dtc Pxxxx...

на дисплеї ви не можете зрозуміти битою.....потрібно, щоб силу атаки на діагностику з easy iveco або з якоюсь діагноз мультибрендових х зрозуміти проблему....це моя робота...