Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Запісы з eobd з файл-ложак у bdm

pippo65
Прывітанне ўсім,я хацеў бы ведаць, калі вы можаце напісаць eobd, Пеўнік, файл-ложак у bdm заўседы з Galletto.
Дзякуй.

ugoboss
я думаю, амаль заўседы можна, я раблю гэта часта, на bosch fiat edc16c39, на edc16c34, на divese siemens, то вы павінны ўбачыць, выпадку, вы адчуваеце, дрэнна, што ідзяце ў рэзюмэ заўседы ў bdm.

cawadany
Упэўнены, што вы можаце зрабіць, калі вы edc16 можаце пісаць непасрэдна, калі вы marelli 6jf таксама, калі вы marelli 6f3 трэба аб'яднаць першы файл micro 513 кб з флэш-2048 кб, атрымаўшы файл, 2,5 МБ, а затым вы можаце пісаць.

Не ўсе ecu счытваюцца цалкам з бд. І гэта таксама дакладна для некаторых edc16 тыпу VAG

pippo65
Я адказваю ўсім,мне трэба напісаць файл flash ад 2048 kb-ложак у bdm эбу MJD 6F3 майго Пункту G.
на іншы Marelli 6F3 аднаго праз раз'ем eobd з galletto v 54.
Вось і ўсе.

КЛАЎДЫЕ.
вы можаце спакойна пісаць прывітанне

pippo65
вы можаце спакойна пісаць прывітанне

Ок,Дзякуй.
Прывітанне.

cawadany
Магчыма, вы не прачыталі яго просьбу, ен казаў не для чытання, а для таго, каб напісаць файл-ложак у bdm праз obd.
Усе файлы edc16 ложак у bdm могуць быць запісаныя ў бд без зменаў, інакш вы не можаце зрабіць, паколькі ў паслядоўны чытайце толькі ў раене карты.

Для marelli 6f3 а гаворка змяняецца, певень не прымае толькі файлы ад 2048 kB flash, але хочаце, каб файл, 2,5 МБ, якія вы атрымліваеце, проста, далучыўшыся з ecm, або з любой hex-рэдактар, файл-ложак ад мікра-плюс ўспышкі.

Калі файлы obd і bdm розныя, я аддаю перавагу не вырашыцца пісаць у бд, файл, структурна адрозніваецца ад таго, што я прачытаў бы ў бд. Лепш чытаць з бд, рэдагаваць і пісаць.

pippo65
Магчыма, вы не прачыталі яго просьбу, ен казаў не для чытання, а для таго, каб напісаць файл-ложак у bdm праз obd.
Усе файлы edc16 ложак у bdm могуць быць запісаныя ў бд без зменаў, інакш вы не можаце зрабіць, паколькі ў паслядоўны чытайце толькі ў раене карты.

Для marelli 6f3 а гаворка змяняецца, певень не прымае толькі файлы ад 2048 kB flash, але хочаце, каб файл, 2,5 МБ, якія вы атрымліваеце, проста, далучыўшыся з ecm, або з любой hex-рэдактар, файл-ложак ад мікра-плюс ўспышкі.

Прывітанне, Мацвей,я не разумею, апошняя частка вашага выступу,бо вы кажаце, што пеўнік не прымае файл флэш 2048 на Marelli 6F3?
я заўседы пісаў сам і ніякіх праблем.

pippo65
Абнаўленне: Файл, напісаны з Galletto eobd,няма праблем!!!
Дзякую усім за адказы.

pippo65
Як правіла, певень на 6f3 прымае толькі файла 2,5 МБ, толькі што паспрабавала загрузіць файл з 2048 кб вы маеце памылка, верагодна Grandepunto таму выключэннем.

Я табе дам адзін савет, які нараджаецца ад esperenze асабістыя, marelli трохі дэталяў, вы легка блакуюць пры запісу з бд, у прыватнасці з певень v54 (гэта самы дрэнны клонаў), калі вы не спецыяльны інструмент напішы ей заўседы ў bdm і ты спакойны.

Ок, ад Матфея,у будучыні я буду прытрымлівацца за ваш каштоўны савет.

Дзякуй і да наступнага.
Прывітанне.

blackwolf76
Усе jf3, муза і ідэя, за выключэннем, певень чытае ў віртуальны, а затым выцягвае ўсе файлы па 2 мега, што той піша спакойна ў адно імгненне, у адрозненне ад двух згаданых раней, якія чытаюць і пішуць прама з разеткі і выцягні файл па 2,5 мг з біблейскіх часоў... тыпу 100 хвілін, каб прачытаць і 40, каб напісаць.

pippo65
Усе jf3, муза і ідэя, за выключэннем, певень чытае ў віртуальны, а затым выцягвае ўсе файлы па 2 мега, што той піша спакойна ў адно імгненне, у адрозненне ад двух згаданых раней, якія чытаюць і пішуць прама з разеткі і выцягні файл па 2,5 мг з біблейскіх часоў... тыпу 100 хвілін, каб прачытаць і 40, каб напісаць.

Прывітанне,я на маім G. P ў мяне MJD 6F3, пры падключэнні Певень у eobd і раблю чытанне ecu мне ад virtual чырвоны,як ніколі?

blackwolf76
Менавіта з прычыны, названай вышэй... gpunto толькі віртуальнай бд...

pippo65
Менавіта з прычыны, названай вышэй... gpunto толькі віртуальнай бд...

overbooster
Калі bdm чытае той жа памер, што вы чытаеце з Бд можна пісаць правільна???
Для Marelli нават панда чытае 2,5 mb певень, kess, а? Дзе певень, закон таксама мікра нават кесс?

blackwolf76
Калі такі ж памер, вы можаце спакойна пісаць файл Bdm obd. Панда, а калі не mj8, г. зн. з 2010 года, заўседы 6jf і чытанне і запіс з бд, але файл 448k.