КПК

Перегляд Повної Версії : Ecm titanium, перші кроки

teamfox
Добрий вечір всім, я новачок, я починаю smanettate з ecmtitanium але, будучи, краще, краще, на початку я не можу розшифрувати опису, коли піду шукати блок управління, наприклад, я завантажив файл bosch me7.4.5 і в списку програми є різні, але цифри поруч з типом ебу, що вони (наприклад, me7.4.5 683-6.358) тоді опис cks 88c8 що таке,і в кінці опис ecm107, що потрібно? Спасибі всім заздалегідь

рінго
Загляньте в розділ програмне забезпечення і ви знайдете навіть керівництво в італійських ECM

teamfox
Дякую за відповідь, я дав один погляд, я також знайшов в мережі керівництво італійською мовою, але занадто загальний, я тільки зрозумів, що cks-це сім'я cheksum я думаю, і все одно не можу зрозуміти, а ще й відсутність драйверів як це зробити, щоб знайти найближчий або якщо існує інший режим

the shiston
Тоді числа, про яку ти говорив вище числа harware і software важливі для розпізнавання ecu. якщо ви хочете, щоб відкрити файл, потрібно спочатку прочитати його безпосередньо на автомобіль, або придбати в мережі, відкривши його потім з ecm titanium автомат тебе шукати драйвера і все готово.

teamfox
Дякую за відповідь, та насправді деякі карти, які я скачав з ktag і потім прочитати на ecmtitanium дізнається в автомат так, то мені запропонують карти від редагування і якщо не є його водій, як я можу зробити там якусь техніку для того, щоб ви адаптованих драйверів сімей ебу однакові

teamfox
Оновлення , я пробував з двома ебу bosch me745 cem0 id ge 0261208908 Sw 1037382882 Sw доб 9663518680 але ecm titanium не дізнається, якщо я намагаюся з інших водіїв чітко мені помилки контрольної суми і в будь-якому випадку вищевказані номери hw і Sw, не знайти їх в ecm як я можу зробити без драйвера? Спасибі всім

tranky
Оновлення , я пробував з двома ебу bosch me745 cem0 id ge 0261208908 Sw 1037382882 Sw доб 9663518680 але ecm titanium не дізнається, якщо я намагаюся з інших водіїв чітко мені помилки контрольної суми і в будь-якому випадку вищевказані номери hw і Sw, не знайти їх в ecm як я можу зробити без драйвера? Спасибі всім

Якщо ECM не визнає їх питання 2:
або ти не водій тієї ecu, але ви завжди можете завантажити одне подібне для того, щоб мати видимий різні карти, а потім системи md5 з іншими системами
або файл не КРИЧИ і не я metcha md5 драйвера
Пошту два файли, які я намагаюся тобі допомогти, як тільки зможу

tranky
Від того, що бачу ecm має драйвер для 908_882 але не для 680 (повне ім'я драйвера C908_882).
Спробуйте

teamfox
На жаль, я не можу я завантажити ні завантажити ще, в будь-якому разі так, я намагався використовувати драйвери, блоки живлення зі звичайної сім'ї, і це змушує мене бачити карти в будь-якому випадку, то моєї недосвідченості я не можу зрозуміти, в 2D карти реальні дотримуюся занадто багато тих драйверів, навіть якщо на перший я повинен навчитися розпізнавати їх я, однак програма md5, що я повинен служити, я бачив, що до речі безкоштовно

tranky
На жаль, я не можу я завантажити ні завантажити ще, в будь-якому разі так, я намагався використовувати драйвери, блоки живлення зі звичайної сім'ї, і це змушує мене бачити карти в будь-якому випадку, то моєї недосвідченості я не можу зрозуміти, в 2D карти реальні дотримуюся занадто багато тих драйверів, навіть якщо на перший я повинен навчитися розпізнавати їх я, однак програма md5, що я повинен служити, я бачив, що до речі безкоштовно

Коротке пояснення злегка OT:
Кожен файл на КОМП'ЮТЕРІ має свою унікальну підпис і буде "відзначили" з MD5, яка не що інше, як шістнадцятковий код.
ECM каталогизировал ці md5 для кожного типу файлу ОРІ, для цього змінені файли не розпізнаються, не може зробити визнання, файл якої не має в своєму список md5 для розпізнавання.
З приводу роботи в 2d я можу сказати, що не потрібно зараз..
Починає працювати карти від відомих ecm, дізнаєтеся кореляція, що ви хочете отримати, ви ставите мету, і ти працюєш тільки і виключно на картах, визнаних.
Після того, як ти зрозумів, функція карти, всі функції ecm і досягнете мета, в цьому випадку (та ти сам бачив, що ви розумієте, набагато більше, ніж зараз) ви йдете знайти поза драйвера, щоб отримати те, що хочеш. Потім в кінці роботи на пк, завантажує карту, зробити лог і подивитися, що вийде і якщо щось не складається (звичайно, буває, бачив, що або у вас є **** абсурд чи ти геній, але не думаю, що ні один з двох випадків) внесли зміни, щоб виправити, скільки не отримаєте.
Я сподіваюся, що було ясно і допомогу

teamfox
Спасибі tranky ваш відповідь , в будь-якому випадку, якщо для абсурду навантаження карта вже змінений і чітко і т. д. не визнає, але я даю drv правильно, тому що я вибираю вручну, знаючи тип блоку управління, може працювати, щоб повторно редагувати карту вже змінено?

tranky
Спасибі tranky ваш відповідь , в будь-якому випадку, якщо для абсурду навантаження карта вже змінений і чітко і т. д. не визнає, але я даю drv правильно, тому що я вибираю вручну, знаючи тип блоку управління, може працювати, щоб повторно редагувати карту вже змінено?

Абсолютно так, дійсно, ви ПОВИННІ зробити так, щоб виправити контрольну суму файлу перед завантаженням, враховуючи, що багато інструменти запису не роблять

tranky
Візьміть до уваги один факт.
Якщо контрольна сума не є правильним у письмовій формі та інструмент запису не я системи, вам автомобіль з immo code включений, і ви з cais так що будь обережний

teamfox
Ок, в будь-якому випадку після для того щоб аранжувати використання контрольної суми md5, тому що ясно, що ecm не дізнався карту, тому що вже змінити не виправити ?

tranky
Ок, в будь-якому випадку після для того щоб аранжувати використання контрольної суми md5, тому що ясно, що ecm не дізнався карту, тому що вже змінити не виправити ?

Відомо, плутанина..
Відкривши файл mod, як на і т. д., не кричи.bin, якщо ви завантажте драйвер навіть вручну він перераховує на мод cks і файл і зробив це красиво

tranky
Звичайно, ви повинні зберегти його і т. Д. ці умови, а саме:
Відкрити файл орі і mod, змінює чи ні, зберегти і "новий збережений файл" cks правильно. Md5-це інша справа..

teamfox
Okk тепер я зрозумів, що я можу завантажити карту вже змінений в ці дні й відчуваю, так бачу, що поєдную........