Прагляд Поўнай Версіі : Ecm titanium, першыя крокі
Добры вечар усім, я пачатковец, я пачынаю тузацца вы з ecmtitanium але, будучы, лепей, лепей, у пачатку я не магу расшыфраваць апісання, калі пайду шукаць блок кіравання, напрыклад, я загрузіў файл bosch me7.4.5 і ў спісе праграмы ёсць розныя, але лічбы побач з тыпам эбу, што яны (напрыклад, me7.4.5 683-6.358) тады апісанне cks 88c8 што такое,і ў канцы апісанне ecm107, што трэба? Дзякуй усім загадзя
Зазірніце ў раздзел праграмнае забеспячэнне і вы знойдзеце нават кіраўніцтва ў італьянскіх ECM
Дзякуй за адказ, я даў адзін погляд, я таксама знайшоў у сеткі кіраўніцтва на італьянскай мове, але занадта агульны, я толькі зразумеў, што cks-гэта сям'я cheksum я думаю, і ўсё роўна не магу зразумець, а яшчэ і адсутнасць драйвераў як гэта зрабіць, каб знайсці бліжэйшы або калі існуе іншы рэжым
Тады лікі, пра якую ты казаў вышэй колькасці harware і software важныя для распазнання ecu. калі вы хочаце, каб адкрыць файл, трэба спачатку прачытаць яго непасрэдна на аўтамабіль, альбо набыць у сеткі, адкрыўшы яго потым з ecm titanium аўтамат цябе шукаць драйвера і ўсё гатова.
Дзякуй за адказ, ды на самай справе некаторыя карты, якія я запампаваў з ktag і потым прачытаць на ecmtitanium пазнае ў аўтамат, а потым мне прапануе карты ад рэдагавання і калі не ёсць яго кіроўца, як я магу зрабіць там нейкую тэхніку для таго, каб вы адаптаваных драйвераў сем'яў эбу аднолькавыя
Абнаўленне , я спрабаваў з двума блокамі кіравання bosch me745 cem0 id ge 0261208908 Sw 1037382882 Sw доб 9663518680 але ecm titanium не даведаецца, калі я спрабую з іншых кіроўцаў выразна мне памылку кантрольнай сумы і ў любым выпадку вышэйпаказаныя нумары hw і Sw, не знайсці іх у ecm, як я магу гэта зрабіць без драйвера? Дзякуй усім
Абнаўленне , я спрабаваў з двума блокамі кіравання bosch me745 cem0 id ge 0261208908 Sw 1037382882 Sw доб 9663518680 але ecm titanium не даведаецца, калі я спрабую з іншых кіроўцаў выразна мне памылку кантрольнай сумы і ў любым выпадку вышэйпаказаныя нумары hw і Sw, не знайсці іх у ecm, як я магу гэта зрабіць без драйвера? Дзякуй усім
Калі ECM не прызнае іх пытанні 2:
ці ты не кіроўца той ecu, але вы заўсёды можаце загрузіць адзін падобны на таго, каб мець бачны розныя карты, а затым сістэмы md5 з іншымі сістэмамі
або файл не КРЫЧЫ і не я metcha md5 драйвера
Пошту два файла, якія я спрабую табе дапамагчы, як толькі змагу
Ад таго, што бачу ecm мае драйвер для 908_882 але не для 680 (поўнае імя драйвера C908_882).
Паспрабуйце
На жаль, я не магу я спампаваць ні загрузіць яшчэ, у любым выпадку так, я спрабаваў выкарыстоўваць драйверы, блокі харчавання з звычайнай сям'і, і гэта прымушае мяне бачыць карты ў любым выпадку, то маёй неспрактыкаванасці я не магу зразумець, у 2D карты рэальныя прытрымліваюся занадта шмат тых, хто з кіроўцаў, нават калі спачатку я павінен навучыцца распазнаваць іх я, аднак праграма md5, што я павінен служыць, я бачыў, што дарэчы бясплатна
На жаль, я не магу я спампаваць ні загрузіць яшчэ, у любым выпадку так, я спрабаваў выкарыстоўваць драйверы, блокі харчавання з звычайнай сям'і, і гэта прымушае мяне бачыць карты ў любым выпадку, то маёй неспрактыкаванасці я не магу зразумець, у 2D карты рэальныя прытрымліваюся занадта шмат тых, хто з кіроўцаў, нават калі спачатку я павінен навучыцца распазнаваць іх я, аднак праграма md5, што я павінен служыць, я бачыў, што дарэчы бясплатна
Кароткае тлумачэнне злёгку OT:
Кожны файл на КАМПУТАРЫ мае унікальную сігнатуру і будзе "адзначылі" з MD5, якая не што іншае, шаснаццатковы код.
ECM каталогизировал гэтыя md5 для кожнага тыпу файла КРЫЧЫ, для гэтага змененыя файлы не распазнаюцца, не можа зрабіць прызнанне, выява якой не мае ў сваім спіс md5 для распазнання.
Па нагоды працы ў 2d я магу сказаць, што не трэба цяпер..
Пачынае працаваць карты ад вядомых ecm, даведаецеся карэляцыя, што вы хочаце атрымаць, вы ставіце мэта, і ты працуеш толькі і выключна на картах, прызнаных.
Пасля таго, як ты зразумеў, функцыя карты, усе функцыі ecm і дасягніце мэта, у гэтым выпадку (але ты толькі бачыў, што вы разумееце, значна больш, чым цяпер) ты збіраешся знайсці з драйвера, каб атрымаць тое, што хочаш. Затым у канцы працы на пк, загружае карту, зрабіць лог і паглядзець, што атрымаецца і калі што-то не вяртаецца (вядома, бывае, бачыў, што ці ў вас ёсць **** абсурд ці ты геній, але не думаю, што ні адзін з двух выпадкаў) ўнеслі змены, каб выправіць, колькі не атрымаеце.
Я спадзяюся, што было ясна і дапамогу
Дзякуй tranky ваш адказ , у любым выпадку, калі для абсурду нагрузкі карта ўжо зменены і выразна і г. д. не прызнае, але я даю drv правільна, таму што я выбіраю ўручную, ведаючы тып блока кіравання, можа працаваць, каб паўторна рэдагаваць карту ўжо зменены?
Дзякуй tranky ваш адказ , у любым выпадку, калі для абсурду нагрузкі карта ўжо зменены і выразна і г. д. не прызнае, але я даю drv правільна, таму што я выбіраю ўручную, ведаючы тып блока кіравання, можа працаваць, каб паўторна рэдагаваць карту ўжо зменены?
Абсалютна так, сапраўды, вы ПАВІННЫ зрабіць так, каб выправіць кантрольную суму файла перад загрузкай, улічваючы, што многія інструменты ў запісу не робяць
Вазьміце пад увагу адзін факт.
Калі кантрольная сума не з'яўляецца правільным у пісьмовай форме і інструмент запісу не я сістэмы, вам аўтамабіль з immo code уключаны, і вы з cais так што будзь асцярожны
Ок, у любым выпадку пасля для таго каб аранжыраваць выкарыстанне кантрольнай сумы md5, таму што ясна, што ecm не даведаўся карту, таму што ўжо змяніць не выправіць ?
Ок, у любым выпадку пасля для таго каб аранжыраваць выкарыстанне кантрольнай сумы md5, таму што ясна, што ecm не даведаўся карту, таму што ўжо змяніць не выправіць ?
Вядома, блытаніна..
Адкрыўшы файл mod, як у на і г. д., не крычы.bin, калі вы загрузіце драйвер нават уручную ён пералічвае на мод cks файл, гэта прыгожа і зрабіў
Вядома, вы павінны захаваць яго і г. Д. гэтыя ўмовы, а менавіта:
Адкрыць файл врі і mod, ці што, змяняе або няма, захаваць і "новы захаваны файл" cks правільна. Md5-гэта іншая справа..
Okk цяпер я зразумеў, я магу спампаваць карту ўжо зменены ў гэтыя дні і адчуваю, так бачу, што сумяшчаю........