Перегляд Повної Версії : scodifica
привіт ...у мене проблема на fiat marea рік 99....jtd105....ебу bosch edc15. .не раз, треба спробувати ще раз ...яка процедура scodificare.....дякую
msport (exil77grande)
15-10-2012, 21:26
sara' €2, то крім обробки flash з відповідною sw потрібно поставити емулятор.
magi1984
15-10-2012, 22:30
починається піст номер HW ебу cos? я бачу, якщо я вже? файл scodificato
По мені ? антена....натисніть замінити його..дайте нам знати..
керує ecu 5-штирьковий..і якщо б це було так.. публікує число hw) і програмного забезпечення ecu..
давайте подивимося, якщо я щось перевіряв, навіть я
lumaracing
16-10-2012, 09:59
керує ecu 5-штирьковий..і якщо б це було так.. публікує число hw) і програмного забезпечення ecu..
давайте подивимося, якщо я щось перевіряв, навіть я
audi sp,навіть якщо він 5-штирьковий disogna зробити 2ep діви і встановити емулятор, щоб зробити її загальної
спасибі всім..... клієнт повинен взяти мене з собою в машину, у четвер у другій половині дня....просто може ви terro' в курсі..
проблема вирішена.....я замінив антени ...? проблема зараз не ви ? більш представлене.....спасибі.
Хлопці, але, щоб зробити scodifica всього через послідовний порт, просто підключіть MPPS або Півень v2 до роз'єму OBD, як якщо б вона була простій письмовій формі? Або ми повинні слідувати схемі, точно? Я заявляю, що ecu, що я повинен scodificare не має свій ключ, так що я повинен scodificarla в послідовний обхід до іммо і потім записати файл scodificato.
Спасибі всім
але те, що ecu ми говоримо, якщо у вас є, щоб зробити роботу, ви повинні відкрити нове повідомлення і повні дані ecu.........
але те, що ecu ми говоримо, якщо у вас є, щоб зробити роботу, ви повинні відкрити нове повідомлення і повні дані ecu.........
Я відкрив повідомлення, але адміністратор він закритий, відразу кажу, що обговорення ? було це кілька разів, тому було цікаво, вашої допомоги... це EDC15c7
вводите в полі пошук EDC15c7, а сканування знаходитесь всі інструкції, що вам потрібно, і добре описано.....
вводите в полі пошук EDC15c7, а сканування знаходитесь всі інструкції, що вам потрібно, і добре описано.....
Я тільки що зробив пошук, як мені вказали, але я не знайшов нічого, що робить в моєму випадку або краще.. хтось каже, що якщо у мене немає оригінального ключа, єдиний спосіб, щоб прочитати і написати її ? отпаять в 95P08, а потім зробити його на стійці за допомогою півня v2.. але ніхто не підтверджує роботу.
подивіться це обговорення тут c'? всі.......
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3652-Scodifica-totale-Punto-Jtd-99-80-cv&highlight=edc15c7
подивіться це обговорення тут c'? всі.......
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3652-Scodifica-totale-Punto-Jtd-99-80-cv&highlight=edc15c7
Це я читав, і стра читати.. але не говорить, як поставити в boot :(
спочатку вийшла заміж legend.....повинно бути edc15c7, ви можете втрутитися від flasch з читання і srittura бд з відповідною tools
спочатку вийшла заміж legend.....повинно бути edc15c7, ви можете втрутитися від flasch з читання і srittura бд з відповідною tools
ЕКЮ, не робить мене навіть увійти в diagnonsi з texa, чому? не читає більше? до речі.. за то, я повинен scodificarla
По мені ? антена....натисніть замінити його..дайте нам знати..
Вибачте, я зауважив, що шановний max75 вирішив, слідуючи вашим порадам і cio? замінивши антену, могли б ви люб'язно пояснити мені, що c'?ntra антену автомобіля з scodifica ебу??
Вибачте, я зауважив, що шановний max75 вирішив, слідуючи вашим порадам і cio? замінивши антену, могли б ви люб'язно пояснити мені, що c'?ntra антену автомобіля з scodifica ебу??
1) я не впевнений, що це антена, чому? горить code і машина не заводиться 2) Навіть якщо б це була антена scollegandola і scodificando повністю ECU повинен почати ж, вірно?
1) я не впевнений, що це антена, чому? горить code і машина не заводиться 2) Навіть якщо б це була антена scollegandola і scodificando повністю ECU повинен почати ж, вірно?
Привіт..вибачте, але я не мав на увазі ваш ебу.
Подивіться пост #7 #8, де max75 вирішити, замінивши антену, я хотів би зрозуміти, чому?...що входить антена??
Привіт..вибачте, але я не мав на увазі ваш ебу.
Подивіться пост #7 #8, де max75 вирішити, замінивши антену, я хотів би зрозуміти, чому?...що входить антена??
Ah ok, sorry :)
ви перевірили pin харчування і маси на ебу, ти в порядку..... якщо код не йде діагноз повинен увійти в іншому випадку вам доведеться робити в школі, схема підключення....
ви перевірили pin харчування і маси на ебу, ти в порядку..... якщо код не йде діагноз повинен увійти в іншому випадку вам доведеться робити в школі, схема підключення....
Повторюю, що я прочитав і написав ECU до школи... зараз пробую знайдений файл тут на форумі перевірено і гарантовано ще ? файл, який я судив, не ? добре