Прагляд Поўнай Версіі : scodifica
прывітанне ...у мяне праблема на fiat marea год 99....jtd105....эбу bosch edc15. .не раз, трэба паспрабаваць яшчэ раз ...якая працэдура scodificare.....дзякуй
msport (exil77grande)
15-10-2012, 21:26
sara' €2, то акрамя апрацоўкі flash з падыходнай sw трэба паставіць эмулятар.
magi1984
15-10-2012, 22:30
пачынаецца пост нумар HW эбу cos? я бачу, калі я ўжо? файл scodificato
Па мне ? антэна....націсніце замяніць яго..дайце нам ведаць..
кіруе ecu 5-штырьковый..і калі б гэта было так.. публікуе колькасць hw) і праграмнага забеспячэння ecu..
давайце паглядзім, калі я што-то правяраў, нават я
lumaracing
16-10-2012, 09:59
кіруе ecu 5-штырьковый..і калі б гэта было так.. публікуе колькасць hw) і праграмнага забеспячэння ecu..
давайце паглядзім, калі я што-то правяраў, нават я
audi sp,нават калі ен 5-штырьковый disogna зрабіць 2ep панны і ўсталяваць эмулятар, каб зрабіць яе агульнай
дзякуй усім..... кліент павінен узяць мяне з сабой у машыну, у чацвер днем....проста можа вы terro' ў курсе..
праблема вырашана.....я замяніў антэны ...? праблема цяпер не вы ? больш за прадстаўленае.....дзякуй.
Хлопцы, але, каб зрабіць scodifica усяго праз паслядоўны порт, проста падключыце MPPS або Певень v2 да раз'ем OBD, як калі б яна была простай пісьмовай форме? Ці мы павінны прытрымлівацца схеме, дакладна? Я заяўляю, што ecu, што я павінен scodificare не мае свой ключ, так што я павінен scodificarla паслядоўны ў абыход да иммо і затым запісаць файл scodificato.
Дзякуй усім
але тое, што ecu мы гаворым, калі ў вас есць, каб зрабіць працу, вы павінны адкрыць новае паведамленне і поўныя дадзеныя ecu .........
але тое, што ecu мы гаворым, калі ў вас есць, каб зрабіць працу, вы павінны адкрыць новае паведамленне і поўныя дадзеныя ecu .........
Я адкрыў паведамленне, але адміністратар ен зачынены, адразу кажу, што абмеркаванне ? было гэта некалькі разоў, таму было цікава, у вашай дапамогі... гэта EDC15c7
ўводзіце ў поле пошук EDC15c7, а сканаванне знаходзіцеся усе інструкцыі, якія вам трэба, і добра апісана.....
ўводзіце ў поле пошук EDC15c7, а сканаванне знаходзіцеся усе інструкцыі, якія вам трэба, і добра апісана.....
Я толькі што зрабіў пошук, як мне паказалі, але я не знайшоў нічога, што робіць у маім выпадку або лепш.. хто-то кажа, што калі ў мяне няма арыгінальнага ключа, адзіны спосаб, каб прачытаць і напісаць яе ? отпаяйте ў 95P08, а затым зрабіць яго на стойцы з дапамогай пеўня v2.. але ніхто не пацвярджае працу.
паглядзіце гэта абмеркаванне тут, c'? усе.......
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3652-Scodifica-totale-Punto-Jtd-99-80-cv&highlight=edc15c7
паглядзіце гэта абмеркаванне тут, c'? усе.......
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3652-Scodifica-totale-Punto-Jtd-99-80-cv&highlight=edc15c7
Гэта я чытаў, і стра чытаць.. але не кажа, як паставіць у boot :(
спачатку выйшла замуж legend.....павінна быць edc15c7, вы можаце умяшацца ад flasch з чытання і srittura бд з адпаведнай tools
спачатку выйшла замуж legend.....павінна быць edc15c7, вы можаце умяшацца ад flasch з чытання і srittura бд з адпаведнай tools
ЭКЮ, не робіць мяне нават увайсці ў diagnonsi з texa, чаму? не чытае больш? дарэчы.. за тое, я павінен scodificarla
Па мне ? антэна....націсніце замяніць яго..дайце нам ведаць..
Прабачце, я заўважыў, што паважаны max75 вырашыў, вынікаючы вашым радам і cio? замяніўшы антэну, маглі б вы ласкава растлумачыць мне, што c'?ntra антэну аўтамабіля з scodifica эбу??
Прабачце, я заўважыў, што паважаны max75 вырашыў, вынікаючы вашым радам і cio? замяніўшы антэну, маглі б вы ласкава растлумачыць мне, што c'?ntra антэну аўтамабіля з scodifica эбу??
1) я не ўпэўнены, што гэта антэна, чаму? гарыць code і машына не заводзіцца 2) Нават калі б гэта была антэна scollegandola і scodificando цалкам ECU павінен пачаць жа, праўда?
1) я не ўпэўнены, што гэта антэна, чаму? гарыць code і машына не заводзіцца 2) Нават калі б гэта была антэна scollegandola і scodificando цалкам ECU павінен пачаць жа, праўда?
Прывітанне..прабачце, але я не меў на ўвазе ваш эбу.
Паглядзіце пост #7 #8, дзе max75 вырашыць, замяніўшы антэну, я хацеў бы зразумець толькі, чаму?...што ўваходзіць антэна??
Прывітанне..прабачце, але я не меў на ўвазе ваш эбу.
Паглядзіце пост #7 #8, дзе max75 вырашыць, замяніўшы антэну, я хацеў бы зразумець толькі, чаму?...што ўваходзіць антэна??
Ah ok, sorry :)
вы праверылі pin харчавання і масы на эбу, ты ў парадку..... калі код не ідзе дыягназ павінен увайсці ў адваротным выпадку вам давядзецца рабіць у школе з схема падлучэння....
вы праверылі pin харчавання і масы на эбу, ты ў парадку..... калі код не ідзе дыягназ павінен увайсці ў адваротным выпадку вам давядзецца рабіць у школе з схема падлучэння....
Паўтараю, што я прачытаў і напісаў ECU да школы... зараз спрабую знойдзены файл тут на форуме праверана і гарантавана яшчэ ? файл, які я судзіў, не ? добра