Перегляд Повної Версії : BMW 530xd 231cv не з оригінального файлу
Привіт всім, експорту та наступні проблеми:
BMW 530xd 231cv 2006 року був перепризначений шляхом програмування, BDM, піклуючись, щоб справити перше читання, повний MPC, Flash і e2p.
після зміни карти і писати в BDM, автомобіль-це не гра. Потім він був переписаний вихідний файл, і навіть матч.
Тепер у діагностику двигуна не існує яких-небудь помилок.
Стартер працює, але автомобіль не заводиться. я намагався зробити вирівнювання з TEXA IDS4 але робить деякі речі, але не інші. autocom і WOW не входять.
Який це процедура, необхідна для того, щоб вирівняти коди з TEXA ? в будь-якій комбінації пробував, не виходить.
І якщо riverginassi блок управління двигуном ? спрацює ? ви автоматично вирівняти ?
Спасибі всім !
Спробуйте ще раз переписати
я переписав повне читання, але нічого, стартер обертається, але не заводиться авто. проблема в тому, що з texa не можу перебудувати всі
привіт , після того, як ти відкрив ecu l я зібрав, щоб побачити, якщо ви ділите??? не те що відкрити, якщо зламав щось !! це було те, що написання повного резервного копіювання не підуть
привіт, ні, я не бачив цього, тому що блок керування у мене відкрита і не було машини в той момент.
однак я помітив дещо дивне.. перечитуючи e2p я помітив, що він практично порожній.. я зробив повний скидання і MPC, що flash-ок, в той час як e2p немає, або, принаймні, не думаю, що це хороше читання. я спробував перечитати і порівняти з тим, що я читав в перший раз, і однакові, але мені це пошкоджено читання.
дані від блоку управління є : HW 0281012707 - SW 1039s11317 - DDE 7 799 856 031055783.
Додаю читання e2p, що, як на мене, це вже не добре. якщо хтось має читання e2p, що може бути добре, а що може бути не працює якийсь інструмент, не могли б ви прикріпити ?
я знайшов, на додаток, різні pin ебу окислюються, тобто на малий з'єднувач pin 58, 57, 56, 45, 44, 43, 20, 21 і 19. практично всі ті, в кінці. також 5 і 1 живлення окислені. може бути це, що він пошкоджений e2p у фазу повторно перебудови з допомогою діагностики ? маг, все можливо, я не дивуюся більше, ніж нічого !
e2p з scodifica часткове чи добре?. я порівняла e2p в 2 інших bmw ( ряд 1 і ряд 3) і вони повністю відрізняються від того, що я читав. написані повністю.
Доброго дня, питання може здатися ідіоткою, але, перш ніж ти покладеш руки машина заводилася?????????????? Не знаю, хто це і в яких ти стосунках з майстерні або з власником, але очі наприклад.............
я не наводиться в рух, перш ніж зняти ебу, хоча в будинку власника, менше, ніж за тиждень до вильоту. потім він привів її в майстерню, щоб зняти FAP фізично і я, і я повинен був зробити це в ебу
Якщо у вас є машина в наявності, відпускає стовбур і подивися, якщо з'явилася ситуація, дизельного палива, а потім атакували з допомогою осцилографа в 6 ниток на вході форсунок і подивися, якщо є меандр, якщо приходить дизельного палива, насос і рейку йдуть, якщо є меандр на инжекторах і поза ділянки, якщо ні, можливо, відсутня послідовність включення, що, якщо я правильно пам'ятаю, знаходиться прямо в e2p дайте нам знати........
поставивши резервну копію оригіналу слід починати, якщо ви не частина і не помилка в ecu, це дуже дивно, навіть якщо ви включите запалення без блоку управління і він втратив портфель з EVS повинен сказати в ебу, ви перевірили, що pin-коду на додаток, що окислені (спробуйте почистити) не, там були трохи зігнуті, в іншому випадку ви повинні знайти ecu з номери hw і резервного копіювання, завжди сподіваючись, що і добре, і не пошкоджений, в іншому випадку є болі.
Доброго ранку, дизельне паливо не надходить до форсунок. по-моєму проблема в тому, що e2p практично порожній. читання я зробив, але виявляється майже порожній. МІКРОФОН і FLASH, ок, я зіставив їх з іншими, і вони хороші. Я повинен знайти читання e2p діви за 530 321cv і потім через офіційний інструмент зробити пристосування. Контакти не погнуті, я їх прибирати так само як і в гребінь.
Хтось e2p з номерами вставлені в пост n°5 ? я вважаю, що одягла це, безумовно, змусить мене зробити вирівнювання і відправиться машина.
Я чув багато про BMW, що я не дивуюся, нічого не розумію, однак, як ви, якщо видалити просто читання повне ( за умови, що не буде видалене ще до для тих, хто знає в чому причина).
І абсолютно очевидно, що читання e2p не є правильним. Але я прочитав так в перший раз? Таким чином, ви не правильно читання e2p оригінального автомобіля?
так, він прочитав так в перший раз, але не відмовляв я не контролюється, я читав, на всяк випадок, щоб мати все.
тепер те, що мені потрібно, це e2p богородиці, так що ви можете вирівняти всі з офіційним діагнозом
Пошту flash і mpc, які ти читав в перший раз.
У файлі BMW 530 є все, що я читав в перший раз.
Якщо хтось може riverginare файл, який я знайшов на 330 завжди 231cv, а потім намагаюся зробити вирівнювання з офіційним діагнозом повинен працювати
По-моєму є щось, що не йде навіть у читанні флеш-пам'яті, враховуючи те, що cks це не правильно. Якщо автомобіль працює належним чином, це означає, що файл не був прочитаний добре, і тому, коли ти написав мод автомобіль не заводився, незважаючи на все ще була у e2p оригінал.
читання-це те, що я зробив з galletto v54. вона ніколи не дала ні помилка при читанні повною, ні помилки в процесі запису флеш-пам'яті
Спробуйте написати в bdm цієї спалахом і цим eprom подивимося.
та насправді це дивно, що ми не повідомили про помилку, але саме дивне, що в e2p ебу немає нічого.. і я тільки прочитав.
Якщо ви написали повну резервну копію, я навіть написав, eprom, що ти читав, і що він був практично порожній.
це перший раз, коли я написав "повний читання", а також окремих файлів, що він зробив неправильно
Я пробував файли, але, на жаль, не йде. Ми хотіли б e2p з scodifica частково вирівняти в діагностиці
Я спробував вирівняти мій eprom?
Спробую сьогодні ввечері, щоб вирівняти, я кредитують офіційний діагноз
Спробуйте, може бути, навіть з моєю eprom і флеш -
Завтра порту безпосередньо їзди від мого друга в майстерні, так що ми можемо зробити більше і більше доказів того, з офіційним діагнозом. Прокляті BMW!
справа не в bmw, але і півень , на жаль, у мене була аналогічна ситуація кілька місяців тому з мене ,читання ок srittura ок, машина не заводилася більше . результат читання флеш був пошкоджений, і цілком помиляємося ми, не, спочатку перевірте, якщо добре читати !!!!!
і т. д. він визнав, flash, і цей запевнив мене, добра файлу.
Riverginare e2p не просто, як інші. Я не знайшов жодної програми, яка це робить
Я спробував вирівняти мій eprom?
Привіт, я намагався, але офіційний діагноз не визнає, блок управління двигуном
про e2p-це 95640 і замінити, стоїть поруч з процесором
Робота трохи копітка, але здійсненне, у вас є блок управління, аналоговий???
Здравствуйте, на мій погляд, якщо я не помиляюся, то і блок управління, antituning і сталося так, що ти можеш читати і писати ебу, але на момент запуску автомобіль не йде і навіть повернути оригінальний файл l автомобіль не те ж саме, на мій погляд, вирівнювання зможеш зробити тільки з допомогою діагностики Bmw офіційний, і машина або мотоцикл . Якщо немає ви палять эбу, якщо навіть так йде
Здравствуйте, на мій погляд, якщо я не помиляюся, то і блок управління, antituning і сталося так, що ти можеш читати і писати ебу, але на момент запуску автомобіль не йде і навіть повернути оригінальний файл l автомобіль не те ж саме, на мій погляд, вирівнювання зможеш зробити тільки з допомогою діагностики Bmw офіційний, і машина або мотоцикл . Якщо немає ви палять эбу, якщо навіть так йде
Замість того, помиляйтеся, це edc16c35, не antituning.
Ок, чому зі мною трапилося те ж, що його обсяг у Bmw на танк вони зробили вирівнювання з офіційного інструменту Bmw і машина знову їде.
Добрий вечір всім, сьогодні вранці, спасибі користувачеві Cawadany, автомобіль гру!
Після читання ВДОМА, Cawadany надавала змінити це читання так, щоб зробити можливим вирівнювання в блок керування двигуном, в якій я скопіював резервну копію 330 того ж hw і sw. Через офіційний діагноз був зроблений, вирівнювання, і машина поїхала.
Дійсно величезне СПАСИБІ, Cawadany і всім, хто брав участь у цій посади.
Завтра заряджу і мод файл так, щоб доставити автомобіль. І добре, що власник виявився дуже тямущим і доступно! Та вони всі так!
нарешті, хороша новина :-)