КПК

Прагляд Поўнай Версіі : BMW 530xd 231cv не з арыгінальнага файла

emilground
Прывітанне ўсім, экспарту і наступныя праблемы:

BMW 530xd 231cv 2006 года быў пераназначаны шляхам праграмавання, у BDM, клапоцячыся, каб вырабіць першае чытанне, поўны MPC, Flash і e2p.
пасля змены карты і пісаць у BDM, аўтамабіль-гэта не гульня. Затым ён быў перапісаны зыходны файл, і нават матч.
Цяпер у дыягностыку рухавіка не існуе якіх-небудзь памылак.
Стартар працуе, але аўтамабіль не заводзіцца. я спрабаваў зрабіць выраўноўванне з TEXA IDS4 але робіць некаторыя рэчы, але не іншыя. autocom і WOW не ўваходзяць.
Які гэта працэдура, неабходная для таго, каб выраўнаваць коды з TEXA ? у любой камбінацыі спрабаваў, не выходзіць.
І калі riverginassi блок кіравання рухавіком ? спрацуе ? вы аўтаматычна выраўнаваць ?
Дзякуй усім !

leo_sg
Паспрабуйце яшчэ раз перапісаць

emilground
я перапісаў поўнае чытанне, але нічога, стартар круціцца, але не заводзіцца аўто. праблема ў тым, што з texa не магу перабудаваць усе

КЛАЎДЫЕ.
прывітанне , пасля таго, як ты адкрыў ecu l я сабраў, каб убачыць, калі вы дзеліце??? не тое што адкрыць, калі зламаў што-то !! гэта было тое, што напісанне поўнага рэзервовага капіявання не пойдуць

emilground
прывітанне, няма, я не бачыў гэтага, таму што блок кіравання ў мяне адкрыта і не было машыны ў той момант.
аднак я заўважыў сёе-тое дзіўнае.. перачытваючы e2p я заўважыў, што ён практычна пусты.. я зрабіў поўны скід і MPC, што flash-ок, у той час як e2p няма, ці, па меншай меры, не думаю, што гэта добрае чытанне. я паспрабаваў перачытаць і параўнаць з тым, што я чытаў у першы раз, і аднолькавыя, але па мне гэта пашкоджаныя чытанне.
дадзеныя ад блока кіравання з'яўляюцца : HW 0281012707 - SW 1039s11317 - DDE 7 799 856 031055783.
Прыкладаю чытанне e2p, што, па мне, гэта ўжо не добра. калі хто-то мае чытанне e2p, што можа быць добра, а што можа быць не працуе якой-то інструмент, не маглі б вы прымацаваць ?
я знайшоў, у дадатак, розныя pin эбу акісляюцца, г. зн. на малы злучальнік pin 58, 57, 56, 45, 44, 43, 20, 21 і 19. практычна ўсе тыя, у канцы. таксама 5 і 1 харчавання акіслены. можа быць, гэта, што ён пашкоджаны e2p ў фазу паўторна перабудовы з дапамогай дыягностыкі ? маг, усё магчыма, я не здзіўляюся больш, чым нічога !

emilground
e2p з scodifica частковае або добра?. я параўнала e2p ў 2 іншых bmw ( шэраг 1 і шэраг 3) і яны цалкам адрозніваюцца ад таго, што я чытаў. напісаны цалкам.

рынга
Добры дзень, пытанне можа здацца ідыёткай, але, перш чым ты пакладзеш рукі машына заводзілася?????????????? Не ведаю, хто гэта і ў якіх ты адносінах з майстэрні або з уладальнікам, але вочы да прыкладу.............

emilground
я не прыводзіцца ў рух, перш чым зняць эбу, хоць у доме ўладальніка, менш, чым за тыдзень да вылету. потым ён прывёў яе ў майстэрню, каб зняць FAP фізічна і я, і я павінен быў зрабіць гэта ў эбу

рынга
Калі ў вас ёсць машына ў наяўнасці, адпускае ствол і паглядзі, калі з'явілася сітуацыя, дызельнага паліва, а затым атакавалі з дапамогай асцылографа у 6 нітак на ўваходзе фарсунак і паглядзі, калі ёсць меандр, калі прыходзіць дызельнага паліва, помпа і рэйку ідуць, калі ёсць меандр на инжекторах і па-за ўчастка, калі няма, магчыма, адсутнічае паслядоўнасць ўключэння, што, калі я правільна памятаю, знаходзіцца прама ў e2p дайце нам ведаць........

ugoboss
паставіўшы рэзервовую копію арыгінала варта пачынаць, калі вы не частка, і не памылка ў ecu, гэта вельмі дзіўна, нават калі вы уключыце запальванне без блока кіравання, і ён страціў партфель з EVS павінен сказаць у эбу, вы праверылі, што pin-кода ў дадатак, што акісленыя (паспрабуйце пачысціць) не, там былі некалькі сагнутыя, у адваротным выпадку вы павінны знайсці ecu з ж нумару hw і рэзервовага капіявання, заўсёды спадзеючыся, што і добра, і не пашкоджаны, у адваротным выпадку з'яўляюцца болю.

emilground
Добрай раніцы, дызельнае паліва не паступае да фарсунак. па-мойму праблема ў тым, што e2p практычна пусты. чытання я зрабіў, але аказваецца амаль пусты. МІКРАФОН і FLASH, ок, я супаставіў іх з іншымі, і яны добрыя. Я павінен знайсці чытанне e2p панны за 530 321cv і затым праз афіцыйны інструмент зрабіць прыстасаванні. Кантакты не пагнутыя, я іх прыбіраць гэтак жа як і ў грэбень.
Хто-то e2p з нумарамі устаўленыя ў пост n°5 ? я лічу, што надзела гэта, безумоўна, прымусіць мяне зрабіць выраўноўванне і адправіцца машына.
Я чуў шмат пра BMW, што я не здзіўляюся, нічога не разумею, аднак, як вы, калі проста выдаліць поўнае чытанне ( пры ўмове, што не будзе далёка яшчэ да для, хто ведае ў чым прычына).

cawadany
І цалкам відавочна, што чытанне e2p не з'яўляецца правільным. Але я прачытаў так у першы раз? Такім чынам, вы не правільна чытанне e2p арыгінальнага аўтамабіля?

emilground
так, ён прачытаў так у першы раз, але не адмаўляў я не кантралюецца, я чытаў, на ўсялякі выпадак, каб мець усе.
цяпер тое, што мне трэба, гэта e2p багародзіцы, так што вы можаце выраўнаваць усе з афіцыйным дыягназам

cawadany
Пошту flash і mpc, якія ты чытаў у першы раз.

emilground
У файле BMW 530 ёсць усё, што я чытаў у першы раз.
Калі хто-то можа riverginare файл, які я знайшоў на 330 заўсёды 231cv, а затым спрабую зрабіць выраўноўванне з афіцыйным дыягназам павінен працаваць

cawadany
Па-мойму ёсць што-то, што не ідзе нават у чытанні флэш-памяці, улічваючы тое, што cks гэта не правільна. Калі аўтамабіль працуе належным чынам, гэта азначае, што файл не быў прачытаны добра, і таму, калі ты напісаў мод аўтамабіль не заводзіўся, нягледзячы на ўсе яшчэ была ў e2p арыгінал.

emilground
чытанне-гэта тое, што я зрабіў з galletto v54. яна ніколі не дала ні памылка пры чытанні поўнай, ні памылкі ў працэсе запісу флэш-памяці

cawadany

cawadany
Паспрабуйце напісаць у bdm гэтай выбліскам і гэтым eprom паглядзім.

emilground
так на самай справе гэта дзіўна, што мы не паведамілі пра памылку, але самае дзіўнае, што ў e2p эбу няма нічога.. і я толькі прачытаў.

cawadany
Калі вы напісалі поўную рэзервовую копію, я нават напісаў, eprom, што ты чытаў, і што ён быў практычна пусты.

emilground
гэта першы раз, калі я напісаў "поўнае чытанне", а таксама асобных файлаў, што ён зрабіў няправільна

emilground
Я спрабаваў файлы, але, на жаль, не ідзе. Мы хацелі б e2p з scodifica часткова выраўнаваць ў дыягностыцы

cawadany
Я паспрабаваў выраўнаваць мой eprom?

emilground
Паспрабую сёння ўвечары, каб выраўнаваць, я крэдытуюць афіцыйны дыягназ

cawadany
Паспрабуйце, можа быць, нават з маёй eprom і флэш -

emilground
Заўтра порце непасрэдна язды ад майго сябра ў майстэрні, так што мы можам зрабіць больш і больш доказаў таго, з афіцыйным дыягназам. Праклятыя BMW!

КЛАЎДЫЕ.
справа не ў bmw, але і певень , на жаль, у мяне была аналагічная сітуацыя некалькі месяцаў таму з мяне ,чытанне ок srittura ок, машына не заводзілася больш . вынік чытання флэш быў пашкоджаны, і цалкам памыляемся мы, не, спачатку праверце, калі чытаць добра !!!!!

emilground
і г. д. ён прызнаў, flash, і гэты запэўніў мяне, на дабра файла.
Riverginare e2p не проста, як іншыя. Я не знайшоў ніякай праграмы, якая гэта робіць

emilground
Я паспрабаваў выраўнаваць мой eprom?

Прывітанне, я спрабаваў, але афіцыйны дыягназ не прызнае, блок кіравання рухавіком

аб e2p-гэта 95640 і замяніць, стаіць побач з працэсарам

emilground

emilground

carlo abarth

ugoboss

КЛАЎДЫЕ.

emilground

admin
Прыбраная і, калі ласка, калі вы бачыце што-то не так, дайце ведаць, калі ласка Дзякуй

elettra19

cawadany

emilground

elettra19

emilground

elettra19

emilground

emilground

emilground

Errecinque

sportknight

ugoboss

cawadany

рынга
Праца трохі карпатлівая, але выканальная, у вас есць блок кіравання, аналагавы???

Attagti
Добры дзень, на мой погляд, калі я не памыляюся, то і блок кіравання, antituning і здарылася так, што ты можаш чытаць і пісаць эбу, але на момант запуску аўтамабіль не ідзе і нават вярнуць арыгінальны файл l аўтамабіль не тое ж самае, на мой погляд, выраўноўванне зможаш зрабіць толькі з дапамогай дыягностыкі Bmw афіцыйны, і машына або матацыкл . Калі вы палілі эбу, калі нават так ідзе

cawadany
Добры дзень, на мой погляд, калі я не памыляюся, то і блок кіравання, antituning і здарылася так, што ты можаш чытаць і пісаць эбу, але на момант запуску аўтамабіль не ідзе і нават вярнуць арыгінальны файл l аўтамабіль не тое ж самае, на мой погляд, выраўноўванне зможаш зрабіць толькі з дапамогай дыягностыкі Bmw афіцыйны, і машына або матацыкл . Калі вы палілі эбу, калі нават так ідзе

Замест таго, памыляйцеся, гэта edc16c35, не antituning.

Attagti
Ок, чаму са мной здарылася тое ж, што яго аб'ём у Bmw на танк яны зрабілі выраўноўванне з афіцыйнага інструмента Bmw і машына зноў едзе.

emilground
Добры вечар усім, сёння раніцай, дзякуй карыстачу Cawadany, аўтамабіль гульню!
Пасля чытання ДОМА, Cawadany аказвала змяніць гэта чытанне так, каб зрабіць магчымым выраўноўванне ў блок кіравання рухавіком, у якой я скапіяваў рэзервовую копію 330 таго ж hw і sw. Праз афіцыйны дыягназ быў зроблены, выраўноўванне, і машына з'ехала.
Сапраўды вялікі ДЗЯКУЙ, Cawadany і ўсім, хто прымаў удзел у гэтай пасады.
Заўтра заряжу і мод файл так, каб даставіць аўтамабіль. І добра, што ўладальнік апынуўся вельмі разумелым і даступна! Ды яны ўсе так!

cinqueturbo
Выдатная праца, хлопцы ;)

ugoboss
нарэшце, добрая навіна :-)

cawadany