КПК

Прагляд Поўнай Версіі : fiat bravo jtd 105 99 года

sandros
добры дзень, выбачайце за маё невуцтва ў гэтым пытанні ,я пачатковец і хацеў бы даведацца , у мяне два fiat brava jtd 105 абодва 99 года і ўжо пераназначаны, перапрызначыць прафесійны ac.5 гадоў таму, а іншая яшчэ і арыгінальны ,цяпер я хацеў бы чытаць-гэта ўжо зменены і ўставіць у арыгінал , і так як яшчэ ў мяне няма праграмы, і няма вопыту ў гэтым пытанні ,я хацеў бы што вы мне параіце, што сцэну мне трэба купіць і як яго выкарыстоўваць
загадзя дзякую

Sandros

Машыніст
Прывітанне. Калі 2 экю не былі зусім аднолькавыя, як лічбы, sw і hw не можаце прачытаць файлы тое рэдагаваць і пісаць на арыгінал. У любым выпадку вашыя ECU павінны быць EDC15, такім чынам, з galletto або mpps зрабіць спакойна.

sandros
прывітанне Запятнайте прабачце, але я не разумею , не магу чытаць, рэдагаваць і пісаць у тое, што гэта яшчэ арыгінальны? ці як
дзякуй

Машыніст
Дакладна. Калі блокі не маюць іх жа колькасці Абсталявання і Праграмнага забеспячэння (hw -sw), ты не можаш узяць файл і запісаць яго на іншы, рызыка таго, што аўтамабіль не пойдзе больш у рух.

sandros
прабач, але ёсць магчымасць зрабіць гэтую аперацыю? можа быць, я павінен захаваць код ключа, каб потым перапісаць у ўжо зменены!

Машыніст
Ты павінен спачатку праверыць, ці лічбы, якія я табе казаў на ecu. Можа быць, табе пашанцавала, што яны роўныя, і тады вы можаце запісаць файл Flash на іншы ecu. Калі б гэта было не так, вы можаце паўтарыць змены ўручную, скапіраваўшы з файла гэтыя змены з дапамогай sw для рэдагавання карт, як Тытан.

sandros
ок, так што я павінен набыць Ecm Titanium ,але я магу чытаць нават з гэтай прога ? і калі так, я магу прачытаць праз раз'ем 3-pin ? чаму не БД
дзякуй.

Мой пляменнік трымае Delphi Gold prog купіў новы месяц таму ,мы спрабавалі чытаць па-Ecu, але заўсёды : не атрымоўваецца падлучыцца , мы зрабілі шмат спробаў, але нічога не рабіць.

Машыніст
Ecm titanium і толькі праграма рэдактар файлаў пасля чытання. Затым вам спатрэбіцца інструмент для таго, каб прачытаць і напісаць тыпу galletto v54. У Delphi, калі не памыляюся, гэта толькі дыягназ, які не дазваляе выконваць працу, якую вы хочаце зрабіць. Рэчы, вы яшчэ больш ўскладніць бачылі, што ваш аўтамабіль obd не. Таму што ў pin-out ў школе, я не думаю, што я магу прачытаць, калі не отпаять eeprom.

sandros
прывітанне Запятнайте тое, як ты кажаш, не можа чытаць і пісаць непасрэдна ад разеткі трох-кантактны
у маторным адсеку,

sandros
тады я ведаю, што будзе цяжка для мяне, былі змененыя

Машыніст
Шчыра кажучы, я ніколі не спрабаваў. Вы павінны ўбачыць, калі хто-то ўжо спрабаваў тут на форуме!!!

sandros
і калі змена блока кіравання непасрэдна, што адбываецца ,што ты думаеш ; ты кажаш, што працуе

Машыніст
Трэба scodificare гэты мод, таму што калі няма, гэта не пойдзе ў ход!

mafani
прывітанне сандра,тое, што кажа машыніст, усё дакладна,мне здалося, што проста зразумець, што цябе не прыходзіць у галаву.
Я сказаў, што для таго, каб прачытаць свой ecu трэба mpps або пеўнік,то так як ваш аўтамабіль не obd, але раз'ем на 3 драты, табе патрэбен адаптар,вы павінны параўнаць два ID 2 экю, каб убачыць, калі HW і SW ідэнтычныя, так што вы можаце зрабіць перадачу,у адваротным выпадку пасля чытання файла змены павінны прайсці ўсе мод на арыгінальны з дапамогай у гэты момант праграмнае забеспячэнне ECM.
Я спадзяюся, што ясна

ugoboss
мой савет сандра, вы, перш чым паспрабаваць свае сілы ў гэтай "фірмы" дакументы, трохі аб свеце ecu, ад таго, як пішаш ты пачатковец, як зрабіць страты ў секунду, калегамі, спрабаваў растлумачыць, але гэта не проста і часам псуе вам яшчэ больш тое нямногае, што ведаеш, не тое, што вы не можаце рабіць тое, што ты кажаш, ён робіць амаль усё, што ў жыцці важна і ведаць, як гэта зрабіць, дакументы і вывучае, для чаго яны і якія праграмы выкарыстоўваць метады і тэрміналогію гэтага вялізнага свету.

Машыніст
буна вечар ўсім.

а я думаю, што гэта не немагчыма, я яшчэ не меў магчымасць разабраць EDC 15, але не вельмі я зрабіў tacchimetro і bsi на пежо 307 2007 года.

у eeprom у bsi у дадатак да км было напісана вельмі ясна, як ІДЭНТЫФІКАТАР абсталявання, што нумар шасі. якую-небудзь інфармацыю ад таго, хто больш і мяне экспертам у галіны сказаў мне, што гэтую ж інфармацыю таксама на ECU

так што калі ECU і цела маюць адзін і той жа id hw і vim машына-то яшчэ ў штуршок.

куды мне прыехаць??.....што яна можа зрабіць, выкарыстоўваючы карту, ужо на іншай машыне.

калі id hw w sw, напісаныя ў ясным працэдура можа быць наступнай.

1. чытаць карту з аўто зменены
2. чытаць карту з аўто з арыгінальнай карце
3. ўносіць змены ў галінах шестн карты зменены з id hw і sw, скапіраваўшы арыгінал.

заўсёды пры ўмове, што карта не павінна быць расшыфраваны.

не бачу што-то не атрымоўваецца.

вельмі рэкамендую поўную рэзервовую копію, перш чым зрабіць што-то падобнае і, магчыма, uma, EDC15, дзе вы зрабіць тэст, горш не прыводзіць у рух.

Як я пісаў раней, калі на этыкетках з ecu або дадзеныя ecu колькасці sw і hw роўныя, праблема не існуе, таму што проста напісаць файл з аднаго на іншы эбу! У той час як калі б гэта было не так у файле ecu не зменены або зменены ўручную, капіюючы мод з іншага файла!

Як справядліва кажа Ugoboss, каб вы гэта рабілі, але, можа быць, для тых, хто не ніколі не паклаў руку не так-то проста патрапіць у механізм!

teamfox
Добры вечар, я вмешаюсь ў дыскусію,я таксама пачатковец, я думаў, але не можа скапіяваць крокам гэтага ўжо зменены і супаставіць арыгінал і прабачце мяне, калі я сказаў, што такое сізіфаву працу

Машыніст
Гэта менавіта тое, што я пісаў раней! 😉

sandros
добры вечар усім, дзякуй усім за шматлікія адказы і добрыя парады
але прабачце мяне ; але мала-памалу, не разумеючы нічога больш , я думаў, што манеўр будзе нашмат прасцей
замест гэтага становіцца складана, я думала, што купляю проста Пеўнік, я б зрабіў усё, што трэба,
цалкам, калі вы маглі б даць мне руку (але вялікі) я быў бы вам вельмі ўдзячны, патлумачылі і складаная працэдура
дзякуй. я заяўляю, што яшчэ у мяне няма праграмы, або любы інструмент, як, што , і яшчэ я хачу сказаць, што я Пражываю ў
Германія

ugoboss
добры вечар усім, дзякуй усім за шматлікія адказы і добрыя парады
але прабачце мяне ; але мала-памалу, не разумеючы нічога больш , я думаў, што манеўр будзе нашмат прасцей
замест гэтага становіцца складана, я думала, што купляю проста Пеўнік, я б зрабіў усё, што трэба,
цалкам, калі вы маглі б даць мне руку (але вялікі) я быў бы вам вельмі ўдзячны, патлумачылі і складаная працэдура
дзякуй. я заяўляю, што яшчэ у мяне няма праграмы, або любы інструмент, як, што , і яшчэ я хачу сказаць, што я Пражываю ў
Германія

я спрабаваў растлумачыць, што ўсё не так проста, не проста растлумачыць, як гэта зрабіць крок за крокам, ён таксама крыху вопыту, і як, калі ты хочаш ездзіць на аўтобусе, а вы нават не ліцэнзія мапед, я паехаў на працягу многіх гадоў, я магу сказаць, як зрабіць, але я ўпэўнены, што ў першым павароце ўрэзаўся ў што-то, у любым выпадку крокі, я пра іх, купіце пеўня, усталюйце, устаўце першы аўтамабіль ,абярыце патрэбную мадэль, зрабі id, і калі падключаецца і дае дадзеныя ў эбу ты іх прыкметы, а затым зрабіце тыя ж самыя рэчы на другі ecu, у гэты момант правярае дадзеныя і калі яны ідэнтычныя, вы можаце зрабіць чытанне ecu, рэдагаваць і пісаць у тую ў (пасля вядома, я чытаў гэта), але толькі калі ўсе лічбы аднолькавыя, у адваротным выпадку вы павінны рухацца па-рознаму, памятаеце, што калі ў запісу пойдзе не так, то блокі ecu, і ў гэтым выпадку я здымцы з recovery з дапамогай інструмента, ці трэба отпаять і планаваць да школы, гэта ў рысах, што трэба рабіць, калі ты пачаў купляць інструмент, і каб яго ўсталяваць і працуе ён усё пачынае рабіць id і размясціць дадзеныя з двух экю.

sandros
Я купіў galletto v54....падлучаны да 3-кантактны з переходником але, на жаль, калі я націскаю на дадзеных эбу не чытае нічога.....хто-небудзь ведае, ад чаго можа залежаць.?
Дзякуй

sandros
Абнаўленне: пасля некалькіх тэстаў я паспеў прачытаць і захаваць дадзеныя з двух блокаў...маюць hw роўна, але sw-іншаму...***** і я рэкамендую скарыстацца прама цяпер, каб увесці змены, Dell, адна ў іншы? Grazienda тысячу

tranky
Абнаўленне: пасля некалькіх тэстаў я паспеў прачытаць і захаваць дадзеныя з двух блокаў...маюць hw роўна, але sw-іншаму...***** і я рэкамендую скарыстацца прама цяпер, каб увесці змены, Dell, адна ў іншы? Grazienda тысячу

Адкрыйце flash-файлаў гэта зменены і ўставіць ўсе карты ў гэтым.
Калі так не падабаецца, у вас проста іншы шлях.. і звілістая.. абнавіць усе ecu, у той жа версіі sw і ад іх робіш пуш-непасрэдна ад аднаго да іншага..

sandros
Прывітанне транка дзякуй x адказ. ...з дапамогай якой праграмы мне парады d капіяваць карты? Я пачатковец і не ведаю, як паступіць

blackwolf76
Магу сказаць, вялікі, бздура... але, напэўна, калі ёсць абсталяванне, роўна і рознае праграмнае забеспячэнне таксама можа быць, што спрацуе той жа ecu, улічваючы, што старыя edc15-гаворыцца ў агульнае гняздо флэш-памяці, а затым пакласці файлы, гэта супастаўленне будзе мець поўнае перапраграмаванне..

Або, магчыма, раней, каб адправіць файл, які хочаце перагружаць ў хто-то кампетэнтны, і калі ён робіць перапрызначыць.

tranky
Прывітанне транка дзякуй x адказ. ...з дапамогай якой праграмы мне парады d капіяваць карты? Я пачатковец і не ведаю, як паступіць

З ECM...

tranky
Магу сказаць, вялікі, бздура... але без подла, калі ёсць абсталяванне, роўна і рознае праграмнае забеспячэнне таксама можа быць, што спрацуе той жа ecu, улічваючы, што старыя edc15-гаворыцца ў агульнае гняздо флэш-памяці, а затым пакласці файлы, гэта супастаўленне будзе мець поўнае перапраграмаванне..

Або, магчыма, раней, каб адправіць файл, які хочаце перагружаць ў хто-то кампетэнтны, і калі ён робіць перапрызначыць.

На edc15 з другога sw завісае, ключ иммо.. Адзінае рашэнне, капіяванне і ўстаўка ў рукі.

cinqueturbo
У Boot я зрабіў у дзясяткі змена SW..

sandros
Прывітанне cinqueturbo "ў багажнік!!" по-слова і, як гэта робіцца ў boot варта блок кіравання (edc1
5c5 )дзякуй

sandros
У любым выпадку tramky я выкарыстаў, і г. д. для таго каб зрабіць капіяваць ўставіць карты, цяпер я раскажу табе, што я зрабіў не так, вы можаце сказаць мне, калі я зрабіў усё правільна:
Адкрыты flash эбу зменены ў акне і г. д., і ў другога, і fllash, чым арыгінал, на правым, гэтыя змены былі ін'екцыі, ін'екцыі часткова і яшчэ тры галасы, і я зразумеў, што, былі карты зменены, таму я адкрыў карту, каб раз і я зрабіў захаванне дадзеных карты для ўсіх 5 або 6 карт цяпер не памятаю, потым з акна і г. д., у якім ён быў адкрыты першапачаткова выбліскам я націснуў на картах справа, і я зрабіў адкрыйце карты дадзеных, а затым абнавіць, гэта для ўсіх, а 5 або 6 карт, выкарыстоўваючы карты захаваныя дадзеныя з эбу, мод, у рэшце рэшт, я зрабіў захаваць і экспартаваць як файл зменены.
цяпер кантрольная сума трохі адрозніваецца, і, калі я адкрываю гэты файл, каб мяне не прызнае ў аўто з кіроўцам, чым раней.
Я зрабіў так, правільна? не хапае яшчэ, перш чым спрабаваць адправіць яго да эбу?
Дзякуй

cinqueturbo
Прывітанне cinqueturbo "ў багажнік!!" по-слова і, як гэта робіцца ў boot варта блок кіравання (edc1
5c5 )дзякуй

EDC15C5?? Прабачце, я таксама чытаў у абмеркаванні, што ў яго не было OBD2, але стары раз'ем 3-Pin sorry..

ugoboss
У любым выпадку tramky я выкарыстаў, і г. д. для таго каб зрабіць капіяваць ўставіць карты, цяпер я раскажу табе, што я зрабіў не так, вы можаце сказаць мне, калі я зрабіў усё правільна:
Адкрыты flash эбу зменены ў акне і г. д., і ў другога, і fllash, чым арыгінал, на правым, гэтыя змены былі ін'екцыі, ін'екцыі часткова і яшчэ тры галасы, і я зразумеў, што, былі карты зменены, таму я адкрыў карту, каб раз і я зрабіў захаванне дадзеных карты для ўсіх 5 або 6 карт цяпер не памятаю, потым з акна і г. д., у якім ён быў адкрыты першапачаткова выбліскам я націснуў на картах справа, і я зрабіў адкрыйце карты дадзеных, а затым абнавіць, гэта для ўсіх, а 5 або 6 карт, выкарыстоўваючы карты захаваныя дадзеныя з эбу, мод, у рэшце рэшт, я зрабіў захаваць і экспартаваць як файл зменены.
цяпер кантрольная сума трохі адрозніваецца, і, калі я адкрываю гэты файл, каб мяне не прызнае ў аўто з кіроўцам, чым раней.
Я зрабіў так, правільна? не хапае яшчэ, перш чым спрабаваць адправіць яго да эбу?
Дзякуй

пошта тры файла так, каб даць яму ў вока, калі вы зрабілі добрую працу.

sandros
пошта тры файла так, каб даць яму ў вока, калі вы зрабілі добрую працу.

Я прыклаў файлы, як ад вас запыт, у любым выпадку я паслаў па электроннай пошце файл у блок кіравання, і ўсё ішло добра, па меншай меры зараз, так як я не ведаю, калі карта ў канцы evenuta добра ці не.

ugoboss
карты, якія вы скапіявалі ідуць добра (у тым сэнсе, што я скапіяваў добра) ты прапусціў два пасля ін'екцыі parzializzato, што "трэнер" ён змяніў, мне не падабаецца, як змены, але рады, што ты.

sandros
Я спрабаваў d капіяваць карты...***** і кажуць яны на першы падобны вопыт, і я яшчэ не ведаю нічога з гэтай вобласці...і г. д. з карты зменены я скапіяваў ўсе таму не ведаю, як зрабіць, палепшыць.....вы, магчыма, дашліце, ты выправіць па сваім гусце, улічваючы, што вы не задаволеныя? Я мог бы паспрабаваць толькі на гэтай карце без confeontarla з іншымі

tranky
Я спрабаваў d капіяваць карты...***** і кажуць яны на першы падобны вопыт, і я яшчэ не ведаю нічога з гэтай вобласці...і г. д. з карты зменены я скапіяваў ўсе таму не ведаю, як зрабіць, палепшыць.....вы, магчыма, дашліце, ты выправіць па сваім гусце, улічваючы, што вы не задаволеныя? Я мог бы паспрабаваць толькі на гэтай карце без confeontarla з іншымі

На ECM загрузіце файл ВРІ і MOD, і, адкрыўшы агляд у 2D (кнопка ў верхняй з, схемы) у вас паласа пракруткі ў ніжняй з розныя клавішы пракруткі, пачатак канца і г. д..
Размяшчаючы панэлі, якая цячэ з мышкай на графік, у цэнтры экрана агляду ў 2d, зніжаючы мышы (так што хай "панэль" чорнага ў цэнтры экрана), перайдзіце на стрэлкі колеру сіні і чырвоны, і націсніце правай кнопкай мышы..
Вы ўбачыце, што вам прыносіць толькі ў пунктах розніца паміж двума картамі, націсніце левай кнопкай цячэ больш хутка, і гэта цяжка, што людзі асобных кропак адрозненняў..

sandros
Дзякуй, tranky....я спрабую даведацца, план, план я чытаю ўсё, але, будучы рэчы, без падлучэння логікі x цяпер я зразумеў, мала....для капіявання карты, я зрабіў так:
Адкрыў два вокны і г. д.....у карце зменены ад складальнікаў у іншы арыгінальнай ложка з пеўня..потым, працуючы на гэтыя змены ў табліцы я зрабіў захаваць дадзеныя карты для таго, каб усе змены, і г. д. я паказаў направа....потым пераключыўся на арыгінал, націскаючы на розныя прадметы і dx і зрабілі, адкрыйце карты дадзеных, якія я выратаваў.
У канцы экспартаваны файл.
Якасць добрае кіраўніцтва для таго, каб пачаць чытаць і зразумець што-то ў цэлым на блок кіравання я вы можаце параіць?

tranky
Дзякуй, tranky....я спрабую даведацца, план, план я чытаю ўсё, але, будучы рэчы, без падлучэння логікі x цяпер я зразумеў, мала....для капіявання карты, я зрабіў так:
Адкрыў два вокны і г. д.....у карце зменены ад складальнікаў у іншы арыгінальнай ложка з пеўня..потым, працуючы на гэтыя змены ў табліцы я зрабіў захаваць дадзеныя карты для таго, каб усе змены, і г. д. я паказаў направа....потым пераключыўся на арыгінал, націскаючы на розныя прадметы і dx і зрабілі, адкрыйце карты дадзеных, якія я выратаваў.
У канцы экспартаваны файл.
Якасць добрае кіраўніцтва для таго, каб пачаць чытаць і зразумець што-то ў цэлым на блок кіравання я вы можаце параіць?

на жаль, каб зразумець, карты трэба першапачаткова заснавана на унікальна тып эбу, а не рабіць мікс..
напрыклад, з серыі bosch існуе некалькі мадэляў edc15, edc16 і г. д.. але ніхто не спекуляваць.. кожны зроблены па-свойму.
Відаць, што тут мы кажам пра edc15 частак, ад тых і інфа пра цябе ў мірыяды тут, на сайце, як па наменклатуры, так і ў рэжыме рэдагавання.
Я, на жаль, не ведаю іх вельмі добра бачыў, што я на edc16, але я цябе запэўніваю, што праца вельмі простая параўнанні з edc16.
Табе варта пачаць вывучаць у першую чаргу, выкарыстанне і г. д. і калі вы шукаеце на g00gle знайсці файл "кіраўніцтва да выкарыстання і г. д.", што ўжо дае вам пачатковую дапамогу, потым кроках у "кіраўніцтва аснове электроннай апрацоўкі рухавікоў" што вы скажыце "я люблю", што і як рабіць.
Лічыць, што вялікі вопыт канструктыўнага ты выпрабаваць і параўнаць або ў форуме або праз часопіс, што вы робіце ў аўтамабілі.
Для астатніх ты спытай, і паглядзім, як табе гэта можа дапамагчы, але пачынае рабіць тое, што не скапіяваць і ўставіць без логікі.
Ад ложка, у гэтай тэме, што, як пачатак выдатнай:

Добрая праца адзін

sandros
Дзякуй....пачну чытаць тое, што вы рэкамендавалі мне, і ўпэўнены, што што-то навучуся ....