Перегляд Повної Версії : Помилка P601 MJD 6F3 Scodificata
Привіт, хлопці,я зробив scodifica все, на фасції і частково на eeprom,машина йде без проблем, але мені від несправності двигуна.
Я перевірив з діагнозом, і мені цю помилку: P601 несправний Блок управління(Eeprom)
Що це може бути?
Спасибі.
Ви переплутали ECU, як ти з іншого боку...
Що вам потрібно, Повне або Часткове, на цій ECU???
якщо вам потрібна Часткова Робота на E2Prom Стоп..
якщо вам необхідно Всього Робіт на Флеш-Стоп..
Ви переплутали ECU, як ти з іншого боку...
Що вам потрібно, Повне або Часткове, на цій ECU???
якщо вам потрібна Часткова Робота на E2Prom Стоп..
якщо вам необхідно Всього Робіт на Флеш-Стоп..
Привіт cinqueturbo,безумовно, я зробив трохи заплутаним,але ви можете мені пояснити, коли ви повинні зробити повне або часткове з цим типом ебу?
І яке програмне забезпечення краще використовувати?
Спасибі.
Це ECU використовує тільки на цей автомобіль? Частково
Це ECU використовує на різних автомобілях, коли це станеться? Разом
Програмне забезпечення можна перерахувати, як зірки в небі..
Ти, який у вас в наявності?
або зробіть на або робите на інший, або роботи на flash або на e2p!!!
Це ECU використовує тільки на цей автомобіль? Частково
Це ECU використовує на різних автомобілях, коли це станеться? Разом
Програмне забезпечення можна перерахувати, як зірки в небі..
Ти, який у вас в наявності?
Ви використовувати його тільки на моїй машині,так що частково.
В якості програмного забезпечення я Meucci,Раз і immodec 3.2. я вважаю, це добре, з Meucci тому, що розраховує, так само, cek,може піти?
Так що помилка, яку я знаходжу в діагностиці, більше сигнальна лампа двигуна горить, може бути тому, що я зробив scodifica як на flash eeprom?
або зробіть на або робите на інший, або роботи на flash або на e2p!!!
Я розумію,дякую за пораду.
Привіт.
Якщо ви повинні використовувати тільки на свій автомобіль прибери разом на флеш, і ти тільки частково на eeprom.
Ця помилка вискакує, якщо редактор щось у руки в eeprom, або тому, що файл діви, що дала вам програма не збігається на 100% з версією sw вашого ecu, з діагнозом записати коди форсунок, зробіть скидання параметрів autoadattativi і дайте нам пару км, ви побачите, що ця помилка зникає.
Якщо не зникне я поясню, як видалити його повністю від ecu.
Великі Матвія!
знаєте, скажіть мені, якщо Elm 327 більше multiecuscan можу кодувати форсунки?
Мав би, але на 100% не обіцяю, одного разу я спробував на doblò і не ходив в хороший кінець, я їх пишу прямо з examiner.
Вчора ввечері дивився на сталевий алхімік 2.2,але я не знайшла запис, Кодування форсунок,знаєте, скажіть мені, де її знайти?
Виберіть свій автомобіль, а потім виберіть блок управління двигуном Marelli 6f3, після підключення зайдіть в налаштування і знайдіть їх елементи класифікація форсунок, прочитати, перш за все, від вашого ecu і позначте їх, а потім записати їх у тієї діви.
Привіт від Матвія,як тільки я можу я намагаюся, і я буду знати.
Спасибі.
Привіт від Матвія,як тільки я можу я намагаюся, і я буду знати.
Спасибі.
Тепер я відчуваю себе трохи по дорозі і бачимо.
До речі, один мій друг передав мені цей файл,щоб спробувати, але перш ніж завантажити його, я прошу тебе,чи хтось компетентний, якщо туалетно-косметичними засобами може дати одне око,ти знаєш, я ніколи не хотів би зробити будинок,потім, якщо припустимо, я хотів би прийняти це як сигнал, щоб почати працювати над.
Я дав швидкий швидкий погляд, це ясно..
Відсутній обмежувач крутного моменту 084BE6..
Я б дав більше бензину і менше тиску турбо, тиску в Рампі і т. д. моди аванси..
запит педалі не та відповідний приріст дані на обмежувачі..
Ви можете завантажити його пошкодження не повинні робити.. Журнал Параметрів і рекомендується в будь-якому випадку..
Я дав швидкий швидкий погляд, це ясно..
Відсутній обмежувач крутного моменту 084BE6..
Я б дав більше бензину і менше тиску турбо, тиску в Рампі і т. д. моди аванси..
запит педалі не та відповідний приріст дані на обмежувачі..
Ви можете завантажити його пошкодження не повинні робити.. Журнал Параметрів і рекомендується в будь-якому випадку..
не маючи досвіду про те, як змінити карту,ви можете сказати мені, як почати?
Я забув,що таке журнал параметрів?
Я забув,що таке журнал параметрів?
Поставити хороший пк на пасажирському сидінні або на колінах своєї дівчини, підключений до діагностичний інструмент, і починає поступатися. Мета полягає в реєстрації параметрів турбо маф rail дизельне паливо і т. д. з машини на ходу
Поставити хороший пк на пасажирському сидінні або на колінах своєї дівчини, підключений до діагностичний інструмент, і починає поступатися. Мета полягає в реєстрації параметрів турбо маф rail дизельне паливо і т. д. з машини на ходу
ти можеш зробити це в поодинці, хоча, можливо, в два швидше, тим краще. Якщо ти один, раджу тобі зробити журнал не дуже довгі
ти можеш зробити це в поодинці, хоча, можливо, в два швидше, тим краще. Якщо ти один, раджу тобі зробити журнал не дуже довгі
Привіт Андрій,де я повинен йти в Графіку і Почне робити?
Потім у Графіку потрібно встановити щось?
Спасибі.