Прагляд Поўнай Версіі : Памылка P601 MJD 6F3 Scodificata
Прывітанне, хлопцы,я зрабіў scodifica за ўсе, на фасцыі і часткова на eeprom,машына ідзе без праблем, але мне ад няспраўнасці рухавіка.
Я праверыў з дыягназам, і мне гэтую памылку: P601 няспраўны Блок кіравання(Eeprom)
Што гэта можа быць?
Дзякуй.
Вы пераблыталі ECU, як ты з іншага боку...
Што вам трэба, Поўнае ці Частковае, на гэтай ECU???
калі вам патрэбна Частковая Праца на E2Prom Стоп..
калі вам неабходна, Усяго Работ на Флэш-Стоп..
Вы пераблыталі ECU, як ты з іншага боку...
Што вам трэба, Поўнае ці Частковае, на гэтай ECU???
калі вам патрэбна Частковая Праца на E2Prom Стоп..
калі вам неабходна, Усяго Работ на Флэш-Стоп..
Прывітанне cinqueturbo,безумоўна, я зрабіў трохі заблытаным,але вы можаце мне растлумачыць, калі вы павінны зрабіць поўнае або частковае з гэтым тыпам эбу?
І якое праграмнае забеспячэнне лепш выкарыстоўваць?
Дзякуй.
Гэта ECU выкарыстоўвае толькі на гэты аўтамабіль? Часткова
Гэта ECU выкарыстоўвае на розных аўтамабілях, калі гэта адбудзецца? Разам
Праграмнае забеспячэнне можна пералічыць, як зоркі ў небе..
Ты, які ў вас у наяўнасці?
або зрабіце на ці робіце на іншы, то ці працы на flash або на e2p!!!
Гэта ECU выкарыстоўвае толькі на гэты аўтамабіль? Часткова
Гэта ECU выкарыстоўвае на розных аўтамабілях, калі гэта адбудзецца? Разам
Праграмнае забеспячэнне можна пералічыць, як зоркі ў небе..
Ты, які ў вас у наяўнасці?
Вы выкарыстоўваць яго толькі на маёй машыне,так што часткова.
У якасці праграмнага забеспячэння я Meucci,Раз і immodec 3.2. я лічу, гэта добра, з Meucci таму, што разлічвае, гэтак жа, cek,можа пайсці?
Так што памылка, якую я знаходжу ў дыягностыцы, больш сігнальная лямпа рухавіка гарыць, можа быць таму, што я зрабіў scodifica як на flash, eeprom?
або зрабіце на ці робіце на іншы, то ці працы на flash або на e2p!!!
Я разумею,дзякуй за параду.
Прывітанне.
Калі вы павінны выкарыстоўваць толькі на свой аўтамабіль прыбяры разам на флэш, і ты толькі часткова на eeprom.
Гэтая памылка выскоквае, калі рэдактар што-то ў рукі ў eeprom, ці таму, што файл панны, што дала вам праграма не супадае на 100% з версіяй sw вашага ecu, з дыягназам запісаць коды фарсунак, зрабіце скід параметраў autoadattativi і дайце нам пару км, вы ўбачыце, што гэтая памылка знікае.
Калі не знікне я растлумачу, як выдаліць яго цалкам ад ecu.
Вялікія Матфея!
ведаеце, скажыце мне, калі з Elm 327 больш multiecuscan магу кадаваць фарсункі?
Павінен бы, але на 100% не абяцаю, аднойчы я паспрабаваў на doblò і не хадзіў у добры канец, я іх пішу прама з examiner.
Учора вечарам глядзеў на сталевы алхімік 2.2,але я не знайшла запіс, Кадаваньне фарсунак,ведаеце, скажыце мне, дзе яе знайсці?
Выберыце свой аўтамабіль, а затым выберыце блок кіравання рухавіком Marelli 6f3, пасля падлучэння зайдзіце ў налады і знайдзіце іх элементы класіфікацыя фарсунак, прачытаць, перш за ўсё, ад вашага ecu і пазначце іх, а затым запісаць іх у той панны.
Прывітанне ад Матфея,як толькі я магу, я імкнуся, і я буду ведаць.
Дзякуй.
Прывітанне ад Матфея,як толькі я магу, я імкнуся, і я буду ведаць.
Дзякуй.
Цяпер я адчуваю сябе крыху па дарозе і бачым.
Дарэчы, адзін мой сябар перадаў мне гэты зменены файл,каб паспрабаваць, але перш чым загрузіць яго, я прашу цябе,ці хто-то кампетэнтны, калі туалетно-касметычнымі прыладамі можа даць адзін вачэй,ты ведаеш, я ніколі не хацеў бы зрабіць дом,затым, калі ніштавата, я хацеў бы прыняць гэта як сігнал, каб пачаць працаваць над.
Я даў хуткі погляд хуткі, гэта ясна..
Адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту 084BE6..
Я б даў больш бензіну і менш ціску турба, ціску ў Рампы і г. д. моды авансы..
запыт педалі не і адпаведны прырост дадзеныя на абмежавальнікі..
Вы можаце загрузіць яго пашкоджанні не павінны рабіць.. Часопіс Параметраў і рэкамендуецца ў любым выпадку..
Я даў хуткі погляд хуткі, гэта ясна..
Адсутнічае абмежавальнік крутоўнага моманту 084BE6..
Я б даў больш бензіну і менш ціску турба, ціску ў Рампы і г. д. моды авансы..
запыт педалі не і адпаведны прырост дадзеныя на абмежавальнікі..
Вы можаце загрузіць яго пашкоджанні не павінны рабіць.. Часопіс Параметраў і рэкамендуецца ў любым выпадку..
не маючы вопыту аб тым, як змяніць карту,вы можаце сказаць мне, як пачаць?
Я забыўся,што такое часопіс параметраў?
Я забыўся,што такое часопіс параметраў?
Паставіць добры пк на пасажырскім сядзенні або на каленях сваёй дзяўчыны, падлучаны да дыягнастычны інструмент, і пачынае саступаць. Мэта складаецца ў рэгістрацыі параметраў турба маф rail дызельнае паліва і г. д. з машыны на хаду
Паставіць добры пк на пасажырскім сядзенні або на каленях сваёй дзяўчыны, падлучаны да дыягнастычны інструмент, і пачынае саступаць. Мэта складаецца ў рэгістрацыі параметраў турба маф rail дызельнае паліва і г. д. з машыны на хаду
ты можаш зрабіць гэта ў адзіночку, хоць, магчыма, у два хутчэй, тым лепш. Калі ты адзін, раю табе зрабіць часопіс не вельмі доўгія
ты можаш зрабіць гэта ў адзіночку, хоць, магчыма, у два хутчэй, тым лепш. Калі ты адзін, раю табе зрабіць часопіс не вельмі доўгія
Прывітанне Андрэй,дзе я павінен ісці ў Графіцы і Пачне рабіць?
Потым заўсёды ў Графіцы трэба ўсталяваць што-то?
Дзякуй.