КПК

Перегляд Повної Версії : Ecu Спалили Audi A4 EDC17CP46

walter_ie
Привіт, хлопці, я відкриваю цю тему, щоб розповісти вам про те, що зі мною сталося. Я намагався читати цей ecu з galletto 4 і pufh.. півень не закон. Я давала підключити і підключитися, але нічого, я читаю, і мене не залишала. Я іду інструкції, і я намагаюся змусити його розблокування Tprot, як він каже, схему півня. Підключення я робив, але нічого не міг прочитати. Я здаюся і віддаю ебу на машину і ось сюрприз!!! Автомобіль не заводиться, відчувають реле знімати, вентиляторів від наручників і не протягом навіть не діагноз! Ecu померла! Вам ніколи не траплялося? Sec вас є спосіб її повернути? Я зробив це в той час, що я був трохи втомився, але мені не здається, що це неправильно підключення. То є інша інформація, хтось з вас знає якусь систему для scodificare інший ecu одно, що вони залишаються без ABS і індикатор ключа горить? Спасибі всім!

ugoboss
ecu дуже ніжний, після того, як ви знову ж на машину і спробував завести її? посилання на друкованій платі їх зробив, паяння проводів?

walter_ie
ecu дуже ніжний, після того, як ви знову ж на машину і спробував завести її? посилання на друкованій платі їх зробив, паяння проводів?

На жаль, це не моя звичка судити після відкритих, я повинен почати це робити!!! Ви, а я зварила

sportknight
я ecu *****вони найбільш продавані в інтернеті, тому що ви будете спалювати поглядом,іноді навіть потрапляє вода від оригінальних, і вони починають приносити проблеми...

cawadany
Ти повинен знайти ecu одно і scodificarla.....

walter_ie
Ти повинен знайти ecu одно і scodificarla.....
Звичайно, це мій намір... хо мені сказали
Ке залишається, як abs і immo горить

cawadany
Залежить від того, як scodifichi. Є ті, хто в змозі scodificarla без контрольні лампи горять.

walter_ie
Залежить від того, як scodifichi. Є ті, хто в змозі scodificarla без контрольні лампи горять.

Ви випадково не знаєте, хто зможе це зробити за додаткову плату, звичайно, від частини Турин? І ще, тепер ця гра хочу все зробити сам!!!

legendaryslave
рішення іммо офф є мо треба спробувати, програми в моєму розпорядженні, повідомляють 4 типи рішень, для цього ecu

sportknight
рішення нормально не працює, тому що цей автомобіль має інформації навіть в області otp мікропроцесора tricore, що не можуть писати з нормальними інструментами

cawadany
Питання. Але коли ви зробили процедуру для розблокування tprot, ви видалили резистори, що ти зварив для завантаження?

todos
цей тип ебу і важко для scodifica, тому що має область пам'яті не перезаписуваний я думаю, що тобі варто піти на допомогу audi....

Tricore80

walter_ie

walter_ie
згоден, але як я описано також тільки для читання, може створити проблеми, і не тільки на ecu.

деякий час тому я прочитав eeprom ноутбук дуже останнім часом, щоб зробити резервну копію bios, як я завжди роблю, щоб відволіктися з-за втоми, я вибрав модель eeprom схожий, але не точний.

тільки для читання, більш, що я розірвала покладіть на виведення даних, видалив кілька байт, які повинні були бути захисної зони для читання, результат notenook померлого.
На щастя, колега була ідентична модель в ремонт в його лабораторії, в іншому випадку знайти оригінальний диск модель 2016 року буде практично неможливо.

потім зробити коротку і мить, просто невелике відволікання і стрибати в нано секунду.

я на даний момент у мене півник master v54, клон зараз, але працює добре, я роблю що-то і виявляється корисною.

Однак, коли справа доходить до мікро-процесора або eeprom по-моєму, поки не отримав інструмент оригінальний і професійний з розширеними функціями, і краще завжди робити резервну копію dell повна карта.

і правда, що ви втрачаєте час, але, принаймні, ви впевнені, щоб не потрапити в неприємності.

як я пояснив, по-моєму, і добре, перш ніж знайти більш детальну інформацію можливих, тому що це може статися клієнта тривожно, що просто, що ти не відповідаєш відразу і почнуть тебе на частини порвати телефонні дзвінки поки не відповідай або не вирішите.

це призводить вас в оману ще більше.

Навіть якщо доведеться його міняти, з іншого-проблема читання залишається, слід насамперед зрозуміти, що сталося з поточною, інакше ви опинитеся ряд ecu з тією ж проблемою.

Велике спасибі за відповідь, подивіться, я не можу зрозуміти, як це сталося, посилання були справедливі, насправді ecu, саме ciucca, вважай, k спасибі, мій дорогий друже cn півник орі, ми змогли читати і писати анці, щоб втома у мене пошкоджений один трек, а не використовувати півень клон на ці екю. Справа в тому, k досі не вирішена, ебу підключається, робить діагностику, але авто ніяк, помилка несправності ебу. Тепер давайте подивимося, що ще може бути успішним. Але буду тримати вас в курсі, sn речі k sec мені допомагають х майбутнє або для тих, хто пробує свої сили, щоб зробити ці ecu см мене!

sportknight
turbodiesel80,мабуть, добре знаєте, eeprom і мікропроцесорів, але ти не знаєш, і робота програмістів, і мікропроцесори tricore

на даний момент у зоні otp може бути написана тільки від деяких програмістів, але не від найпоширеніших...

cawadany
Так, не дарма його називають зони otp (one time programmable)

sno74
Я взяв його schedino в edc17cp46 його окулярів не залишки у резисторів друкованих плат залишається оригінал просто підключіть pin ecu і стоп, останнє, що я зробив, було Q5 2012 року, читається і пишеться без проблем....

sno74
Я не хочу афішувати, що я продав його schedino але ясно, що ебу його потрібно відкрити..... Потім все edc17 носять порт bdm знаходитесь в торгівлі як для fgtech та інструмент я використовую його кожен день......Так чи schedino, присвячений edc17cp46 або schedino для edc17/med17 більш наконечники і відповідні резистори ясно, що я завжди кажу про bootmode в школі.....Я також хотів би сказати, що з обладнанням офіцерів ці закони в Ж/read і написати, БД, потім кожен вибирає, як йому здається, більш безпечним.....

michell
добрий день, вибачте, але ви говорите про ecu edc17c46 правильно .... і не cp46.....
деякий час я намагаюся зрозуміти, що з тобою трапилося

michell
ось....чому cp46 ви робите з 4 resitenze від 1khom і ми з допуском 0%.

звичайно, чіп інший і так далі.
cp46 на audi не існує ... як я повинна зрозуміти,?????

maurof650
пробач, Уолтер, але інтерфейс, який ви використовували?

maurof650
пробач, Уолтер, але інтерфейс, який ви використовували?

walter_ie
Півень в boot... але невдалий я!!

cinqueturbo
Вибачте, я не зрозумів..
ecu, якщо маршрут в відкрити або помилка, ваш у увімкніть інструмент?