Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Ecu Спалілі Audi A4 EDC17CP46

walter_ie
Прывітанне, хлопцы, я адкрываю гэтую тэму, каб расказаць вам аб тым, што са мной адбылося. Я спрабаваў чытаць гэты ecu з galletto 4 і пуф.. певень не закон. Мне падключэнне і падключаецца, але нічога не спрабаваў чытаць і не пакідаў мяне. Выконвайце інструкцыі, і паспрабуйце зрабіць разблакіроўку Tprot, як ён кажа, схему пеўня. Падлучэнне я рабіў, але нічога не мог прачытаць. Я здаюся і аддаю эбу на машыну і вось сюрпрыз!!! Аўтамабіль не заводзіцца, вы чуеце пстрычкі рэле, вентылятараў ад наручнікаў і не ў іх нават у дыягназ! Ecu памерла! Вам ніколі не зразумець гэтую рэч? Sec вас ёсць спосаб яе вярнуць? Я зрабіў гэта ў той час, што я быў трохі стаміўся, але мне не здаецца, што гэта няправільна падлучэння. Потым яшчэ інфармацыя, хто-небудзь з вас ведае якую-небудзь сістэму для scodificare іншы ecu роўна, што яны застаюцца без ABS і кантрольная лямпа ключа гарыць? Дзякуй усім!

ugoboss
ecu вельмі пяшчотная, пасля таго як я адкрыў яго, паставіў такую ж на машыну і спрабаваў завесці? спасылкі на друкаванай плаце я зрабіў, паяння правадоў?

walter_ie
ecu вельмі пяшчотная, пасля таго як я адкрыў яго, паставіў такую ж на машыну і спрабаваў завесці? спасылкі на друкаванай плаце я зрабіў, паяння правадоў?

На жаль, гэта не мая звычка судзіць пасля адкрыцця, я павінен пачаць гэта рабіць!!! Вы, а я зварыла

sportknight
я ecu *****яны самыя, якія прадаюцца ў інтэрнэце, таму што вы спальваеце з позіркам,часам нават трапляе вада ад арыгінальных, і яны пачынаюць прыносіць праблемы...

cawadany
Ты павінен знайсці ecu роўна і scodificarla.....

walter_ie
Ты павінен знайсці ecu роўна і scodificarla.....
Вядома, гэта тое, што я... хо мне сказалі
Цы застаецца, як abs і иммо гарыць

cawadany
Залежыць ад таго, як scodifica. Ёсць і тыя, хто ў стане scodificarla без кантрольныя лямпы гараць.

walter_ie
Залежыць ад таго, як scodifica. Ёсць і тыя, хто ў стане scodificarla без кантрольныя лямпы гараць.

Выпадкова не ведаеце каго-тое, у стане зрабіць гэта за дадатковую плату, вядома, ад часткі Турын? Анке xk nn я хачу паставіць больш рука я!!!

legendaryslave
рашэнне иммо оф ёсць ніколі не трэба паспрабаваць, праграмнае забеспячэнне ў маім распараджэнні, паведамляюць 4 тыпаў рашэнняў, для гэтага ecu

sportknight
рашэнне нармальна не працуе, таму што ў гэтым аўто ёсць інфармацыя таксама, у зоне мікрапрацэсара tricore, што не могуць пісаць з нармальнымі інструментамі

cawadany
Пытанне. Але калі вы зрабілі працэдуру для разблакоўкі tprot, вы выдалілі рэзістары, што ты зварыў для загрузкі?

todos
гэты тып эбу і цяжка для scodifica, таму што мае вобласць памяці не перазапісвальны я думаю, што табе варта пайсці на дапамогу audi....

walter_ie

walter_ie
згодны, але як апісана я таксама толькі для чытання, можа стварыць праблемы, і не толькі на ecu.

некаторы час таму я прачытаў eeprom ноўтбук вельмі апошні час, каб зрабіць рэзервовую копію bios, як я заўседы раблю, каб адцягнуцца з-за стомленасці, я абраў мадэль eeprom падобны, але не дакладны.

толькі для чытання, больш, што я разарвала пакладзеце на выснову дадзеных, выдаліў некалькі байт, якія павінны былі быць ахоўнай зоны для чытання, вынік notenook памерлага.
На шчасце, калега была ідэнтычная мадэль у рамонт у яго лабараторыі, у адваротным выпадку знайсці арыгінальны дыск мадэль 2016 года будзе практычна немагчыма.

затым зрабіць кароткі і імгненне, проста невялікае адцягненне і скакаць у нана секунду.

я на дадзены момант у мяне пеўнік master v54, клон цяпер, але працуе добра, я раблю што-то і аказваецца карыснай.

Аднак, калі справа даходзіць да мікра-працэсара або eeprom па-мойму, пакуль не атрымаў інструмент арыгінальны і прафесійны з пашыранымі функцыямі, і лепш заўседы рабіць рэзервовую копію dell поўная карта.

і праўда, што вы губляеце час, але, па крайняй меры, вы ўпэўненыя, каб не патрапіць у непрыемнасці.

як я патлумачыў, па-мойму, і добра, перш чым знайсці больш падрабязную інфармацыю магчымых, таму што гэта можа здарыцца кліента трывожна, што проста, што ты не адказваеш і адразу пачнуць цябе на часткі парваць тэлефонныя званкі пакуль не адказвай ці не вырашыце.

гэта прыводзіць вас у зман яшчэ больш.

Нават калі прыйдзецца яго мяняць, з другога-праблема чытання застаецца, належыць перш зразумець, што адбылося з бягучай, інакш вы апынецеся шэраг ecu з той жа праблемай.

Вялікі дзякуй за адказ, паглядзіце, я не магу зразумець, як гэта адбылося, спасылкі былі справядлівыя, на самай справе ecu, менавіта ciucca, лічы, k дзякуй, мой дарагі сябар cn пеўнік крычы, мы змаглі чытаць і пісаць анке, каб стомленасць у мяне пашкоджаны адзін трэк, а не выкарыстоўваць певень клон на гэтыя экю. Справа ў тым, k-ранейшаму не вырашана, эбу падключаецца, робіць дыягностыку, але аўто ніяк, памылка няспраўнасці эбу. Зараз давайце паглядзім, што яшчэ можа быць паспяховым. Але буду трымаць вас у курсе, sn рэчы k sec мне дапамагаюць х будучыню або для тых, хто спрабуе свае сілы, каб зрабіць гэтыя ecu см мяне!

sportknight
turbodiesel80,верагодна, добра ведаеце, eeprom і мікрапрацэсараў, але ты не ведаеш, і праца праграмістаў, і мікрапрацэсары tricore

на дадзены момант у зоне otp можа быць напісана толькі ад некаторых праграмістаў, але не ад самых распаўсюджаных...

cawadany
Так, нездарма яго называюць зоны otp (one time праграмуемы)

sno74
Я ўзяў яго schedino у edc17cp46 яго ачкоў не рэшткі ў рэзістараў друкаваных плат застаецца арыгінал проста падключыце pin ecu і стоп, апошняе, што я зрабіў, было Q5 2012 года, чытаецца і пішацца без праблем....

sno74
Я не хачу афішаваць, што я прадаў яго schedino але ясна, што эбу яго трэба адкрыць..... Потым усе edc17 носяць порт bdm знаходзіцеся ў гандлі як для fgtech і інструмент я выкарыстоўваю яго кожны дзень......Так ці schedino, прысвечаны edc17cp46 або schedino для edc17/med17 больш наканечнікі і адпаведныя рэзістары ясна, што я заўседы кажу пра bootmode ў школе.....Я таксама хацеў бы сказаць, што з абсталяваннем афіцэраў гэтыя законы ў Ж/чытаць і напісаць, БД, потым кожны выбірае, як яму здаецца, больш бяспечным.....

michell
добры дзень, прабачце, але вы кажаце пра ecu edc17c46 правільна .... і не cp46.....
я некаторы час спрабую зразумець, што з табой здарылася

michell
у вось....чаму cp46 вы робіце з 4 resitenze ад 1khom і consigiano з допускам 0%.

вядома, іншы чып і гэтак далей.
cp46 на audi не існуе ... як мне даць зразумець?????

maurof650
даруй, Уолтар, але інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?

maurof650
даруй, Уолтар, але інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?

walter_ie
Певень у boot... але няўдалы я!!

cinqueturbo
Прабачце, я не зразумеў..
ecu, калі маршрут у адкрыць або памылка, ваш у падлучыце інструмент?