Прагляд Поўнай Версіі : савет, каб пачаць
прывітанне,
я пачатковец, але з асновамі электронікі і інфарматыкі. Я ачуняў эбу Marelli для Panda 2008, і я хацеў бы пачаць "гуляць" няшмат.
Што я магу выкарыстоўваць (апаратнага і праграмнага забеспячэння) для эксперыментаў "у школе" паколькі я не магу падключыць яго да аўтамабілю (праз odb2)?
існуюць даведнікі/падручнік, або схемы?
я спрабаваў шукаць тут, але я не знайшоў адказ, просты і дакладны.
хто-небудзь можа мне дапамагчы?
дзякуй прывітанне
Vi3da
прывітанне,
я пачатковец, але з асновамі электронікі і інфарматыкі. Я ачуняў эбу Marelli для Panda 2008, і я хацеў бы пачаць "гуляць" няшмат.
Што я магу выкарыстоўваць (апаратнага і праграмнага забеспячэння) для эксперыментаў "у школе" паколькі я не магу падключыць яго да аўтамабілю (праз odb2)?
існуюць даведнікі/падручнік, або схемы?
я спрабаваў шукаць тут, але я не знайшоў адказ, просты і дакладны.
хто-небудзь можа мне дапамагчы?
дзякуй прывітанне
Vi3da
Прывітанне,таксама як і ты пачатковец,як абсталяванне я ўзяў Galletto v54, які можа працаваць як у школе, што eobd,дзіма з schedini спружыны,і блок кіравання, пагрузчык для эксперыментаў.
Для кіраўнікоў/у дапамогу, калі есць жаданне і час, чытайце тут на форуме, і вы ўбачыце, што інфармацыя не знойдзеш таго, што хочаш.
дзякуй 1000 за парады і адказ. можа, ты ў кантакце пакой для нейкай інфармацыі больш.
жадаючы вы маглі б падключыць яго праз obd нават у школе відаць, што ен, безумоўна, распиновка для лініі can! у адваротным выпадку я 2:
1 - знайдзіце схему распиновка і калегаў пеўнік
дзякуй 1000 за парады і адказ. можа, ты ў кантакце пакой для нейкай інфармацыі больш.
Калі адкрыць пост для пошуку інфармацыі, вы ласкава запрасілі пагутарыць з гэтай тэмы інфармацыя, у тым абмеркаванні, каб падзяліцца інфармацыяй са ЎСЁЙ comunity.
Дзякуй