Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : ідэнтыфікацыя праграмнага забеспячэння абсталявання фірмы bosch motronic

revoIV
Прывітанне ўсім, я і зразумеў, што даволі цікава, і, скажам нават, каб адцягнуцца, мне экю, які я выкарыстаў для тэставання Bosch Motronic я выняў яго файл і ўставіў у ноўтбук, потым мне давялося перанесьці ўсе дадзеныя ў выпраўлена, практычна не знаходжу больш і не памятаю, што версія праграмы, файл павінен быць у пары з гэтым абсталяваннем код на экю 06A906018R - 0 261 204 673 дзе 673 і абсталявання для дадзенага тыпу ecu, я ведаю, што устанаўліваецца два выгляду праграмнага забеспячэння 359591 або 358109 (я ведаю толькі таму, што шукалі ў базе дадзеных, я даваў гэтыя дадзеныя тут, і таму, што праграмны код не быў здольны ўбачыць гэта напісана дзе-небудзь над або ўнутры ecu), аднак, як я ўжо казаў, я не памятаю, паміж двума, што. Калі вы можаце дапамагчы дзякуй

cinqueturbo
Я не зразумеў, вы страцілі Файл або ID?
Калі ў вас ёсць файл у шаснаццатковым ёсць жыццё, смерць і цуды..
Калі вы нічога не месца фота эбу з кодамі.. аўто, аб'ём рухавіка і г. д..

revoIV
практычна файл я страціў, але я знайшоў на адным сайце 2 арыгінальныя файлы, ёсць дзве версіі гэтага файла, г. зн. з двума sofware розныя, але з аднолькавым абсталяваннем, мая праблема, што я не памятаю, як з двух файлаў, г. зн., якое праграмнае забеспячэнне ідзе ў пары з ecu

VW golf 1.8 T 150HP 06A906018R 0261204673 358109

VW golf 1.8 T 150HP 06A906018R 0261204673 359591

revoIV

ugoboss
толькі ад гв не знайсці, таму што менавіта іх збірае і ўсе два.

cinqueturbo
Лепш перачытаць ECU

revoIV
на жаль, flash, якія я дастаў гэта значыць я рабіў выпрабаванні і за тое, што я соллю сумневы, які з двух праграмнага забеспячэння, усталёўваючы, па максімуме стараюся, спачатку адзін, затым іншы, калі яны працуюць на тым жа абсталяванні, не думаю, што будуць праблемы

cinqueturbo
Таксама ў файлах Мод ёсць інфармацыя, што шукаеш..

revoIV
але мы былі б адпаведная праграма, каб атрымаць гэтую інфармацыю? і таму, што я не думаю, што я табе скажу гэты файл ён быў у пары з гэтым абсталяваннем, можа быць, што памыляюся, але riasalire на якую колькасць праграмнага забеспячэння, мантаж ў зыходным пачынаю думаць, што гэта немагчыма, або адзін з двух файлаў з праграмным забеспячэннем па-іншаму было толькі абнаўленне таго самага абсталявання

revoIV
такім чынам, я зрабіў гэты тэст, я параўнаў два файла, з і г. д. карты найважнейшых кіравання турба ўпырску і дасягненні ідэнтычныя, адзінае адрозненне і кіраванне авансаў мінімум, на самай справе я спрабаваў файл 359591 не заўсёды аўтамабіля на халастым ходу часам мае тэндэнцыю падымацца і апускацца, як ралійныя аўтамабілі, калі яны профілі cam вельмі павышае, у той час як з файлам 358109 аўтамабіля на халастым ходу і дасканалай. Я думаю, у гэты момант трымаць 358109

cinqueturbo
Слухай, я не хачу пераносіць пост толькі для таго, каб зрабіць лічбы..
Цяпер, калі вы не ў стане прачытаць ECU, які змяшчае файл-мод, на врі і г. д., Што потым нават у eprom ёсць усе дадзеныя, якія патрабуюцца, я заплюшчваю тут

revoIV
Паглядзі, можа, ты памыляешся, я тут не для таго, каб лік, аднак, адзіны спосаб, які я ведаю, каб прачытаць дадзеныя з файла і змясціць іх у winols і ісці ў праект і ты ад праграмы і што-то іншае, а затым, калі ёсць іншыя метады, я іх не ведаю, калі шчыра, калі ты скажаш мне, ёсць яшчэ адзін спосаб, з дапамогай гэтай праграмы, магчыма, гэта нават я разумею, убачыў, што ён, што я не ніколі не здаралася раней.

sportknight
вы можаце вызначыць файл, таксама з дапамогай кнопкі info і г. д.

revoIV
прывітанне, дзякуй за інфармацыю, я ведаў, што вы або нават убачыць іх, тыпу як у ecm 2001, што для таго, каб зразумець, які драйвер выкарыстоўваць, трэба ведаць 3 ліку канчатковых hw і sw, што цябе стрэлам у інфармацыя, аднак я не памятаю, які файл ўстаноўкі першапачаткова паміж двума, я павінен быў паспрабаваць спачатку адзін, а затым іншы.