Перегляд Повної Версії : Блок ECU EDC16C35
Привіт,
Сьогодні я почав писати bmw 535d 2006 року з kess v2 клон
зміни діод. Я заявляю, що автомобіль не мав batetria потужні, однак
був прикріплений до зарядного пристрою на технічне обслуговування і дав мені в якості значення 11,9 V-11,7 V.
я вже читав в Клейн ecu, і все йшло гладко, як масло.
Тепер замість того, щоб автомобіль не більше не більше ID recovery не працює.
На жаль, я не робив ніяких резервних копій ecu, BDM, у мене є тільки файл ліжко орі (читання).
Я повинен змінити, щоб змусити ecu чи є спосіб відновити?
З повагою.
пояснює краще, ніж замок, що ти.. ти коду або ключа панель не горить або що ще?
Отже, при написанні % залишається в 0 і в якийсь момент говорить мені, що сталася помилка в записі говорить, що відновлювати я зробив, але повторюється звичайна річ, те, що залишається на 0, і він каже звичайні речі.
Я намагався зробити КОД, але не визнає
майже напевно пошкоджена пам'ять.
не знаю як тобі допомогти в цей момент, ти повинен зробити тест, читання однієї пам'яті і подивитися, що там всередині, і порівняти його.
Безумовно, буде переписаний або ecu пішла в замок (видно що відбувається в інших екю, і її довелося повністю міняти).
Я сподіваюся, що хто-то з великим досвідом може вам допомогти
Немає програмного забезпечення, щоб перебудувати все?
Ви пробували прочитати до школи?
Via obd2 майже напевно не відновити більше. Ви можете спробувати з mpps ( дуже ефективно в відшкодувань ) по-різному потрібно зняти і зробити в bdm .
Якщо у вас є обладнання для bdm, або ти береш або надсилає ecu, кому-те, що може повернути її. В послідовний може бути, єдина надія kess орі, якщо ти знаєш, хто він
Ті, послідовний блокують завжди... це єдина машина, яку мені вдалося зафіксувати, записавши його в бд.
Система для отримання читати в bdm, а потім відновити файл з кричи, що ти читав з бд.
Або з офіційним діагнозом BMW перепрограмувати всі...
Я виберу друге припущення.
PS: bmw edc16 ніколи не ризикувати від бд, краще в bdm, враховуючи також, що не є герметичною на всі ебу, і відкривається моментально.
перша помилка, що ви зробили, це використовувати kess зміни діод, то змінити це просто тимчасовий захід, щоб повірити, що це працює, але цієї серії потрібен костюм ряд змін hw, другий перепрограмувати машину без акумулятора з атакований випрямляча і мати відчуєте напругу нижче 12в, я думаю, що в цей момент ви повинні зробити читання в bdm і побачити те, що ви споганили і відновити його допомогти вам файл кричи, що ти читав, пам'ятайте, що в bmw, навіть якщо ви знайдете файл, з тими ж номерами sw ви можете мати sw відрізняється в інтер'єрі, якщо у вас немає досвіду і обладнання, ви повинні знайти кого-то поруч з вами, він знає краще.
Дякую за відповіді.
Отже, карту я хотіла взяти, але теж не те бд?
Я знайшов в мережі офіційний діагноз bmw inpa dis edibas sss тобто повною ви говорите, що буде працювати?
Для промові добре, яка по-вашому краще? Те, dimsport ?
З повагою.
Я хотів сказати, mpps не мапу (з вини коректора)
Ці блокують часто і з задоволенням, в бд, і з допомогою різних інструментів.... немає навіть записи після стирання флеш-пам'яті!
Кажуть, що повинні бути написані в 14В... можеш спробувати підняти напругу і подивитися, якщо ви можете взяти його з recovery.... але я сумніваюся....
Ті, послідовний блокують завжди... це єдина машина, яку мені вдалося зафіксувати, записавши його в бд.
Система для отримання читати в bdm, а потім відновити файл з кричи, що ти читав з бд.
Або з офіційним діагнозом BMW перепрограмувати всі...
Я виберу друге припущення.
PS: bmw edc16 ніколи не ризикувати від бд, краще в bdm, враховуючи також, що не є герметичною на всі ебу, і відкривається моментально.
Ні, що ви, швидше за все, на obd2, справа в тому, що ебу на bmw, щоб не дати проблеми повинні бути рясно вище 12в під час операції, як тільки він падає ризик стає високим, насправді , блок стає упевненістю.
Коли у мене з собою обладнання bdm використання однієї пари проводів, який підключити на іншій машині, в русі до 1500 обертів і з простим mpps V12 ( в алюмінієвій коробці ) читаю і пишу bmw ніколи не було проблем.
Якщо ви зробити деякі дослідження, однак, ви бачите, що EDC16C35 заблоковані запис з бд є приплив, і все точно так само (після стирання flash).
По-моєму, це не проблема харчування, але стабільність зв'язку. Кажуть, що часто він охоче ці ecu блокують навіть у BMW під час оновлення sw офіційною.
Отже, я кажу вам, що тепер я розібрав ECU
і я відкрив її, але тепер я застряг, бо не знаю, що робити,
тобто я намагався зробити посилання в boot mode, тобто
щеплення кольорові дроти на контактах (я знайшов терморегулятори)
хоча я не знаю, якщо цю процедуру правильно, щоб скинути ебу
і тому, що з kess V2 я протоколи заблоковані (ті з бд йдуть)
і все працює через obd.
Що я можу зробити?
Оновлення: я знайшов випрямляча, що може бути напруга між 15 і 16 V як ви думаєте, якщо ricollego ебу і спробую ще раз з функцією recovery kess з допомогою бд, можу щось зробити?
15 16V занадто багато! Залишайтеся на 14-14,4 в, якщо ви хочете спробувати відновлення бд.
Або якщо немає, потрібно читати в bdm з спеціальний інструмент (kess не добре).
Я можу повторити, навіть якщо це не більше ID ECU?
Ps: для BDM, який інструмент мені поради?
Ви можете спробувати те ж саме.....
BDM ви можете взяти BDM100, galletto або ktag.
З ktag мені не потрібно зварних швів, вірно? Просто купити чи зробити діма?
Якщо ти діма і пов'язаних з schedini, не потрібно зварити.
Не могли б ви надіслати посилання, де я можу отримати квиток тільки для мого ECU?
За правилами заборонені посилання на магазин зовнішніх.
Зв'язатися з співробітниками форуму, і ви зможете допомогти.
Привіт, залиш діагностики bmw і т. д. слухай поради сполучає свій ecu, bdm, і написати тільки оригінальний флеш-повній і не чіпати інше ви побачите, що підуть, bdm 100, півень або ktag йдуть добре. Привіт.
Flash, повний оригінал, не має.
Дякую за відповіді,
Отже, я купив ktag з дімою і пов'язаних з schedini пружини(приїдуть на тиждень нова).
Тепер, однак, я хотів би знати, як підключити на своєчасні пружини і що мені робити на інструмент, так як від деяких фото, що я бачив в Інтернеті, з ktag ви робите резервну копію flash, e2prom і мікро, і, звичайно, recovery.
Вважайте, що я зробив з kess v2 читання все більше ID.
Деякі користувачі сказали, реконструювати/файл, але як я запускаю цю реконструкцію?
Що стосується діагностики BMW я б сказав, що це важливо, тому що для BMW є багато корисних функцій, в тому числі вирівнювання ебу (DDE, DME, CAS EWS), які служать для того, щоб почати автомобіль в певних умовах, не кажучи вже про те, калібрування форсунок і вбудований реєстратор даних
ви впевнені, що картина буде включений повністю?Тому що на бмв буває, що не загоряється повністю, а потім дайте питання у письмовій формі,я завжди був обережний, і я зробив без проблем, але на іншому, з ким це сталося я сказав йому, спробуйте включити повністю запалювання, утримуючи натиснутою кнопку протягом декількох секунд, не натискаючи на педалі,через деякий час, нехай і висвітлює картину з усіма шпигунів,спробуйте переписати у recovery і повинно йти...
Дякую за відповіді,
Отже, я купив ktag з дімою і пов'язаних з schedini пружини(приїдуть на тиждень нова).
Тепер, однак, я хотів би знати, як підключити на своєчасні пружини і що мені робити на інструмент, так як від деяких фото, що я бачив в Інтернеті, з ktag ви робите резервну копію flash, e2prom і мікро, і, звичайно, recovery.
Вважайте, що я зробив з kess v2 читання все більше ID.
Деякі користувачі сказали, реконструювати/файл, але як я запускаю цю реконструкцію?
Що стосується діагностики BMW я б сказав, що це важливо, тому що для BMW є багато корисних функцій, в тому числі вирівнювання ебу (DDE, DME, CAS EWS), які служать для того, щоб почати автомобіль в певних умовах, не кажучи вже про те, калібрування форсунок і вбудований реєстратор даних
Я так не думаю, якщо б у мене не було картину знімали nom б навіть не почав писати
Насправді запис залишається в 0, як я написав
Але, ймовірно, видалив flash бачив, що машина не заводилася. Не зробив би, якби у мене не було, картина вийшла.