КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Блок ECU EDC16C35

flamingsn3Ak3r
Прывітанне,

Сення я пачаў пісаць bmw 535d 2006 года з kess v2 клон
змены дыед. Я заяўляю, што аўтамабіль не меў batetria магутныя, аднак
быў прымацаваны да зараднай прыладзе на тэхнічнае абслугоўванне і даў мне ў якасці значэння 11,9 V-11,7 V.
я ўжо чытаў у Клайн ecu, і ўсе ішло гладка, як алей.
Цяпер замест таго, каб аўтамабіль не больш не больш ID і recovery не працуе.
На жаль, я не рабіў ніякіх рэзервовых копій ecu, BDM, у мяне есць толькі файл ложак врі (чытання).

Я павінен змяніць, каб прымусіць ecu ці есць спосаб аднавіць?

З павагай.

tranky
тлумачыць лепш, чым замак, што ты.. ты кода або ключа панэль не гарыць, ці што яшчэ?

flamingsn3Ak3r
Такім чынам, пры напісанні % застаецца ў 0 і ў якой-то момант кажа мне, што адбылася памылка ў запісе кажа, што аднаўляць я зрабіў, але паўтараецца звычайная рэч, тое, што застаецца на 0, і ен кажа звычайныя рэчы.
Я спрабаваў зрабіць КОД, але не прызнае

tranky
амаль напэўна пашкоджана памяць.
не ведаю, як табе дапамагчы ў гэты момант, ты павінен зрабіць тэст, чытанне адной памяці і паглядзець, што там унутры, і параўнаць яго.
Безумоўна, будзе перапісаны або ecu пайшла ў замак (відаць што адбываецца ў іншых экю, і яе прыйшлося цалкам мяняць).
Я спадзяюся, што хто-то з вялікім вопытам можа вам дапамагчы

flamingsn3Ak3r
Няма праграмнага забеспячэння, каб перабудаваць усе?

leo_sg
Вы спрабавалі прачытаць да школы?

flamingsn3Ak3r
Я не абсталяванне

danny677
Via obd2 амаль напэўна не аднавіць больш. Вы можаце толькі паспрабаваць з mpps ( вельмі эфектыўна ў кампенсацый ) па-рознаму трэба зняць і зрабіць у bdm .

Errecinque
Калі ў вас есць абсталяванне для bdm, ці ты бярэш або пасылае ecu, каму-тое, што можа вярнуць яе. У паслядоўны можа быць, адзіная надзея kess крычы, калі ты ведаеш, хто ен

blackwolf76
Тыя, у паслядоўны блакуюць заўседы... гэта адзіная машына, якую мне ўдалося зафіксаваць, запісаўшы яго ў бд.

Сістэма для атрымання чытаць у bdm, а затым аднавіць файл крычы, што ты чытаў з бд.

Або з афіцыйным дыягназам BMW перапраграмаваць ўсе...

Я выберу другое здагадка.

PS: bmw edc16 ніколі не рызыкаваць ад бд, лепш у bdm, улічваючы таксама, што не з'яўляецца герметычнай на ўсе эбу, і адкрываецца маментальна.

ugoboss
першая памылка, што вы зрабілі, гэта выкарыстоўваць kess змены дыед, то змяніць гэта проста часовая мера, каб паверыць, што гэта працуе, але гэтай серыі патрэбен касцюм шэраг змяненняў hw, другі перапраграмаваць машыну без акумулятара з атакаваны выпрамніка і мець адчуеце напружанне ніжэй 12в, я думаю, што ў гэты момант вы павінны зрабіць чытанне ў bdm і ўбачыць тое, што вы спаганілі і аднавіць яго дапамагчы вам з файл крычы, што ты чытаў, памятаеце, што ў bmw, нават калі вы знойдзеце файл, з тымі ж нумарамі sw вы можаце мець sw адрозніваецца ў інтэр'еры, калі ў вас няма вопыту і абсталявання, вы павінны знайсці каго-то побач з вамі, ен ведае лепш.

flamingsn3Ak3r
Дзякуй за адказы.
Такім чынам, карту я хацела ўзяць, але таксама не тое бд?
Я знайшоў у сеткі афіцыйны дыягназ bmw inpa dis edibas sss то есць поўнай вы кажаце, што будзе працаваць?
Для прамовы добра, якая па-вашаму лепш? Тое, dimsport ?

З павагай.

flamingsn3Ak3r
Я хацеў сказаць, mpps не карту (па віне карэктара)

cawadany
Гэтыя блакуюць часта і з задавальненнем, у бд, і з дапамогай розных інструментаў.... няма нават запісы пасля сцірання флэш-памяці!
Кажуць, што павінны быць напісаныя ў 14В... можаш паспрабаваць падняць напружанне і паглядзець, калі вы можаце ўзяць яго з recovery.... але я сумняваюся....

danny677
Тыя, у паслядоўны блакуюць заўседы... гэта адзіная машына, якую мне ўдалося зафіксаваць, запісаўшы яго ў бд.

Сістэма для атрымання чытаць у bdm, а затым аднавіць файл крычы, што ты чытаў з бд.

Або з афіцыйным дыягназам BMW перапраграмаваць ўсе...

Я выберу другое здагадка.

PS: bmw edc16 ніколі не рызыкаваць ад бд, лепш у bdm, улічваючы таксама, што не з'яўляецца герметычнай на ўсе эбу, і адкрываецца маментальна.

Не, што вы, хутчэй за ўсе, на obd2, справа ў тым, што эбу на bmw, каб не даць праблемы павінны быць багата вышэй 12в падчас аперацыі, як толькі ен падае рызыка становіцца высокім, на самай справе , блок становіцца упэўненасцю.

danny677
Калі ў мяне з сабой абсталяванне bdm выкарыстанне адной пары правадоў, які падключыць на іншай машыне, у руху да 1500 абаротаў і з простым mpps V12 ( у алюмініевай скрынцы ) чытаю і пішу bmw ніколі не было праблем.

cawadany
Калі вы зрабіць некаторыя даследаванні, аднак, вы бачыце, што EDC16C35 заблякаваныя запісу з бд есць прыліў, і ўсе дакладна так жа (пасля сцірання flash).
Па-мойму, гэта не праблема харчавання, але стабільнасць сувязі. Кажуць, што часта ен ахвотна гэтыя ecu блакуюць нават у BMW падчас абнаўлення sw афіцыйнай.

flamingsn3Ak3r
Такім чынам, я кажу вам, што цяпер я разабраў ECU
і я адкрыў яе, але цяпер я затрымаўся, таму што не ведаю, што рабіць,
г. зн. я спрабаваў зрабіць спасылку ў boot mode, г. зн.
прышчэпкі каляровыя провада на кантактах (я знайшоў распиновка)
хоць я не ведаю, калі гэтую працэдуру правільна, каб скінуць эбу
і таму, што з kess V2 я пратаколы заблакаваныя (тыя з бд ідуць)
і ўсе працуе праз obd.

Што я магу зрабіць?

flamingsn3Ak3r
Абнаўленне: я знайшоў выпрамніка, што можа быць напружанне паміж 15 і 16 V як вы думаеце, калі ricollego эбу і паспрабую яшчэ раз з функцыяй recovery kess з дапамогай бд, ці магу што-небудзь зрабіць?

cawadany
15 16V занадта шмат! Заставайцеся на 14-14,4 у, калі вы хочаце паспрабаваць аднаўленне бд.
Або калі няма, трэба чытаць у bdm з спецыяльны інструмент (kess не добра).

flamingsn3Ak3r
Я магу паўтарыць, нават калі гэта не больш ID ECU?

Ps: для BDM, які інструмент мне парады?

cawadany
Вы можаце паспрабаваць тое ж самае.....
BDM вы можаце ўзяць BDM100, galletto або ktag.

flamingsn3Ak3r
З ktag мне не трэба зварных швоў, дакладна? Проста купіць або зрабіць дзіма?

cawadany
Калі ты дзіма і звязаных з schedini, не трэба зварыць.

flamingsn3Ak3r
Не маглі б вы даслаць спасылку, дзе я магу атрымаць білет толькі для майго ECU?

cawadany
Па правілах забароненыя спасылкі на краму знешніх.
Звязацца з супрацоўнікамі форуму, і вы зможаце дапамагчы.

Прывітанне, пакінь дыягностыкі bmw і г. д. слухай парады злучае свой ecu, bdm, і напісаць толькі арыгінальны флэш-поўнай і не чапаць іншае вы ўбачыце, што пойдуць, bdm 100, певень ці ktag ідуць добра. Прывітанне.

cawadany
Flash, поўны арыгінал, не мае.

flamingsn3Ak3r
Дзякуй за адказы,
Такім чынам, я купіў ktag з дзімам і звязаных з schedini спружыны(прыедуць на тыдзень новая).
Цяпер, аднак, я хацеў бы ведаць, як падключыць на своечасовыя спружыны і што мне рабіць на інструмент, так як ад некаторых фота, што я бачыў у Інтэрнэце, з ktag вы робіце рэзервовую копію flash, у e2prom і мікра, і, вядома, recovery.
Лічыце, што я зрабіў з kess v2 чытанне ўсе больш ID.
Некаторыя карыстальнікі сказалі, рэканструяваць/файл, але як я запускаю гэтую рэканструкцыю?

Што тычыцца дыягностыкі BMW я б сказаў, што гэта важна, таму што для BMW есць шмат карысных функцый, у тым ліку выраўноўванне эбу (DDE, DME, CAS EWS), якія служаць для таго, каб пачаць аўтамабіль у пэўных умовах, не кажучы ўжо пра тое, каліброўкі фарсунак і ўбудаваны рэгістратар дадзеных

sportknight
вы ўпэўненыя, што карціна будзе цалкам уключаны?Таму што на бмв бывае, што не загараецца цалкам, а затым дайце пытанні ў пісьмовай форме,я быў заўседы асцярожны, і я зрабіў без праблем, але на іншым, з кім гэта здарылася, я сказаў яму, паспрабуйце ўключыць цалкам запальванне, утрымліваючы націснутай кнопку на працягу некалькіх секунд, не націскаючы на педаль,праз некаторы час хай і асвятляе карціну з усімі шпіенаў,паспрабуйце перапісаць у recovery і павінна ісці...

flamingsn3Ak3r

Дзякуй за адказы,
Такім чынам, я купіў ktag з дзімам і звязаных з schedini спружыны(прыедуць на тыдзень новая).
Цяпер, аднак, я хацеў бы ведаць, як падключыць на своечасовыя спружыны і што мне рабіць на інструмент, так як ад некаторых фота, што я бачыў у Інтэрнэце, з ktag вы робіце рэзервовую копію flash, у e2prom і мікра, і, вядома, recovery.
Лічыце, што я зрабіў з kess v2 чытанне ўсе больш ID.
Некаторыя карыстальнікі сказалі, рэканструяваць/файл, але як я запускаю гэтую рэканструкцыю?

Што тычыцца дыягностыкі BMW я б сказаў, што гэта важна, таму што для BMW есць шмат карысных функцый, у тым ліку выраўноўванне эбу (DDE, DME, CAS EWS), якія служаць для таго, каб пачаць аўтамабіль у пэўных умовах, не кажучы ўжо пра тое, каліброўкі фарсунак і ўбудаваны рэгістратар дадзеных

ugoboss

cawadany

sportknight

flamingsn3Ak3r

cawadany

flamingsn3Ak3r

cawadany

flamingsn3Ak3r

cawadany
Я так не думаю, калі б у мяне не было карціну здымалі nom б нават не пачаў пісаць

flamingsn3Ak3r
На самай справе запіс застаецца ў 0, як я напісаў

cawadany
Але, верагодна, выдаліў flash бачыў, што машына пасля гэтага не заводзілася. Не зрабіў бы, калі б у мяне не было, карціна атрымалася.