КПК

Перегляд Повної Версії : Максимальні тиску в магістралі Rail

flamingsn3Ak3r
Привіт,

питання дуже загальний, хоча
мені потрібно, щоб зрозуміти, що карта може бути поштовх.

Отже, максимальний тиск (пік) системи CR другого покоління,
тобто той, який приходить в 1600 Бар, що насправді може приїхати, щоб отримати
максимальної продуктивності без шкоди надмірно органи
посилені?

так як я помітив, що на форумі більшість користувачів ніколи не робить перегляну
на 80 бар, так що в цілому 1680.

особисто у мене їх декілька, хоча можу помилятися.

З повагою.

giuseppe89
Здравствуйте, я відповідаю за те небагато що, що я знаю,зазвичай дають 4 - 4,5 % приросту на тиск в рампі, що в підсумку на 1600 бар біля 70 72... хтось каже, що системи Cr другого покоління все ще тримається 1900 бар, але, чесно кажучи, не думаю, що це залишки все надійно...ось чому ви йдете, щоб торкнутися одного, і ви повинні в будь-якому випадку відмінні результати...

flamingsn3Ak3r
Ви пробували на одному авто навіть просто щоб спробувати, щоб дати збільшення більш суттєве? Оскільки, як я сказав раніше, зростання близько 5% для мене трохи за кілька, тому що, на мою думку, система в цілому не може мати допуски на поломки або дефекти менше, принаймні, на 20-30%.

Я задав це питання тому, що я хотів би зіставити 535d і сказав, що все має бути один з найбільш негабаритних і я хотів спробувати дістатися до 2000 бар з авто в наявності, однак, не маючи datasheet не знаю, якщо інжектори зможуть впоратися з таким тиском, навіть якщо на високих обертах і на короткий час.

tranky
Ви пробували на одному авто навіть просто щоб спробувати, щоб дати збільшення більш суттєве? Оскільки, як я сказав раніше, зростання близько 5% для мене трохи за кілька, тому що, на мою думку, система в цілому не може мати допуски на поломки або дефекти менше, принаймні, на 20-30%.

Я задав це питання тому, що я хотів би зіставити 535d і сказав, що все має бути один з найбільш негабаритних і я хотів спробувати дістатися до 2000 бар з авто в наявності, однак, не маючи datasheet не знаю, якщо інжектори зможуть впоратися з таким тиском, навіть якщо на високих обертах і на короткий час.

З тиском 1700bar на рейку, ви можете благополучно дістатися до 100mm3 inj і навіть трохи більше.. так що збільшити тиск на флейті, він тобі гарантує повну ефективність дизельного палива всередині флейти та на запит inj, але подолати 1900bar в небезпеці.. ущільнення не пройдуть ніколи більш високим тиском.. принаймні, p l насоси rail загальні.. легко редагувати, ви можете отримати тиск понад але я завжди раджу ставити більше (я наприклад на 147 1,9 встановили цю lybra 2.4) і також робить хороший тюнінг, ви можете отримати тиск більше з нульовим ризиком!

flamingsn3Ak3r
Так з цікавості з цими тисками, які ви дали, скільки вам вдалося збільшити час? Так як, зробивши швидкий розрахунок, якщо ви хочете поставити тиск в 1700 варто збільшити час 400 Мікросекунд, незважаючи на 100 в з 2000 бар.

tranky
Так з цікавості з цими тисками, які ви дали, скільки вам вдалося збільшити час? Так як, зробивши швидкий розрахунок, якщо ви хочете поставити тиск в 1700 варто збільшити час 400 Мікросекунд, незважаючи на 100 в з 2000 бар.

Залежить від того, скільки iq ти хилиш.. але так сказав, дрібниці не бажаючи співвідносити часи, безумовно, повинні грати з авансів і зробити баланс на пре-і пост щоб не йти більше вмт на час.

tranky
ах, я забув сказати, що карта розрахована для 100mm3 і з часом я був поза + 4-ї, з якої я масштабування, щоб вписатися в пмс, не перевищують послідовно preinj

puntospeed1.3
Я, як правило, збільшення 80 / 100 бар, і у мене ніколи не було проблем, коли я зробив 147 1.9 150 хотів перебільшувати, і я приїхав у 1750 бар, вводячи більш 120mm3, і машина, незважаючи на свої 200000 км, працює більше року без проблем.

2000 бар я думаю, що це дуже багато, не лише для насоса, але і для всієї системи.

я теж пробував 1750 без проблем, навіть 1800 тепер для "ок".
з цими тисками менш заздалегідь. я кажу про jtdm16v edc16c39
я робила ці тести, тому що у мене помилок p091 092 при більш низьких тисках,і з ste тиск, висока, не відривається.
може бути, що він впаде тиск на флейті?

tidus1985
тиск в рампі збільшується з обережністю, при збільшенні тиску збільшується діаметр конуса, утвореного від сопла, і, отже, є шанс за умови, що віддалений низьким кроком розпорошити з herom, і зіпсувати, якщо не проколоти то поршень, я, де я волію мати спальний мішок і диму в початковий стан, на обробку spointe якщо не міняти форсунки, я зупиняюсь, щоб зберегти двигун, результат, у мене 147, який працює від 80000km з turbo mod різних без проблем

tidus1985
крім того, якщо ви ніколи не відкрили насос від 1800/2000 bar stock зрозуміти, чому ви не можете тримати це тиск без ризику на насоси від 1600bar по мірі того як протоки шириною менше половини

tranky
тиск в рампі збільшується з обережністю, при збільшенні тиску збільшується діаметр конуса, утвореного від сопла, і, отже, є шанс за умови, що віддалений низьким кроком розпорошити з herom, і зіпсувати, якщо не проколоти то поршень, я, де я волію мати спальний мішок і диму в початковий стан, на обробку spointe якщо не міняти форсунки, я зупиняюсь, щоб зберегти двигун, результат, у мене 147, який працює від 80000km з turbo mod різних без проблем

Привіт tidus,
я свій автомобіль 120cv, і я повинен сказати, що завдяки вашим мод я зробив багато досліджень..
з приводу насоса в рампі, згоден в повному обсязі і побачив, що плунжерів ніколи не видавати надлишковий тиск, ви, швидше за все, через поломку насоса, recovery постійною.

puntospeed1.3
Згоден, насправді були тільки випробування, в тих тисках, тому що з картою обдурили мене помилка rail p091 092 хто думає, що на заправках з фруктами, регулятор drv, і так далі.
з інформацією в 1750 все гладко. помилка відбувається навколо на максимальній запитом до 3000 оборотів в хвилину, з приблизно 95.

У мене мрія поставити в 1800bar будь-яку машину і нехай так в житті.

навіть якщо за кордоном на форумі, я часто бачу, що працюють з ste тиску і з авансових платежів дуже високі, щоб стояти в ВМТ, вже в 3500giri.

tranky
Згоден, насправді були тільки випробування, в тих тисках, тому що з картою обдурили мене помилка rail p091 092 хто думає, що на заправках з фруктами, регулятор drv, і так далі.
з інформацією в 1750 все гладко. помилка відбувається навколо на максимальній запитом до 3000 оборотів в хвилину, з приблизно 95.

У мене мрія поставити в 1800bar будь-яку машину і нехай так в житті.

навіть якщо за кордоном на форумі, я часто бачу, що працюють з ste тиску і з авансових платежів дуже високі, щоб стояти в ВМТ, вже в 3500giri.

монтаж насосів більше це можна зробити.. наприклад у мене cp1h3/r70/10-89 оригінал 147 120cv але мені більш нудним, ніж інший.. для витрат на капітальний ремонт в минулому насоса lybra 2.4 cp1h3/r80/10-89 використовується.. тепер у мене немає проблем з нічого.. міняю насос в рампі до 1750 для тестування і досі жодних проблем, і я впевнений, що я можу піднятися до 1900 оборотів.

puntospeed1.3
ви повинні побачити, з, що, коли ти давав збої.
тоді як максимальна дальність з 1600bar? 80mm3 ?

tranky
ви повинні побачити, з, що, коли ти давав збої.
тоді як максимальна дальність з 1600bar? 80mm3 ?

грубо ми на 80mm3 в 1600bar.. питання насоса в рампі, що давав збої, не був прив'язаний тільки до карти, rail, даючи більше бар, також тільки за рахунок збільшення авансів з картою rail орі.. в той час як з карти повністю ні нудьги..
розвінчання питання, що таке нудна самостійно збільшити карту rail, але при цьому вимагаючи дизельного палива більше, файл ori.
ці насоси не є оптимальними.. йдуть, а відновлені, рано чи пізно, в той час як інший не має ретельний огляд і 200000km і йде осколок!
я сподіваюся, що слуги когось така інформація, принаймні, не виходить розуму, щоб зрозуміти, як і чому

tidus1985
Насос має регулятор тиску, збільшуючи rail ac у recovery, оскільки навіть якщо коли ж знижує продуктивність насоса, а не підняти в рампі йде в recovery, коли збільшується тільки tinj, оскільки відсутній власний портал і, отже, падає тиск, щоб падіння напруги, і йде у відмову, вони вмирають причин. Зазвичай до 76mm3 насоси витримують і fiat в порядку, т. к. на складі не 150cv впорскує їх

tranky
Насос має регулятор тиску, збільшуючи rail ac у recovery, оскільки навіть якщо коли ж знижує продуктивність насоса, а не підняти в рампі йде в recovery, коли збільшується тільки tinj, оскільки відсутній власний портал і, отже, падає тиск, щоб падіння напруги, і йде у відмову, вони вмирають причин. Зазвичай до 76mm3 насоси витримують і fiat в порядку, т. к. на складі не 150cv впорскує їх

Ну, очевидно, не змінивши карту rail, а потім тиск, робить запити iq більше це просто йде, щоб очистити флейта та recovery це неминуче.

puntospeed1.3
Все ясно.. це питання.. rigiardo в межах досяжності. Якщо з 80mm3 в 1600 ми майже до межі. Як то euro3 jtd 150cv з 1400bar основні до 200cv. Має.насос найменший.

tranky
Все ясно.. це питання.. rigiardo в межах досяжності. Якщо з 80mm3 в 1600 ми майже до межі. Як то euro3 jtd 150cv з 1400bar основні до 200cv. Має.насос найменший.

Здатність форсунок може бути більше і більше часу.. я Думаю.. Так що більше виплат тиску, скажімо, стандартний насос в рампі.
І 120cv вона 400, так що якщо 150cv він більше, я припускаю, що моє твердження правильне, але тільки робити це відображення обдурили.

flamingsn3Ak3r
У будь-якому випадку, щоб знати, на скільки можна підняти тиск, не просто знати межу датчика?

хто-небудь знає, як приїдете датчик для моєї машини? мені здається, доходить до 1800.

Якщо у випадку, якщо значення становить 1800 і наклав тиску з точністю до 1800
йдете в recovery?

puntospeed1.3
у 1800 може зробити піків тиску. якщо хочеш спробувати, постав 1750 press, і всі біти і обмежувачі rail 1800 або більше, і випробування.
потім перевірте реальний тиск, і мета з діагнозом і зрозуміти.

flamingsn3Ak3r
Почекай, те, що я хотів знати, було те фізичної межі датчика і для мови піків думав я, хоча на ваш досвід, скільки бар може змінюватись в рампі?

tranky
Почекай, те, що я хотів знати, було те фізичної межі датчика і для мови піків думав я, хоча на ваш досвід, скільки бар може змінюватись в рампі?

насос rail скажімо стандартний на 1.9 (не більше 150cv, так сказати) не перевищує поріг стійкості 1680 приблизно так, що все вирішувати iq що ти хочеш.
На практиці не потрібно, що постріли тиск, як би пожежникам, потрібно розрахувати від iq, що ви хочете отримати в правильному калібрування в рампі і повітря та зростанням надходження в розрахункове значення необхідно, що не завжди є реальним і його однодумців в діагностики з test on the road.
На питання про порогу датчика, якщо перевищує значення межі автомобіль йде, звичайно, recovery, але у вас є 2 можливості:
1° знайти обмежувач справедливо, що дає більший тиск в іншому випадку не надходження на ціль і натискає recovery завжди, а
2° зміни і датчиком опору, розраховані, як працює звіт значення резистора (вимірюється в омах), щоб скасувати зверху, але так легко посилаєш благословити звіт вимірювання, звичайно.

Maurosanna
Що діагноз, використовуваних для перевірки iq? і час впорскування

frenk85
multiecuscan є гарним sw,то є безліч програм, величезний вибір....................

tranky
Delphi для мультибрендові і мнс для Фіат/альфа, що це краще, ніж delphi.. Більш швидкий, щоб відкрити і використовувати, і менше неприємностей