Прагляд Поўнай Версіі : Максімальныя ціску ў магістралі Rail
Прывітанне,
пытанне вельмі агульны, хоць
мне трэба, каб зразумець, наколькі карта можа быць штуршок.
Такім чынам, максімальны ціск (пік) сістэмы CR другога пакалення,
г. зн. той, які дасягае 1600 Бар, што на самай справе можа прыехаць, каб атрымаць
максімальнай прадукцыйнасці без шкоды празмерна органы
узмоцненыя?
так як я заўважыў, што на форуме большасць карыстальнікаў ніколі не робіць парушаючы
80 бар, так што ў агульнай складанасці 1680.
асабіста мне здаецца, што мала, хоць я магу памыляцца.
З павагай.
Прывітанне, я адказваю за тое нямногае, што я ведаю,звычайна прынята даваць 4 - 4,5 % на павелічэнне ціску ў рампы, што ў выніку на 1600 бар каля 70 72... хто-то кажа, што сістэмы Cr другога пакалення, трымаюцца нават 1900 бар, але, шчыра кажучы, не думаю, што гэта рэшткі усе надзейна...вось чаму вы ідзяце, каб дакрануцца да аднаго, і вы павінны ў любым выпадку выдатныя вынікі...
Вы спрабавалі на адным аўто нават проста каб паспрабаваць, каб даць павелічэнне больш істотнае? Паколькі, як я сказаў раней, рост каля 5% для мяне гэта крыху мала, таму што, на маю думку, сістэма ў цэлым не можа мець допускаў на паломкі або дэфекты менш, па меншай меры на 20-30%.
Я задаў гэтае пытанне таму, што я хацеў бы супаставіць 535d і сказаў усе павінна быць адным з сродкаў больш раздуць, і я хацеў паспрабаваць дабрацца да 2000 бар з аўто ў наяўнасці, аднак, не маючы datasheet я не ведаю, калі інжэктары могуць вытрымаць моцны ціск, нават калі на высокіх абарачэннях і на кароткі час.
Вы спрабавалі на адным аўто нават проста каб паспрабаваць, каб даць павелічэнне больш істотнае? Паколькі, як я сказаў раней, рост каля 5% для мяне гэта крыху мала, таму што, на маю думку, сістэма ў цэлым не можа мець допускаў на паломкі або дэфекты менш, па меншай меры на 20-30%.
Я задаў гэтае пытанне таму, што я хацеў бы супаставіць 535d і сказаў усе павінна быць адным з сродкаў больш раздуць, і я хацеў паспрабаваць дабрацца да 2000 бар з аўто ў наяўнасці, аднак, не маючы datasheet я не ведаю, калі інжэктары могуць вытрымаць моцны ціск, нават калі на высокіх абарачэннях і на кароткі час.
З ціскам 1700bar на рэйку, вы можаце шчасна дабрацца да 100mm3 inj і нават трохі больш.. так што гэта павялічыць ціск на флейце, ен знаходзіцца ў поўнай эфектыўнасці дызельнага паліва ўнутры флейты і на запыт inj, але пераадолець 1900bar ў небяспецы.. ўшчыльнення не пройдуць ніколі ціску вышэй.. па крайняй меры, пара ldi помпы rail агульныя.. іх змяніць, вы можаце атрымаць ціск больш, але я заўседы рэкамендую ставіць больш (я, напрыклад, на 147 1,9 я усталяваў гэтую lybra 2.4) вас таксама добры цюнінг, вы можаце атрымаць ціск больш з нулявым рызыкай!
Так з цікаўнасці з гэтымі цісках, якія вы далі, наколькі вы змаглі павялічыць час? Так як, зрабіўшы хуткі разлік, калі я захачу паставіць ціск у 1700 варта павялічыць час 400 Microsec нягледзячы на 100 да 2000 бар.
Так з цікаўнасці з гэтымі цісках, якія вы далі, наколькі вы змаглі павялічыць час? Так як, зрабіўшы хуткі разлік, калі я захачу паставіць ціск у 1700 варта павялічыць час 400 Microsec нягледзячы на 100 да 2000 бар.
Заўседы залежыць на колькі iq ты клонишь.. але так сказаў юрко жадаючы суадносіць часы, безумоўна, прыйдзецца гуляць з авансаў і зрабіць баланс на пре-і пост каб пазбегнуць пераходу вмт ў тэрмін.
ах, я забыўся сказаць, што карта разлічана для 100mm3 і з часам я быў па-за + 4°, па якой я, маштабуючы, каб вярнуцца ў пмс не перавышэнне са ў preinj
Я, як правіла, рост 80 / 100 бар і ў мяне ніколі не было праблем, калі я зрабіў 147 1.9 150 што хацеў перабольшваць, і я прыйшоў у 1750 бар, уводзячы больш 120mm3, і машына, нягледзячы на свае 200000 км, працуе больш за год без праблем.
2000 бар я думаю, што яны сапраўды занадта шмат, не толькі для помпы, але і для ўсей сістэмы.
я таксама спрабаваў 1750 без праблем, нават 1800 для цяпер "ок".
з гэтымі цісках менш загадзя. я кажу пра jtdm16v edc16c39
я зрабіў гэтыя выпрабаванні, таму што ў мяне памылкі p091 092 ціску ніжэй,і ste ціск, высокая, не адарвацца.
можа быць, што вы падае ціск у флейце?
ціск у рампы ідуць павялічаныя з асцярогай, пры павелічэнні ціску павялічваецца дыяметр конусу складаюцца з сопла, і, такім чынам, есць шанец, пры ўмове, аддаленая на нізкіх крокам развеяць з herom, і сапсаваць, калі не пракалоць то поршань, я, дзе я аддаю перавагу мець валасы, паліць і быць арыгінальнай, на апрацоўку spointe калі не змяніць фарсунак я спыняюся, каб захаваць рухавік, вынік, у мяне 147, які круціцца з 80000km з turbo mod і розных без праблем
акрамя таго, калі вы ніколі не адкрылі помпа ад 1800/2000 bar stock зразумееце, чаму не можаце захаваць гэтыя ціску без рызыкі на помпы ад 1600bar, т. к пратокі шырыней менш за палову
ціск у рампы ідуць павялічаныя з асцярогай, пры павелічэнні ціску павялічваецца дыяметр конусу складаюцца з сопла, і, такім чынам, есць шанец, пры ўмове, аддаленая на нізкіх крокам развеяць з herom, і сапсаваць, калі не пракалоць то поршань, я, дзе я аддаю перавагу мець валасы, паліць і быць арыгінальнай, на апрацоўку spointe калі не змяніць фарсунак я спыняюся, каб захаваць рухавік, вынік, у мяне 147, які круціцца з 80000km з turbo mod і розных без праблем
Прывітанне tidus,
я свой жа аўтамабіль 120cv і я павінен сказаць, што дзякуючы тваім мод я зрабіў шмат даследаванні..
па нагоды помпы ў рампы, згодны ў поўным аб'еме і ўбачыў, што, уласна, крычы, яны не залішнія ціску, вы рызыкуеце за паломкі помпы, аднаўлення пастаянна.
Я прызнаю, на самай справе былі толькі выпрабаванні, у тых цісках, таму што з картай падманулі мяне памылка rail p091 092 адзін думае помпы садавіны, рэгулятар drv і г. д.
з паінфармаваная 1750 ўсе гладка. памылка адбываецца вакол на максімальнай запыце ў 3000 абаротаў у хвіліну, з 95 мм прыкладна.
У мяне мара паставіць у 1800bar машына, альбо і пакінуць так на ўсе жыцце.
хоць за мяжой на форуме, я часта бачу, што яны працуюць з сівы ціску і з авансавых плацяжоў вельмі высокія, каб стаяць у ВМТ, ужо ў 3500giri.
Я прызнаю, на самай справе былі толькі выпрабаванні, у тых цісках, таму што з картай падманулі мяне памылка rail p091 092 адзін думае помпы садавіны, рэгулятар drv і г. д.
з паінфармаваная 1750 ўсе гладка. памылка адбываецца вакол на максімальнай запыце ў 3000 абаротаў у хвіліну, з 95 мм прыкладна.
У мяне мара паставіць у 1800bar машына, альбо і пакінуць так на ўсе жыцце.
хоць за мяжой на форуме, я часта бачу, што яны працуюць з сівы ціску і з авансавых плацяжоў вельмі высокія, каб стаяць у ВМТ, ужо ў 3500giri.
ўсталеўваць помпы больш гэта можна зрабіць.. напрыклад у мяне было cp1h3/r70/10-89s арыгінальны 147 120cv, але даў мне больш непрыемнасцяў, што іншы.. кошт аўдыту, як і ў мінулым помпы lybra 2.4 cp1h3/r80/10-89s выкарыстоўваць.. цяпер у мяне няма праблем з нічога.. я мяняю помпа ў рампы да 1750 для тэставання і да гэтага часу ніякіх праблем, і я ўпэўнены, што я магу падняцца да 1900 абаротаў.
трэба бачыць, з якой колькасці вам даваў збоі.
тады як максімальная далекасць з 1600bar? 80mm3 ?
трэба бачыць, з якой колькасці вам даваў збоі.
тады як максімальная далекасць з 1600bar? 80mm3 ?
мы знаходзімся прыблізна на 80mm3 ў 1600bar.. пытанне помпы ў рампы, што даваў збоі, не быў прывязаны толькі да карце, rail, даючы больш бар, таксама толькі за кошт павелічэння авансаў з картай rail крычы.. у той час як з карты цалкам крычы, ні нуды..
sfatata пытанне, што такія непрыемнасці ў адзіночку, павялічваючы карту rail, але патрабуючы дызельнага паліва больш, чым файл врі.
гэтыя помпы не з'яўляюцца аптымальнымі.. ідуць, а адноўленыя рана ці позна ў той час як іншы не мае агляду і мае 200000km і ідзе асколак!
я спадзяюся, што слугі каго-то такая інфармацыя, па меншай меры, не выходзіць з розуму, каб зразумець, як і чаму
Помпа мае рэгулятар ціску, павялічваючы rail ac ў recovery, т. к. нават калі колькасць і зніжае прадукцыйнасць помпы, а не падняць ў рампы ідзе ў recovery, калі павялічваецца толькі tinj паколькі адсутнічае proprip аб'ем і, такім чынам, падае ціск, каб падзенне напругі і ідзе ў адмову, die прычын. Звычайна да 76mm3 помпы вытрымліваюць і fiat добра, калі ў наяўнасці не 150cv ўпырсквае іх
Помпа мае рэгулятар ціску, павялічваючы rail ac ў recovery, т. к. нават калі колькасць і зніжае прадукцыйнасць помпы, а не падняць ў рампы ідзе ў recovery, калі павялічваецца толькі tinj паколькі адсутнічае proprip аб'ем і, такім чынам, падае ціск, каб падзенне напругі і ідзе ў адмову, die прычын. Звычайна да 76mm3 помпы вытрымліваюць і fiat добра, калі ў наяўнасці не 150cv ўпырсквае іх
Ну, відавочна, не змяніўшы карту rail, а затым ціск, робіць запыты iq больш гэта проста ідзе, каб ачысціць флейта і recovery гэта непазбежна.
Усе ясна.. гэта пытанне.. rigiardo ў межах дасяжнасці. Калі з 80mm3 ў 1600 мы амаль да мяжы. Як таму тое l euro3 jtd 150cv з 1400bar падставу зрабіць 200cv. Мае.помпа самы маленькі.
Усе ясна.. гэта пытанне.. rigiardo ў межах дасяжнасці. Калі з 80mm3 ў 1600 мы амаль да мяжы. Як таму тое l euro3 jtd 150cv з 1400bar падставу зрабіць 200cv. Мае.помпа самы маленькі.
Здольнасць інжэктараў, можа быць, усе больш і больш часу.. я Думаю.. Так што больш выплат ціску, скажам, стандартнай з боку помпы ў рампы.
У 120cv ен 400cc так што калі 150cv ен больш, я мяркую, што мае сцвярджэнне правільнае, але толькі рабіць адлюстраванне падманулі.
У любым выпадку, каб ведаць, на колькі можна падняць ціск не дастаткова ведаць мяжа датчыка?
хто-небудзь ведае, як прыедзеце датчык для маей машыны? мне здаецца, даходзіць да 1800.
Калі ў выпадку, калі значэнне складае 1800 і наклаў ціску, дакладнае 1800
ідзяце ў recovery?
у 1800 можа зрабіць пікаў ціску. калі хочаш паспрабаваць, пастаў 1750 прэс, і ўсе біты і абмежавальнік rail 1800 або больш і паспрабуйце.
але затым праверце рэальнае ціск, і мэта, з дыягназам і ўсвядоміў.
Чакае тое, што я хацеў ведаць, быў мяжа фізічнага датчыка і для гаворкі пікаў думаў я, але для вашага вопыту, колькі бар можа вар'іравацца ў рампы?
Чакае тое, што я хацеў ведаць, быў мяжа фізічнага датчыка і для гаворкі пікаў думаў я, але для вашага вопыту, колькі бар можа вар'іравацца ў рампы?
помпа rail на ВРІ, скажам, стандарт на 1.9 (не больш 150cv, так сказаць) не перавышае парог ўстойлівасці 1680 прыкладна так, усё будзе вырашаць iq што ты хочаш.
На практыцы не трэба, што стрэлы ціск, як бы пажарным, трэба разлічыць ад iq, што вы хочаце атрымаць у правільным каліброўкі ў рампы і паветра і залазячы паступлення на значэнне вылічанага, што не заўсёды з'яўляецца рэальным і яго аднадумцаў у дыягностыкі з test on the road.
Аб гэтым на пытанне парога датчыка, калі перавышае значэнне мяжы аўтамабіль вам відавочна ідзе ў recovery, але ў вас ёсць 2 магчымасці:
1-й знайсці абмежавальнік правільна, што дае вам большы ціск, у адваротным выпадку паступлення на мэту і націскае recovery заўсёды!
2-й мянялі датчык з супрацівам разлік цябе, як працуе і, звязваючы значэнне рэзістара (вымяраецца ў ом), каб адмяніць яго зверху, але так робяць ты дабраславіць справаздачу вымярэння, вядома.
Дыягностыкі, якія выкарыстоўваюцца для праверкі iq? і час ўпырску
multiecuscan з'яўляецца добрым sw,то ёсць мноства праграм распешчаны выбарам....................
Delphi для plurimarca і мнс для Фіят/альфа, што гэта лепш, чым delphi.. хутчэй адкрыць і выкарыстоўваць, і менш непрыемнасцяў