Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica Citroen C3 Pluriel
Прывітанне ўсім. У мяне праблема на Citroen C3 Pluriel 1.4 HDI 2008 года з эбу Bosch EDC16C34. Я прыехала ў майстэрню з ECU рухавіка і блока КІРАВАННЯ ABS цалкам смерць. Я заяўляю, што ЭБУ рухавіка не чытала нават у BDM, так што я не мог зрабіць кланаванне ecu. Таму я ўзяў у руінах Ecu рухавіка і блока Кіравання ABS таго ж тыпу язды і я scodificato Разам ecu гняздо ў руінах. Праблема ў тым, што цяпер застаецца ў дыягназе, што эбу рухавіка не размаўляе па CAN з іншымі ЭБУ і машына не робіць нават стартар. Я лічу, гэта памылка ў Эбу рухавіка і ў блоку кіравання ABS, што ў BSI.
прывітанне, бачыш, што абс не ўсе роўна, што проста мяняе нумар абс машына не заводзіцца, калі хочаце паспрабаваць, трэба пераадоленне лініі can, pin поршеня на abs і паглядзець, калі ен мае зносіны з іншымі эбу...
Ужо спрабаваў пераадоленне лініі CAN, але нічога не рабіць заўседы тыя ж памылкі!
Дзіўна, што абодва блока кіравання выходзяць з ладу разам, ці не?
Тым не менш, гэта поспех! 😃 Калі мне прыйшла машына з эвакуатара я не мог зрабіць дыягностыку, ні abs, ні рухавіка! Спрабаваў ecu рухавіка, у школе, pin-out нічога! Спрабаваў у bdm нічога! Цалкам смерць! Зараз пасля іх замены я раблю дыягностыку на ўсе, але ўсе роўна праблема! 😞 Я павінен дадаць, што ecu рухавіка, якія я знайшоў у якасці замены адрозніваецца які-то нумар ад арыгінала, але заўседы PSA 1.4 HDI.