КПК

Перегляд Повної Версії : Marelli MJD 6F3/G1 HW04P 3645-G191 GP 75 К. с

pippo65
Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо це можливо, зібрати вищезазначене ecu на Grande Punto multijet 90 к. с..
Спасибі.

todos
Привіт, ви можете зробити ви повинні змінити софт і подивитися, якщо HW і більш або менш рівні..

рінго
Зверніть особливу увагу на egr fap

pippo65
Привіт, ви можете зробити ви повинні змінити софт і подивитися, якщо HW і більш або менш рівні..

Привіт все, насправді його оригінальний HW-03, це HW 04, я спробував завантажити flash ecu HW 03 scodificata, але автомобіль не заводиться.
Рішення?

pippo65
Зверніть особливу увагу на egr fap

Привіт Рінго, в чому сенс?

рінго
Якщо ви використовуєте 2d і каскадом два оригінальних(я сподіваюся, що ти) ти зрозумієш, що криві починаються від різних точок прагнуть перебудувати. Але це не гарантує бездоганної роботи. Я роблю банальний приклад, якщо на ебу у тебе кривий фап за адресою 1250 і 1270 року тобі здається, що може загорітися двигун. так що до абсолютного докази того, поєднавши два оригінальних.

kid турбо
Привіт, хлопці,я хотів би знати, якщо це можливо, зібрати вищезазначене ecu на Grande Punto multijet 90 к. с..
Спасибі.
Повинні мати hw одно.
Один B-c і 90 л. с. C-can

pippo65
Повинні мати hw одно.
Один B-c і 90 л. с. C-can

Так що це не можливо?

pippo65
Якщо ви використовуєте 2d і каскадом два оригінальних(я сподіваюся, що ти) ти зрозумієш, що криві починаються від різних точок прагнуть перебудувати. Але це не гарантує бездоганної роботи. Я роблю банальний приклад, якщо на ебу у тебе кривий фап за адресою 1250 і 1270 року тобі здається, що може загорітися двигун. так що до абсолютного докази того, поєднавши два оригінальних.

Вірно,ваші міркування не можу не погодитися.

pippo65
На мареллі розраховує тільки на гв, на відміну від bosch, marelli зробив кілька версій, на gp і панда може зібрати або hw03p або hw04p, на ідею/musa/y hw03t hw04t, на doblò hw03r hw04r.
Якщо на свій gp було hw04p, то ви можете змонтувати його спокійно, очевидно, на ecu повинен написати мікро flash eeprom від орі.

Привіт від Матвія я поясню,моя GP 90cv, як оригінал має MJD 6F3 HW03P немає DPF.
Тепер я хотів би використовувати цей новий ecu для тестування,але, будучи HW 04 75 л. с. з dsg не знаю, якщо я можу зробити його сумісним з моїм автомобілем.
До речі, вчора я розмістив в розділі "файли" на повне читання в bdm цього нового ecu навантажувача.
Я намагаюся завантажити флеш-блок управління 6F3 HW 03 scodificata, але автомобіль не заводиться.
По-твоєму, що я повинен робити?
Спасибі.

pippo65

не є альтернатива'

pippo65
Проблема не dpf або dpf, ecu, такі ж, формує тільки sw; ваша проблема і що ви хочете зібрати hw04p на hw03p, і ви не можете, не partirá ніколи, завтра як раз у мене мало часу, я і sw 90 л. с., без dpf для hw03p, що для hw04p так ти розважаєшся на репетицію.

Здрастуйте,подивіться, в даний час доказів, я зробив тото,але все пішло не так,спасибі заздалегідь, якщо місця програми, але не можу скачати, бо я не досить
активні повідомлення.
Питання,але якщо я зможу знайти повний backup блоку управління дорівнює моїй оригінальної,scodifica eeprom вирішити?

pippo65
Немає, крім резервної копії потрібно знайти hw03p, scodifica, який працює на 100% - це в flash, на деяких версіях sw, якщо scodifica eeprom не частина.

Тоді я хочу спробувати!!!
Тепер я знаходжу з HW-03, і я намагаюся,якщо мені потрібно, я відчуваю.
А поки Спасибі за допомогу.
Привіт.

pippo65
У hw03p ви можете знайти на пункті класичний, panda gp з 2006 по 2009 рік, і 75, 90.
Шляхом проб і помилок ви дізнаєтеся.

Тому не обов'язково, що це на 90 л. с.,головне, що це 6F3 HW 03 якщо я правильно зрозумів.

pippo65
Так, я вже говорив тобі, marelli характерні тільки для апаратного забезпечення, як програмного забезпечення, ви можете завантажити те, що ви хочете.

Якщо ваш в це hw03p ви можете поставити тільки одну hw03p, не має значення, якщо 75, 90, з dpf або без, головне, що це hw03p, то для забезпечення навантаження те, що вам потрібно.

Для того, щоб зрозуміти, з 2006 по 2008 fiat на автомобілізації 1.3 встановив лише hw03p, в залежності від потужності і наявності dpf, вони завантажені sw спеціально, але ecu ідентична для всіх моделей.
З 2008 по 2011 рік вони встановлені тільки hw04p.

Ок, чудово,і дякую за чітку відповідь.
Привіт.