КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Marelli MJD 6F3/G1 HW04P 3,645 млрд-G191 GP 75 Л. з

pippo65
Прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, сабраць вышэйзгаданае ecu на Grande Punto multijet 90 л. з..
Дзякуй.

todos
Прывітанне, вы можаце зрабіць вы павінны змяніць софт і паглядзець, калі HW і больш ці менш роўныя..

рынга
Звярніце асаблівую ўвагу на egr і fap

pippo65
Прывітанне, вы можаце зрабіць вы павінны змяніць софт і паглядзець, калі HW і больш ці менш роўныя..

Прывітанне усе, на самай справе яго арыгінальны HW-03, гэта HW 04, я паспрабаваў загрузіць flash ecu HW 03 scodificata, але аўтамабіль не заводзіцца.
Рашэнні?

pippo65
Звярніце асаблівую ўвагу на egr і fap

Прывітанне Рынга, у чым сэнс?

рынга
Калі вы выкарыстоўваеце 2d і каскадам два арыгінальных(я спадзяюся, што ты) ты зразумееш, што крывыя пачынаюцца ад розных кропак імкнуцца перабудаваць. Але гэта не гарантуе бездакорнай працы. Я раблю банальны прыклад, калі на эбу ў цябе крывой фап па адрасе 1250 і 1270 года табе здаецца, што можа загарэцца рухавік. так што да абсалютнага доказы таго, сумясціце два арыгінальных.

kid турба
Прывітанне, хлопцы,я хацеў бы ведаць, калі гэта магчыма, сабраць вышэйзгаданае ecu на Grande Punto multijet 90 л. з..
Дзякуй.
Павінны мець hw роўна.
Адзін B-c і 90 л. с. C-can

pippo65
Павінны мець hw роўна.
Адзін B-c і 90 л. с. C-can

Так што гэта не магчыма?

pippo65
Калі вы выкарыстоўваеце 2d і каскадам два арыгінальных(я спадзяюся, што ты) ты зразумееш, што крывыя пачынаюцца ад розных кропак імкнуцца перабудаваць. Але гэта не гарантуе бездакорнай працы. Я раблю банальны прыклад, калі на эбу ў цябе крывой фап па адрасе 1250 і 1270 года табе здаецца, што можа загарэцца рухавік. так што да абсалютнага доказы таго, сумясціце два арыгінальных.

Дакладна,вашы развагі не магу не пагадзіцца.

pippo65
На марелли разлічвае толькі на гв, у адрозненне ад bosch, marelli зрабіў некалькі версій, на gp і панда можа сабраць або hw03p або hw04p, на ідэю/musa/y hw03t hw04t, на doblò hw03r hw04r.
Калі на свой gp было hw04p, то вы можаце змантаваць яго спакойна, відавочна, на ecu павінен напісаць мікра flash і eeprom ад врі.

Прывітанне ад Матфея я растлумачу,мая GP 90cv, як арыгінал мае MJD 6F3 HW03P няма DPF.
Цяпер я хацеў бы выкарыстаць гэты новы ecu для тэставання,але, будучы HW 04 75 л. с. з dsg не ведаю, калі я магу зрабіць яго сумяшчальным з маім аўтамабілем.
Дарэчы, учора, я так жа размясціў у раздзеле "файлы" на поўнае чытанне ў bdm гэтага новага ecu пагрузчыка.
Я спрабую загрузіць флэш-блок кіравання 6F3 HW 03 scodificata, але аўтамабіль не заводзіцца.
Па-твойму, што я павінен рабіць?
Дзякуй.

pippo65

не ёсць альтэрнатыва'

pippo65
Праблема не не dpf або dpf, ecu, такія ж, фармуе толькі sw; ваша праблема і што вы хочаце сабраць hw04p на hw03p, і вы не можаце, не partirá ніколі, заўтра як раз у мяне мала часу, я і sw 90 л. с., без dpf для hw03p, што для hw04p так ты на ноч на рэпетыцыю.

Добры дзень,паглядзіце, у цяперашні час доказаў, я зрабіў тота,але ўсё пайшло не так,дзякуй загадзя, калі месцы праграмы, але не магу спампаваць, таму што я не дастаткова
актыўныя паведамленні.
Пытанне,але калі я змагу знайсці поўны beckup блока кіравання роўная маёй арыгінальнай,scodifica eeprom вырашыць?

pippo65
Няма, акрамя рэзервовай копіі трэба знайсці hw03p, scodifica, які працуе на 100% - гэта ў flash, на некаторых версіях sw, калі scodifica eeprom не частка.

Тады я хачу паспрабаваць!!!
Цяпер я знаходжу з HW-03, і я стараюся,калі мне трэба, я адчуваю.
А пакуль Дзякуй за дапамогу.
Прывітанне.

pippo65
У hw03p вы можаце знайсці на пункце класічны, panda gp з 2006 па 2009 год, і 75, што 90.
Шляхам спроб і памылак, вы даведаецеся.

Таму не абавязкова, што гэта на 90 л. с., галоўнае, што гэта 6F3 HW 03 калі я правільна зразумеў.

pippo65
Так, я ўжо казаў табе, marelli характэрныя толькі для апаратнага забеспячэння, праграмнага забеспячэння, вы можаце загрузіць тое, што вы хочаце.

Калі ваш у гэта hw03p вы можаце паставіць толькі адну hw03p, не мае значэння, калі 75, 90, з dpf або без, галоўнае, што гэта hw03p, то для забеспячэння нагрузкі тое, што вам трэба.

Для таго, каб зразумець, з 2006 па 2008 fiat на аўтамабілізацыі 1.3 усталяваў толькі hw03p, у залежнасці ад магутнасці і наяўнасці dpf, яны загружаныя sw спецыяльна, але ecu ідэнтычная для ўсіх мадэляў.
З 2008 па 2011 год яны ўстаноўлены толькі hw04p.

Ок, выдатна,і дзякуй за ясны адказ.
Прывітанне.