Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : гольф 4 edc15p

s.tuning89
прывітанне, хлопцы, мне патрэбна дапамога, калі параметры кэ я павялічыў майго эбу я зрабіў правільна вас месца файлы, загадзя дзякуй

frenk85
прывітанне s.tuning89!мы зыходзім з таго, што инкременты павінны быць скапіяваныя на ўсе карты аднадумцаў,ecm, перш чым захаваць, мне здаецца, табе гэта кажа,то гэтым крокам яны без палітыкі (не прымаць як крыўду he!)у некаторых выпадках часткі, таксама з крокам у load, што абаротаў, магчыма, менавіта для гэтага сані счапленне і не хапае якой-то абмежавальнік, вось і

s.tuning89
Але Ке крыўд, наадварот, я дзякую цябе, х, што паглядзець, а Ке вы можаце растлумачыць трохі см мне пачаць??

s.tuning89
Кэ тыпу абмежавальнік не хапае???

s.tuning89
прывітанне s.tuning89!мы зыходзім з таго, што инкременты павінны быць скапіяваныя на ўсе карты аднадумцаў,ecm, перш чым захаваць, мне здаецца, табе гэта кажа,то гэтым крокам яны без палітыкі (не прымаць як крыўду he!)у некаторых выпадках часткі, таксама з крокам у load, што абаротаў, магчыма, менавіта для гэтага сані счапленне і не хапае якой-то абмежавальнік, вось і

рэдагаваць гэты файл у 2d, безумоўна, mankeranno абмежавальнікі xo, так як не cosco добра, што кэ варта змяніць я іх пакінуў арыгінальныя

frenk85
прывітанне s.tuning89,пакуль мы не.......паглядзіце на дыяграмы і восяў.таксама ў табліцы, вы заўважыце, што "часткі" з крокам ўжо ў 500 абаротаў...........што тычыцца абмежавальнікі больш мы бачым ,мы стараемся зрабіць добра перад "ціскам".

s.tuning89
дзякуй вялікі і прабач за турботы, але хачу даведацца

s.tuning89
хлопцы, тыпу я зрабіў такое змяненне xo, перш чым загрузіць яго на гэты раз я хачу быць упэўнены, цы сысці, і я хацеў толькі савет ад вас

tranky
хлопцы, тыпу я зрабіў такое змяненне xo, перш чым загрузіць яго на гэты раз я хачу быць упэўнены, цы сысці, і я хацеў толькі савет ад вас

без крыўд, але дапамога ты атрымаў, і ты не пастукаў.
Ты пайшоў шукаць каша гатовая, і хочаш, каб таксама правільна?
не жартуем.. ці удзельнічайце ў вывучэнні або не пакідаць смецце трэціх асоб без примениться, ты губляеш час, ты і робіш марнаваць час на нас