КПК

Перегляд Повної Версії : експертиза карту bmw 120d 163cv

perrysound70
доброго дня, мені потрібна допомога, щоб моя дівчинка,я багато ночей не сплю,тепер я до іспитів майстрів,то місце мого файлу .в і. мод сподіваючись на вашу допомогу

perrysound70
це і є оригінальний файл

perrysound70
це змінений файл

perrysound70
мені ще потрібно змінювати карти уприскування parzializzato,ін'єкції корекція і фази уприскування,я працюю з ECM titanium,і мені все ще потрібно з'ясувати, обмежувачі, тому що карта має число від'ємне.Тоді я зняв egr Тільки з 1.2, але після редагування карти і перезапису і повернулася активна і мені спалахує контрольна лампа двигуна.Я перевірив карти, попередньо зрозуміти, що це egr, але нічого...Поступово треба прийти до максимально можливої потужності без зміни насоса в рампі, а потім міняти турбіни, з більш широкої, але після того, як я навчився керувати карти .

franco75
EGR, я, здається, не була порушена, по-моєму, ви дали занадто багато тиску турбо порівняно з дизельним паливом, особливо на низьких навантаженнях.
Карту, що ECM називається фаза уприскування мені здається, обмежувач дизельного палива залежно від повітря.

perrysound70
але на мій файл egr remove ви, виявляється, зняв egr?мені не горить більше лампочка, перш ніж вносити зміни в карти і переписати.

franco75
цей файл egr remover ти не відповідав.

perrysound70
правда .переплутав з іншим авто....сьогодні ввечері, замість.....карту уприскування parzializzato це кількість дизельного палива або часу уприскування? так я і почав з цього......

tranky

це egroff, просто побачити які-небудь dtc.

perrysound70
не можу скачати...в сутності я намагаюся навіть карту вже зробили для того, щоб вчитися і вчитися .......

tranky
Вприскування parzializzata карта preiniezione.. об/ хв / % (сподіваюся, я не помиляюся, бачив, що я не дуже добре знаю ці ecu)

tranky
Прости мене, я не бачила, що ти новий користувач під 80-msg..
Тоді відкрий в 2d з видом на Motorola 16 і покладеш в нуль ці діапазони адрес:
від 0c900a в 0c9016
від 0c9028 в 0c904c
від 0c9070 в 0c907c
від 0c9090 в 0c90b2
З цією унікальною і контролю, але можуть вилізти помилки, які потрібно виключити. Дай мені знати, що, можливо, їх порахуємо (ми намагаємося бачив, що я не експерт)

tranky
для карти/каша готова не є і сподіватися, або купівлі, або ти потієш, як ми робимо ми все нові в навколишньому середовищі, починаючи від файл і прочитати міріади help..
s

perrysound70
карта готова не для мене, але для того, щоб побачити, які карти і т. д., щоб змінити вигляд, що не знаю, працювати з шістнадцятковими.Я відкриваю з Ecm і його водія, а потім я можу бачити в 2d і 3d, щоб краще зрозуміти.Без драйверів досі не можу працювати, але якщо хто-то вже втратив часу на 120, я давав якусь пораду .Бо досі не знаю, як виключити помилки dtc, я думаю, мені потрібен хтось, крім програми Ебу.

perrysound70
тоді для тиску турбо, у мене є манометр, який знаменує ж, як і раніше.

tranky
Ця ідея з драйвера і т. д.. Дивитися 2d і знизьте їх, вибравши його з.. в..

perrysound70
в цьому і проблема .У 2d відкриваю, але відображається тільки один графік і не знаю як це змінити, щоб побачити інші.Ви повинні натиснути всі галочки і подивитися, що відбувається.

tranky
У правому нижньому куті у тебе є місця де id вікна відкрити.. На практиці, відкривши 2 дає 00000 ви можете написати і натиснути enter, і ми пішли до думки, що написати.
Читати інструкції, які є в мережі, навіть в італії і більш або менш направляє вас, як використовувати його. Не пояснює, як це порівняти, але я поясню, як використовувати ECM.
Я туфу, для тебе.. До сих пір xo:
І т. Д. 1 - ти 0
:D

perrysound70
ми робимо і т. Д. 2 я 1, що, однак, автомобіль йде вже більше, ніж раніше .Я йду градусів .Я вже переробив тиску в рампі, тиску турбо, збагачення, прискорення і обмежувачі .Всі приблизно 1500 оборотів і 35 % навантаження...***** і ліжко в незліченних пост*****unque чув, спасибі тим, хто мені приділяє часу.Тепер я повинен з'ясувати, час вприскування, як і при ін'єкції.

perrysound70
ось файл, ліжка і пройшов Лише 1.2 для видалення egr,він працював, але потім я перечитала ебу, але я використовував файл орі, щоб зробити зміни в карти ,так що я думаю, що я переписав сектор виключення egr, як оригінал,враховуючи, що я не знаю, яка це карта.Тепер включається контрольна лампа рециркуляції з карти .мод

tranky
ось файл, ліжка і пройшов Лише 1.2 для видалення egr,він працював, але потім я перечитала ебу, але я використовував файл орі, щоб зробити зміни в карти ,так що я думаю, що я переписав сектор виключення egr, як оригінал,враховуючи, що я не знаю, яка це карта.Тепер включається контрольна лампа рециркуляції з карти .мод

Я думаю тобі потрібно просто видалити dtc, відносяться до коду помилки. Зробіть діагностику і подивіться, що черги, і запитаєте тих, хто знає, як це робити, дайте id

perrysound70
хтось перевіряє мою карту і говорить мені, що ви думаєте?Тиск турбіни не збільшується нічого....

perrysound70
Повернулися з відпустки? Один погляд на мою карту?

perrysound70
Додам, що у мене вібрації на низьких і середніх оборотах, що я вважаю, що якщо ви хочете переробляти....або інше...

flamingsn3Ak3r
Привіт,

я дав один погляд на карту.

Отже, як ви сказали, це тільки частково, тому що я кажу тільки ті криві, які ви змінили:

Тиск в Рампі: для мене, якщо я був правий ти хотіла від навантаження-25%, з невеликим збільшенням, щоб потім отримати хороший 8% до 100% навантаження
тому ми говоримо, що він може йти, особисто я раджу не проходити повз 1750 бар у разі, якщо ви хочете зробити додаткові зміни (до приблизно 9% приросту в 1600 бар)

Обмежувач тиску в Рампі: Ти написав, що ти не зрозумів, я помітив,....Якщо ви хочете зробити щось хороше від звичайних кроком
(враховуючи, що завдань у відсотках від звичайної відсоток) звичайних навантажень/ОБОРОТІВ в хвилину

Збагачення Acc: немає Нічого більш спокійного, в будь-якому випадку добре (В цьому випадку значення всередині карти nm бачиш, від Break Point).

Prex Turbo: Не знаючи, що турбіна монтує не можу сказати тобі точно, якщо збільшення може бути надмірним (особливо це знаменитий 2.0 BMW відомо, поломок турбіни).
Я кажу тільки, що максимальний тиск, що досягає прибл. 1,8 бар (2833 мбар) і стабілізується на 1,7 бар (2750-2640 абсолютний тиск в мбар, майже в повній шкалі при 100% навантаженні)

Час Overboost: я Роблю невелике приміщення, всі на форумі кажуть, щоб дати негативне значення для підвищення...або в разі залишити; особисто я даю позитивним кроком
як це зробив ти, враховуючи, що я пробував всі 3 рішення, у будь-якому випадку добре

Обмежувач Prex Turbo(Lim Prex #2): те ж мова, що я зробив для rail.

Обмежувачі крутного моменту: На даний момент я не знаю, якщо ви випадково помилка під час збереження карти однодумців, або ви зробили це навмисно, але карту (N°2) він кроком
по-різному, нехай всі однакові.
Порада: також тут нм; завжди намагається мати більш високі значення (не дуже багато), ті, що в DW(driver Wish) або також званий збагачення у Acc.

Lim Prex Turbo (Lim Prex #1): Якщо не зраджує Prex Turbo f(Temp) це марно.

perrysound70
Спасибі...нарешті я можу йти вперед, тому що після зміни турбіни і повинні бути готові, щоб перевірити, чи не вибухне та motorej.Я дуже радий за відповідь...ще раз дякую.

perrysound70
я перевірив тиск турбо і з інтеркулером плюс я отримую лише до 1,5 бар,натовп, оригінал коштує мінімум 1,7 бар?

perrysound70
хто-небудь знає, якщо на ecm titanium є обмежувач тиску турбо, що ви не бачите, з програмою ,з турбо плюс і всі карти turbo відкриті до 3000 мені не подобається, більше, ніж 1,5 бар,дуже подобається!

генріх понтони
хто-небудь знає, якщо на ecm titanium є обмежувач тиску турбо, що ви не бачите, з програмою ,з турбо плюс і всі карти turbo відкриті до 3000 мені не подобається, більше, ніж 1,5 бар,дуже подобається!

perrysound70
winols, я намагаюся, але це дуже важко,мені потрібно тільки обмежувач turbo,bmw 120d 163cv,потім я побачив, що навіть com і т. д. ви бачите в 2d, так і шістнадцятковим, я знав тільки обмежувач turbo що це.....між тим, спасибі за відповідь

генріх понтони
winols, я намагаюся, але це дуже важко,мені потрібно тільки обмежувач turbo,bmw 120d 163cv,потім я побачив, що навіть com і т. д. ви бачите в 2d, так і шістнадцятковим, я знав тільки обмежувач turbo що це.....між тим, спасибі за відповідь

perrysound70

нін, я знаю, якщо він завантажений

генріх понтони

нін, я знаю, якщо він завантажений

perrysound70
дякую,тоді, якщо ти недалеко від Риму я повинен тобі каву,але з адресою можу працювати, навіть в 2d і т. д.?

генріх понтони
дякую,тоді, якщо ти недалеко від Риму я повинен тобі каву,але з адресою можу працювати, навіть в 2d і т. д.?

генріх понтони
ось і деймон, що тобі потрібно, весь архів розпаковується і використовувати файл або ols або hex файл і потім завантажити його над a2l

perrysound70
добре.у мене немає прав для завантаження.так мені каже система,але, принаймні, я знаю, що проблема там.Я встановив турбіну, плюс, але не більше, ніж 1,5 бар мені не йде.Від і т. д. у мене 5 карт turbo,усі покладені в 3000 максимум, але нічого.Тоді, можливо, ця благословенна шоста карта, яка обмежує мене в 1,5 бар,ти, можливо, вказує 2500 і з winols damos?(спасибі, поки)

perrysound70
я повинен отримати, я думаю, у 80 повідомлень

perrysound70
шістнадцятковий адресу?тому постарайтеся, щоб шукати

генріх понтони
шістнадцятковий адресу?тому постарайтеся, щоб шукати

perrysound70
додаю карту з ecm

perrysound70
файл.мод блискавки

генріх понтони
файл.мод блискавки

perrysound70
я хотів би знати, чому я не хочу більше 1,5 бар

perrysound70
для winols, я 4 години тільки сьогодні, що я намагаюся, але нічого

perrysound70
я продовжую вчитися,можливо, у мене якісь проблеми, що не розумію, для чого привід завжди відкриває в 1,5 бар

генріх понтони
я продовжую вчитися,можливо, у мене якісь проблеми, що не розумію, для чого привід завжди відкриває в 1,5 бар

perrysound70
нічого,я не сплю.Мені вдалося запустити що-то з winols, але damos bmw, що я завжди, якщо в tedescodigermania!
Однак тепер писо скачати!
Для casoperfavoreperpiacere ви damos bmw на англійській мові?

генріх понтони
нічого,я не сплю.Мені вдалося запустити що-то з winols, але damos bmw, що я завжди, якщо в tedescodigermania!
Однак тепер писо скачати!
Для casoperfavoreperpiacere ви damos bmw на англійській мові?

perrysound70
була помилка крутного Моменту, що не читає більше 1,55 бар,у мене встановлений манометр древній з труби, і тепер натовп іде до 2 бар! дякую за допомогу!!!!

lsdlsd88
так, але якщо ти хочеш робити журнал серйозно потрібно дістати кабель bmw з софт INPA для діагностики.. рекомендується win xp, якщо я не зрозумів. можливо, це також йде під VM.

perrysound70
для того, щоб прочитати дані в реальному часі, типу тиску в рампі, я хочу купити сканер foxwell

perrysound70
нове запитання на карті:у мене привід, який змушує мене робити шум при виключенні автомобіля, що це змінної геометрії, що стосується стовпа розряду,при включеному запаленні або автомобіль горить без шуму,я можу налаштувати привід так, що в спокої не чіпайте мене абер?