Прагляд Поўнай Версіі : экспертыза карту bmw 120d 163cv
добры дзень, мне патрэбна дапамога, каб мая дзяўчынка,я шмат начэй не сплю,цяпер я да іспытаў майстроў,тое месца майго файла .у. і. мод спадзеючыся на вашу дапамогу
гэта і ёсць арыгінальны файл
мне яшчэ трэба змяняць карты ўпырску parzializzato,ін'екцыі карэкцыя і фазы ўпырску,я працую з ECM titanium,і мне ўсё яшчэ трэба высветліць, абмежавальнікі, таму што карта мае лік ў адмоўнае.Тады я зняў egr з Толькі 1.2, але пасля рэдагавання карты і перазапісу і вярнулася актыўная і мне загараецца кантрольная лямпа рухавіка.Я праверыў карты, папярэдне зразумець, што гэта egr, але нічога...Паступова трэба прыйсці да максімальна магчымай магутнасці без змены помпы ў рампы, а потым мяняць турбіны, з больш шырокай, але пасля таго, як я навучыўся кіраваць карты .
EGR, я, здаецца, не была закранута, па-мойму, вы далі занадта шмат ціску турба па параўнанні з дызельным палівам, асабліва на нізкіх нагрузках.
Карту, што ECM называецца фаза ўпырску мне здаецца, абмежавальнік дызельнага паліва ў залежнасці ад паветра.
але на мой файл egr remove вы, аказваецца, зняў egr?мне не гарыць больш лямпачка, перш чым ўносіць змены ў карты і перапісаць.
гэты файл egr remover ты не адказваў.
праўда .пераблытаў з іншым аўто....сёння ўвечары, замест.....карту ўпырску parzializzato гэта колькасць дызельнага паліва або часу ўпырску? так я і пачаў з гэтага......
гэта egroff, проста праверыць, ці якія-небудзь dtc.
не магу запампаваць...у сутнасці я імкнуся нават карту ўжо зрабілі для таго, каб вучыцца і вучыцца .......
Ўпырску parzializzata карта preiniezione.. аб/ мін / % (спадзяюся, я не памыляюся, бачыў, што я не вельмі добра ведаю гэтыя ecu)
Прабач мяне, я не бачыла, што ты новы карыстальнік пад 80-msg..
Тады адкрый ў 2d з выглядам на Motorola ў 16 і пакладзі ў нуль гэтыя дыяпазоны адрасоў:
ад 0c900a ў 0c9016
ад 0c9028 ў 0c904c
ад 0c9070 ў 0c907c
ад 0c9090 ў 0c90b2
З гэтай унікальнай і кантролю, але могуць вылезці памылкі, якія трэба выключыць. Дай мне ведаць, што, магчыма, іх палічым (мы стараемся бачыў, што я не эксперт)
для карты/каша гатовая, не ёсць і спадзявацца, або куплі, або ты пацееш, як мы робім мы ўсе новыя ў навакольным асяроддзі, пачынаючы ад файл, і прачытаць мірыяды help..
s
карта гатовая не для мяне, але для таго, каб убачыць, якія карты, і г. д., каб змяніць выгляд, што не ведаю, працаваць з шестнадцатеричными.Я адкрываю яго з Ecm і яго кіроўцы, а затым я магу бачыць у 2d і 3d, каб лепш зразумець.Без драйвераў да гэтага часу не магу працаваць, але калі хто-то ўжо страціў часу на 120, я даваў нейкі савет .Бо да гэтага часу не ведаю, як выключыць памылкі dtc, я думаю, мне патрэбен хто-то, акрамя праграмы Эбу.
тады для ціску турба, у мяне ёсць манометр, які азначае жа, як і раней.
Гэтая ідэя з драйвера і г. д.. Глядзець 2d і панізьце іх, выбраўшы яго з.. у..
у гэтым і праблема .У 2d адкрываю, але адлюстроўваецца толькі адзін графік і не ведаю, як гэта змяніць, каб убачыць іншыя.Вы павінны націснуць ўсе галачкі і паглядзець, што адбываецца.
У правым ніжнім куце ў цябе ёсць месца, дзе id вокны адкрыць.. На практыцы, адкрыўшы 2 дае 00000 вы можаце напісаць і націснуць enter, і мы пайшлі да думкі, што напісаць.
Чытаць інструкцыі, якія ёсць у сеткі, нават у італіі і больш ці менш накіроўвае вас, як выкарыстоўваць яго. Не тлумачыць, як гэта супаставіць, але я растлумачу, як выкарыстоўваць ECM.
Я туфу, для цябе.. Да гэтага часу xo:
І г. Д. 1 - ты 0
:D
мы робім і г. Д. 2 я 1, што, аднак, аўтамабіль ідзе ўжо больш, чым раней .Я іду градусаў .Я ўжо перарабіў ціску ў рампы, ціску турба, ўзбагачэнне, паскарэнне і абмежавальнікі .Усе прыкладна 1500 абаротаў і 35 % нагрузкі...***** і ложак у незлічоных пост*****unque небудзь чуў, дзякуй тым, хто мне надае часу.Цяпер я павінен высветліць, час ўпырску, як і пры ін'екцыі.
вось файл, ложкі і прайшоў з Толькі 1.2 для выдалення egr,ён працаваў, але потым я перачытала эбу, але я выкарыстаў файл крычы, каб зрабіць змены ў карты ,так што я думаю, што я перапісаў сектар выключэння egr, як арыгінал,улічваючы, што я не ведаю, якая гэта карта.Цяпер ўключаецца кантрольная лямпа рэцыркуляцыі з карты .мод
вось файл, ложкі і прайшоў з Толькі 1.2 для выдалення egr,ён працаваў, але потым я перачытала эбу, але я выкарыстаў файл крычы, каб зрабіць змены ў карты ,так што я думаю, што я перапісаў сектар выключэння egr, як арыгінал,улічваючы, што я не ведаю, якая гэта карта.Цяпер ўключаецца кантрольная лямпа рэцыркуляцыі з карты .мод
Я думаю табе трэба проста выдаліць dtc, якія адносяцца да код памылкі. Зрабіце дыягностыку і паглядзіце, што чэргі, і спытаеце тых, хто ведае, як гэта рабіць, дайце id
хто-то правярае маю карту і кажа мне, што вы думаеце?Ціск турбіны не павялічваецца для нічога....
Вярнуліся з адпачынку? Адзін погляд на маю карту?
Дадам, што ў мяне вібрацыі на нізкіх і сярэдніх абарачэннях, што я лічу, калі вы хочаце перарабляць....або іншае...
Прывітанне,
я даў адзін погляд на карту.
Такім чынам, як вы сказалі, гэта толькі часткова, так што я кажу толькі тыя крывыя, якія вы змянілі:
Ціск ў Рампы: для мяне, калі я быў правоў ты хацела ад нагрузкі-25%, з невялікім павелічэннем, каб затым атрымаць добры 8% да 100% нагрузкі
таму мы кажам, што ён можа ісці, асабіста я раю не праходзіць міма 1750 бар у выпадку, калі вы хочаце зрабіць дадатковыя змены (будзе да прыблізна 9% прыросту ў 1600 бар)
Абмежавальнік ціску ў Рампы: Ты напісаў, што ты не зразумеў, я заўважыў,....Калі вы хочаце зрабіць што-тое добрае ад звычайных крокам
(улічваючы, што заданняў у працэнтах ад звычайнай працэнт) звычайных нагрузак/АБАРОТАЎ у хвіліну
Ўзбагачэнне Acc: няма Нічога больш спакойнага, у любым выпадку добра (У гэтым выпадку значэнне ўнутры карты nm бачыш, ад Break Point).
Prex Turbo: Не ведаючы, што турбіна мантуе не магу сказаць табе дакладна, калі павелічэнне можа быць празмерным (асабліва гэта знакаміты 2.0 BMW вядома, паломак турбіны).
Я кажу толькі, што максімальны ціск, якое дасягае прыбл. 1,8 бар (2833 мбар) і стабілізуецца на 1,7 бар (2750-2640 абсалютная ціск у мбар, амаль у поўнай шкале пры 100% нагрузцы)
Час Overboost: я Раблю невялікае памяшканне, усе на форуме кажуць, каб даць адмоўнае значэнне для павышэння...або ў выпадку пакінуць; асабіста я даю станоўчым крокам
як гэта зрабіў ты, улічваючы, што я спрабаваў ўсе 3 рашэнні, у любым выпадку добра
Абмежавальнік Prex Turbo(Lim Prex #2): той жа гаворка, што я зрабіў для rail.
Абмежавальнікі крутоўнага моманту: На дадзены момант я не ведаю, калі вы выпадкова памылка падчас захавання карты аднадумцаў, ці вы зрабілі гэта наўмысна, але карту (N°2) ён крокам
па-рознаму, хай ўсе аднолькавыя.
Савет: таксама тут нм; заўсёды спрабуе мець больш высокія значэнні (не занадта шмат), тыя, што ў DW(driver Wish) або таксама званы ўзбагачэння ў Акк.
Lim Prex Turbo (Lim Prex #1): Калі не змяняе Prex Turbo f(Temp) гэта бескарысна.
Дзякуй...нарэшце-то я магу ісці наперад, таму што пасля змены турбіны і павінны быць гатовыя, каб праверыць, ці не выбухне і motorej.Я вельмі рады за адказ...яшчэ раз дзякуй.
я праверыў ціск турбо і з интеркулером плюс я атрымліваю толькі да 1, 5 бар,натоўп, арыгінал каштуе мінімум 1,7 бар?
хто-небудзь ведае, калі на ecm titanium, есць абмежавальнік ціску турба, што вы не бачыце, з праграмай ,з турба плюс і ўсе карты turbo адкрытыя да 3000 мне не падабаецца, больш, чым 1,5 бар,вельмі падабаецца!
хто-небудзь ведае, калі на ecm titanium, есць абмежавальнік ціску турба, што вы не бачыце, з праграмай ,з турба плюс і ўсе карты turbo адкрытыя да 3000 мне не падабаецца, больш, чым 1,5 бар,вельмі падабаецца!
winols, я стараюся, але гэта вельмі цяжка,мне трэба толькі абмежавальнік turbo,bmw 120d 163cv,потым я ўбачыў, што нават com і г. д. вы бачыце ў 2d, так і шестнадцатеричным, я ведаў толькі абмежавальнік turbo што гэта.....між тым, дзякуй за адказ
winols, я стараюся, але гэта вельмі цяжка,мне трэба толькі абмежавальнік turbo,bmw 120d 163cv,потым я ўбачыў, што нават com і г. д. вы бачыце ў 2d, так і шестнадцатеричным, я ведаў толькі абмежавальнік turbo што гэта.....між тым, дзякуй за адказ
я хацеў бы ведаць, чаму я не хачу больш за 1,5 бар
для winols, я 4 гадзіны толькі сёння, што я стараюся, але нічога
я працягваю вучыцца,магчыма, у мяне якія-то праблемы, што не разумею, для чаго прывад заўсёды адкрывае ў 1,5 бар
я працягваю вучыцца,магчыма, у мяне якія-то праблемы, што не разумею, для чаго прывад заўсёды адкрывае ў 1,5 бар
нічога,я не сплю.Мне ўдалося запусціць што-то з winols, але damos bmw, што я я заўсёды, калі ў tedescodigermania!
Аднак цяпер писо спампаваць!
Для casoperfavoreperpiacere вы damos bmw на англійскай мове?
нічога,я не сплю.Мне ўдалося запусціць што-то з winols, але damos bmw, што я я заўсёды, калі ў tedescodigermania!
Аднак цяпер писо спампаваць!
Для casoperfavoreperpiacere вы damos bmw на англійскай мове?
была памылка крутоўнага Моманту, што не чытае больш за 1,55 бар,у мяне усталяваны манометр старажытны з трубы, і зараз натоўп ідзе да 2 бар! дзякуй за дапамогу!!!!
так, але калі ты хочаш рабіць часопіс сур'ёзна трэба дастаць кабель bmw з софт INPA для дыягностыкі.. рэкамендуецца win xp, калі я не зразумеў. магчыма, гэта таксама ідзе пад VM.
для таго, каб прачытаць дадзеныя ў рэальным часе, тыпу ціску ў рампы, я хачу купіць сканер foxwell
новы пытанне на карце:у мяне прывад, які прымушае мяне рабіць шум пры выключэнні аўтамабіля, што гэта зменнай геаметрыі, што тычыцца слупа разраду,пры ўключаным запальванні або аўтамабіль гарыць без шуму,я магу наладзіць прывад так, што ў спакоі не чапайце мяне абер?