КПК

Перегляд Повної Версії : Edc16, dsg і dct

gianlucacll
Привіт всім, як назва, якщо defappo edc16 з ecusafe я чув, що виключає всі dct, деякі говорять тільки ті, що відносяться до перепад тиску, інші кажуть, що він робить тільки те, що потрібно...
В цей момент виникає питання...
Хто це експерт, який може внести ясність в мій мозок???
Дякую, як завжди...

carlo abarth
се так, але їх можна активувати manulmente!!

gianlucacll
Може бути ці?

gianlucacll
Ps одразу defappato я зробив тест...
Я викорінив debimentro і діагноз дав мені помилку... так що я вважав, що dtc є...

kid турбо
Відключити частину dtc, притаманного dpf, датчиків температури і якщо є лямбда-зондів.

gianlucacll
Також датчик тиску??? якщо я роблю діагностику значень температури тиску параметрів лямбда і число мають бути в нуль? Насправді я ніколи не дивився...

gianlucacll
се так, але їх можна активувати manulmente!!

Дякую за відповідь... це так, але який з трьох, що я згадав???

obd75
як правило, натисніть dtc стосуються dpf ,але часто йде в додаток, проблеми виникають, коли дефекти у майбутніх машина в recovery, але ти без помилок в діагностиці,
так що якщо ви не датчики несправностей, вам варто включити dtc,принаймні, спробувати, якщо dtc на що може піти, або, нехай так, але пам'ятай, що завтра у разі відновлення без помилок включити dtc, щоб зробити правильний діагноз.

Errecinque
На edc16, якщо євро 4 працює switch off без використання sw dtc залишаються всі активні

todos
Як правило, ecusafe в блок керування ford edc 16, треба видалити всі DTC.....

manu90
в edc 16 freelander 2 серії мені він видалив навіть помилки на тиск в рампі

micheleyr6
ecusafe очистити також інші dtc, крім тих, fap..
якщо машина йде в recovery не загоряється контрольна лампа, і в діагнозі немає помилок.

carlo abarth
активувати їх вручну, як сказав, і ви з dtc в kiah!!!