Прагляд Поўнай Версіі : Edc16, dsg і dct
Прывітанне ўсім, як назва, калі defappo edc16 з ecusafe я чуў, што выключае ўсе dct, некаторыя кажуць толькі тыя, якія адносяцца да перапад ціску, іншыя кажуць, што ен робіць толькі тое, што трэба...
У гэты момант узнікае пытанне...
Хто гэта эксперт, які можа ўнесці яснасць у мой мозг???
Дзякуй, як заўседы...
гэта так, але іх можна актываваць manulmente!!
Ps адразу defappato я зрабіў тэст...
Я зьнішчыў debimentro і дыягназ даў мне памылку... так што я лічыў, што dtc есць...
Адключыць частку dtc, якая ўласціва dpf, датчыкаў тэмпературы, і калі есць лямбда-зондаў.
Таксама датчык ціску??? калі я раблю дыягностыку значэнняў ціску і тэмпературы лямбда павінны быць у нуль? На самай справе я ніколі не глядзеў...
гэта так, але іх можна актываваць manulmente!!
Дзякуй за адказ... гэта так, але які з трох, што я згадаў???
як правіла, націсніце на кнопку dtc тычацца dpf ,але часта ідзе ў дадатак, праблемы ўзнікаюць, калі дэфекты ў будучых машына ў recovery, але ты без памылак у дыягностыцы,
так што калі вы не датчыкі няспраўнасцяў, вам варта ўключыць dtc,па меншай меры, паспрабаваць, калі dtc на што можа пайсці, ці, хай так, але памятай, заўтра ў выпадку аднаўлення без памылак ўключыць dtc, каб зрабіць правільны дыягназ.
На edc16, калі еўра 4 працуе switch off без выкарыстання sw і dtc застаюцца ўсе актыўныя
Як правіла, ecusafe ў блок кіравання ford edc 16, трэба выдаліць усе DTC.....
у edc 16 freelander 2 серыі мне ён выдаліў нават памылкі на ціск ў рампы
ecusafe ачысціць таксама іншыя dtc, акрамя тых, fap..
калі машына ідзе ў recovery не загараецца кантрольная лямпа, і ў дыягназе няма памылак.
актываваць іх уручную, як сказаў, і вы з dtc ў kiah!!!