Прагляд Поўнай Версіі : iaw 5af pe
хто-небудзь з вас мае досвед працы з ecu marelli iaw 5af sk panda natural power...вы можаце замяніць яго з 5af pe?калі вы cofa трэба зрабіць...змяніць толькі праграмнае забеспячэнне і riverginarla?ці e2prom і flash?з, што я магу чытаць e2prom?дзякуй
патрэбен інструмент, прысвечаны..мой сябар мяне l заключыў месяц таму з marelli cl*пе!!
Прывітанне, 5af pe вы можаце ператварыцца ў 5af sk вы проста павінны праверыць, калі hw і роўная, напрыклад, як правіла, 5af sk, hw і 606 або 607 сабой 5af pe павінен мець той жа hw, я звычайна ператвараю ў 5af n8 ў ск, таму што год той жа hw....
Як кажа todos адзінае, што вы павінны праверыць, ці з'яўляецца vereione hw, 606 збірае мікра адрозніваецца ад 607, калі вы hw606 вы можаце кланаваць на 59f м3 hw002, а калі гэта hw607 вы таксама можаце выкарыстоўваць 59f hw 101 і далей.
З дапамогай канкрэтнага вам чытаць флэш-памяці і eeprom ад старой, і напішы па новай, або калі вы не маеце інструмент спецыфічны, і калі вы hw607 з пеўня і зрабіце адтуліну загрузкі, ты нявінніца і напісаць праграмнае забеспячэнне 5ak sk знайсці дзе-небудзь.
Калі табе спатрэбіцца, я павінен мець дзе-то праграмнага забеспячэння 5af pe sk.
Чытай больш уважліва мой пост, мы гаворым пра гв і не мікра
прабачце, гэта 5af p3 hw-603,вы ведаеце, што мікра збірае? st10f168?дзякуй
добры дзень, вы можаце замяніць яго 59f hw303 вы можаце зрабіць клон з певень у boot вынік чытаць 320кб "рэкамендуецца" або з дапамогай marelli 59f, праблема ў тым, што калі горы 59f hw303 потым не дыягназ, але аўтамабіль шпіенаў off ўсе гладка. Прывітанне.