Перегляд Повної Версії : Користувальницькі драйвери ECM Titanium
привіт всім
У мене виникли труднощі в реєстрації драйверів від мене налаштовані на це програмне забезпечення. Зокрема, коли я йду, щоб врятувати його, після введення опис намагаюся натиснути на "записує", але схоже, що не працює, залишаючись на тому ж екрані...
хтось із вас довелося? як я можу вирішити?
крім того, де збережені драйвери налаштовані?
заздалегідь спасибі
хороший форум
Я теж намагався, але без результатів
тобі того ж питання, що він робить зі мною?
якщо ви створюєте проект з нуля, що якщо частини з існуючого?
якщо ви використовуєте клон не працює ця процедура.
Як я і припускав. Дякую за інфо.
Я хотів би сказати, що для того, щоб додати карти не можете знайти драйвер використовувати tunerpro.
для збереження ви не повинні зробити це в базі даних, але і експортувати їх .мод у своєму комп'ютері....я знаю****cec.
Це як якщо б цей експорт? Ви можете пояснити краще?
коли він просить зберегти в базі даних, натисніть кнопку ні, а потім запитає, чи ви хочете експортувати, і говорите, що ви і під і ім'я файлу, на вибір дроти розширення.мод, щоб зберегти його в папку на вашому комп'ютері
зберегти в базі даних, і для тих, які мають оригінальний
Спасибі за вашу відповідь.
На мене, коли запитує, що зберегти, якщо я натискаю ви йдете, щоб зберегти його в базі даних, але не так далі, якщо я натискаю на запис, а якщо натискаю немає, то виходить повністю. Мені не показує цей параметр, щоб експортувати його...
як я, виявляється, знову я дам тобі знати