КПК

Перегляд Повної Версії : Seat Mii 1.0 ДОПОМОГУ P0134 і P1113

123alexs
Привіт всім,

я хотів би попросити вашої допомоги, я купив машину (1 рік життя з 4 років гарантії), але вони з'явилися відразу ж помилки в об'єкт, машина знаходиться в допомогу Вам від 2 тижнів був замінений ебу/проводка/Лямбда-зонд, але проблема не вирішена.

Я дуже хвилювався, тому що допомога/технічна підтримка Ви, здається, не побачити світло, хтось мені може дати добру пораду?

Дякую

123alexs

leo_sg
Що дефект робить?

123alexs
Що дефект робить?
Напруга S1, фіксований як гарячим, так і холодним 0,4 V... значення не є змінними, як і для S2
Якщо не помиляюся, 0,4 V встановлюються від ECU, коли не виявляє дані, що надходять від зонда

Що ви думаєте?

Дякую

leo_sg
Але машина, як він себе веде? Тільки індикатор горить?

123alexs
Але машина, як він себе веде? Тільки індикатор горить?

Він веде себе регулярно , але той факт, що значення S1 є фіксованою (0.4 V встановлюється від ecu не отримує значення), не дозволяє розрахувати стехіометричне співвідношення, наслідком є те, що споживання не оптимізовані

leo_sg
Перевірте датчик абсолютного тиску.

kid турбо
Пробач, що по центру map з P0134 і його P1113?

123alexs
Перевірте датчик абсолютного тиску.

Ви коли-небудь такий випадок, там може бути зв'язок?

leo_sg
З допомогою цих кодів помилок немає, то зрозуміло, що завдяки тому, що датчик несправний, я ловив навіть зонди

kid турбо
Я вважаю, що перш, ніж змінювати всю цю хрень вони перевірили параметри...бо навіть якщо абсолютне тиск і занадто низький автомобіль вимикається до мінімуму або cmunque в decellerazione, якщо занадто високо, набирає обертів, а потім вимикається x внутрішньої логіки в ecm.

Май віру, і зачекайте, зуміє виявити проблему...для вас може бути важко чекати(хоча втіха, що це по гарантії), але ми знаємо, що біля мосту зайнятий від корости тому втратити прибутку(та доходу в internet в гарантією є недійсним).

123alexs
Дякую за пояснення і 'розраду'
... ви підкажіть, може, комусь може стати в нагоді

123alexs
Я вважаю, що перш, ніж змінювати всю цю хрень вони перевірили параметри...бо навіть якщо абсолютне тиск і занадто низький автомобіль вимикається до мінімуму або cmunque в decellerazione, якщо занадто високо, набирає обертів, а потім вимикається x внутрішньої логіки в ecm.

Май віру, і зачекайте, зуміє виявити проблему...для вас може бути важко чекати(хоча втіха, що це по гарантії), але ми знаємо, що біля мосту зайнятий від корости тому втратити прибутку(та доходу в internet в гарантією є недійсним).

Сьогодні мені повідомили, що відновлено проводка, оригінал (не замінений в результаті байпас зробив для проби... щоб зрозуміти, що це означає), і поставили новий датчик S1.... практично почати все з ****

123alexs
Привіт,
пишу, щоб закрити пост (я ненавиджу не знати кінець історії),
після заміни датчиків s1 і s2 каталізатора 2 ебу, проводка і т. д.... проблема полягає в контактний всередині роз'єму.
Машина відступ після 45giorni тепер ідеально.