Перегляд Повної Версії : Seat Mii 1.0 ДОПОМОГУ P0134 і P1113
Привіт всім,
я хотів би попросити вашої допомоги, я купив машину (1 рік життя з 4 років гарантії), але вони з'явилися відразу ж помилки в об'єкт, машина знаходиться в допомогу Вам від 2 тижнів був замінений ебу/проводка/Лямбда-зонд, але проблема не вирішена.
Я дуже хвилювався, тому що допомога/технічна підтримка Ви, здається, не побачити світло, хтось мені може дати добру пораду?
Дякую
123alexs
Що дефект робить?
Напруга S1, фіксований як гарячим, так і холодним 0,4 V... значення не є змінними, як і для S2
Якщо не помиляюся, 0,4 V встановлюються від ECU, коли не виявляє дані, що надходять від зонда
Що ви думаєте?
Дякую
Але машина, як він себе веде? Тільки індикатор горить?
Але машина, як він себе веде? Тільки індикатор горить?
Він веде себе регулярно , але той факт, що значення S1 є фіксованою (0.4 V встановлюється від ecu не отримує значення), не дозволяє розрахувати стехіометричне співвідношення, наслідком є те, що споживання не оптимізовані
Перевірте датчик абсолютного тиску.
Пробач, що по центру map з P0134 і його P1113?
Перевірте датчик абсолютного тиску.
Ви коли-небудь такий випадок, там може бути зв'язок?
З допомогою цих кодів помилок немає, то зрозуміло, що завдяки тому, що датчик несправний, я ловив навіть зонди
Я вважаю, що перш, ніж змінювати всю цю хрень вони перевірили параметри...бо навіть якщо абсолютне тиск і занадто низький автомобіль вимикається до мінімуму або cmunque в decellerazione, якщо занадто високо, набирає обертів, а потім вимикається x внутрішньої логіки в ecm.
Май віру, і зачекайте, зуміє виявити проблему...для вас може бути важко чекати(хоча втіха, що це по гарантії), але ми знаємо, що біля мосту зайнятий від корости тому втратити прибутку(та доходу в internet в гарантією є недійсним).
Дякую за пояснення і 'розраду'
... ви підкажіть, може, комусь може стати в нагоді
Я вважаю, що перш, ніж змінювати всю цю хрень вони перевірили параметри...бо навіть якщо абсолютне тиск і занадто низький автомобіль вимикається до мінімуму або cmunque в decellerazione, якщо занадто високо, набирає обертів, а потім вимикається x внутрішньої логіки в ecm.
Май віру, і зачекайте, зуміє виявити проблему...для вас може бути важко чекати(хоча втіха, що це по гарантії), але ми знаємо, що біля мосту зайнятий від корости тому втратити прибутку(та доходу в internet в гарантією є недійсним).
Сьогодні мені повідомили, що відновлено проводка, оригінал (не замінений в результаті байпас зробив для проби... щоб зрозуміти, що це означає), і поставили новий датчик S1.... практично почати все з ****
Привіт,
пишу, щоб закрити пост (я ненавиджу не знати кінець історії),
після заміни датчиків s1 і s2 каталізатора 2 ебу, проводка і т. д.... проблема полягає в контактний всередині роз'єму.
Машина відступ після 45giorni тепер ідеально.