КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Seat Mii 1.0 ДАПАМОГУ P0134 і P1113

123alexs
Прывітанне ўсім,

я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, я купіў машыну (1 год жыцця з 4 гадоў гарантыі), але яны з'явіліся адразу ж памылкі ў аб'ект, машына знаходзіцца ў дапамогу Вам ад 2 тыдняў быў заменены эбу/праводка/Лямбда-зонд, але праблема не ўхіленая.

Я вельмі хваляваўся, таму што дапамога/тэхнічная падтрымка Вы, здаецца, не ўбачыць святло, хто-то мне можа даць добры савет?

Дзякуй

123alexs

leo_sg
Што дэфект робіць?

123alexs
Што дэфект робіць?
Напружанне S1, фіксаваны як гарачым, так і халодным ў 0,4 V... значэння не з'яўляюцца зменнымі, як і для S2
Калі не памыляюся, 0,4 V ўсталёўваюцца ад ECU, калі не выяўляе дадзеныя, якія паступаюць ад зонда

Што вы думаеце?

Дзякуй

leo_sg
Але машына, як ен сябе вядзе? Толькі індыкатар гарыць?

123alexs
Але машына, як ен сябе вядзе? Толькі індыкатар гарыць?

Ён паводзіць сябе рэгулярна , але той факт, што значэнне S1 з'яўляецца фіксаванай (0.4 V усталёўваецца ад ecu не атрымлівае значэння), не дазваляе разлічыць стехиометрическое суадносіны, следствам з'яўляецца тое, што спажыванне не аптымізаваныя

leo_sg
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску.

kid турба
Прабач, што па цэнтру map з P0134 і яго P1113?

123alexs
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску.

Вы калі-небудзь на такі выпадак, там можа быць сувязь?

leo_sg
З дапамогай гэтых кодаў памылак няма, гэта значыць зразумела, што дзякуючы таму, што датчык няспраўны, я лавіў нават зонды

kid турба
Я мяркую, што перш, чым змяняць усю гэтую хрень яны праверылі параметры...таму што нават калі абсалютная ціск і занадта нізкі аўтамабіль выключаецца да мінімуму або cmunque ў decellerazione, калі занадта высока, набірае абароты, а затым выключаецца x ўнутранай логікі ў ecm.

Май веру, і чакаць, ці здолее выявіць праблему...для вас можа быць цяжка чакаць(хоць суцяшэнне, што гэта па гарантыі), але мы ведаем, што ў моста заняты ад каросты таму страціць прыбытку(даходу і ў internet ў гарантыяй з'яўляецца несапраўдным).

123alexs
Дзякуй за тлумачэнне і 'суцяшэнне'
... вы падкажыце, можа, каму-то можа спатрэбіцца

123alexs
Я мяркую, што перш, чым змяняць усю гэтую хрень яны праверылі параметры...таму што нават калі абсалютная ціск і занадта нізкі аўтамабіль выключаецца да мінімуму або cmunque ў decellerazione, калі занадта высока, набірае абароты, а затым выключаецца x ўнутранай логікі ў ecm.

Май веру, і чакаць, ці здолее выявіць праблему...для вас можа быць цяжка чакаць(хоць суцяшэнне, што гэта па гарантыі), але мы ведаем, што ў моста заняты ад каросты таму страціць прыбытку(даходу і ў internet ў гарантыяй з'яўляецца несапраўдным).

Сёння мне паведамілі, што адноўленая праводка, арыгінал (не заменены ў выніку байпас зрабіў для пробы... каб зразумець, што гэта значыць), і паставілі новы датчык S1.... практычна пачаць усё з ****

123alexs
Прывітанне,
пішу, каб закрыць пасаду (я ненавіджу не ведаць канец гісторыі),
пасля замены датчыкаў s1 і s2 каталізатара 2 эбу, праводка і г. д.... праблема заключаецца ў кантактны ўнутры раздыма.
Машына адступленне пасля 45giorni цяпер ідэальна.