Прагляд Поўнай Версіі : Seat Mii 1.0 ДАПАМОГУ P0134 і P1113
Прывітанне ўсім,
я хацеў бы папрасіць вашай дапамогі, я купіў машыну (1 год жыцця з 4 гадоў гарантыі), але яны з'явіліся адразу ж памылкі ў аб'ект, машына знаходзіцца ў дапамогу Вам ад 2 тыдняў быў заменены эбу/праводка/Лямбда-зонд, але праблема не ўхіленая.
Я вельмі хваляваўся, таму што дапамога/тэхнічная падтрымка Вы, здаецца, не ўбачыць святло, хто-то мне можа даць добры савет?
Дзякуй
123alexs
Што дэфект робіць?
Напружанне S1, фіксаваны як гарачым, так і халодным ў 0,4 V... значэння не з'яўляюцца зменнымі, як і для S2
Калі не памыляюся, 0,4 V ўсталёўваюцца ад ECU, калі не выяўляе дадзеныя, якія паступаюць ад зонда
Што вы думаеце?
Дзякуй
Але машына, як ен сябе вядзе? Толькі індыкатар гарыць?
Але машына, як ен сябе вядзе? Толькі індыкатар гарыць?
Ён паводзіць сябе рэгулярна , але той факт, што значэнне S1 з'яўляецца фіксаванай (0.4 V усталёўваецца ад ecu не атрымлівае значэння), не дазваляе разлічыць стехиометрическое суадносіны, следствам з'яўляецца тое, што спажыванне не аптымізаваныя
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску.
Прабач, што па цэнтру map з P0134 і яго P1113?
Калі ласка, праверце датчык абсалютнага ціску.
Вы калі-небудзь на такі выпадак, там можа быць сувязь?
З дапамогай гэтых кодаў памылак няма, гэта значыць зразумела, што дзякуючы таму, што датчык няспраўны, я лавіў нават зонды
Я мяркую, што перш, чым змяняць усю гэтую хрень яны праверылі параметры...таму што нават калі абсалютная ціск і занадта нізкі аўтамабіль выключаецца да мінімуму або cmunque ў decellerazione, калі занадта высока, набірае абароты, а затым выключаецца x ўнутранай логікі ў ecm.
Май веру, і чакаць, ці здолее выявіць праблему...для вас можа быць цяжка чакаць(хоць суцяшэнне, што гэта па гарантыі), але мы ведаем, што ў моста заняты ад каросты таму страціць прыбытку(даходу і ў internet ў гарантыяй з'яўляецца несапраўдным).
Дзякуй за тлумачэнне і 'суцяшэнне'
... вы падкажыце, можа, каму-то можа спатрэбіцца
Я мяркую, што перш, чым змяняць усю гэтую хрень яны праверылі параметры...таму што нават калі абсалютная ціск і занадта нізкі аўтамабіль выключаецца да мінімуму або cmunque ў decellerazione, калі занадта высока, набірае абароты, а затым выключаецца x ўнутранай логікі ў ecm.
Май веру, і чакаць, ці здолее выявіць праблему...для вас можа быць цяжка чакаць(хоць суцяшэнне, што гэта па гарантыі), але мы ведаем, што ў моста заняты ад каросты таму страціць прыбытку(даходу і ў internet ў гарантыяй з'яўляецца несапраўдным).
Сёння мне паведамілі, што адноўленая праводка, арыгінал (не заменены ў выніку байпас зрабіў для пробы... каб зразумець, што гэта значыць), і паставілі новы датчык S1.... практычна пачаць усё з ****
Прывітанне,
пішу, каб закрыць пасаду (я ненавіджу не ведаць канец гісторыі),
пасля замены датчыкаў s1 і s2 каталізатара 2 эбу, праводка і г. д.... праблема заключаецца ў кантактны ўнутры раздыма.
Машына адступленне пасля 45giorni цяпер ідэальна.