Перегляд Повної Версії : рада-вимірювальні прилади і програмне забезпечення для початку
Привіт всім я aventurando в цьому світі,як чіп-тюнінг і форум discusione прошу наперед вибачення, якщо я робив помилки,я хотів би поради про те, як почати,я повинен купити, насамперед attrezatura я дав один погляд на двох програмного забезпечення, де ви winols, але мені здається, дуже складно я думаю, і експерти, і один ecm2001 набагато більш інтуїтивно зрозумілий,і для attrezatura я думав kessv2 або ktag, що чесно кажучи, я не зовсім зрозумів, на відміну coregettemi, якщо я помиляюся, але я думаю, що kess особа читання і запису тільки роз'єм діагностики і ktag тільки в режимі bdm, я прошу вас, що ви більш досвідчений, ніж можу полегшити ваші ідеї,заздалегідь спасибі.
Привіт, що стосується програмного забезпечення, насправді ecm 2001 або титан трохи більш інтуїтивно зрозумілі і прості в використанні, щоб почати з, але якщо потім ти захочеш, щоб проникнути краще winols вам буде більш зручним і повним.
Замість для апаратного ти зрозумів, як вони працюють.
Моя порада, щоб почати з ecm, так що можеш порівняти ну і так ясно, різні оригінальні файли і обробляються і потім, можливо, перейти в winols.
Для обладнання замість kess і ktag хороші інструменти, але їх потрібно купити обидва, якщо хочеш добре працювати.
Або ви можете сісти півник, що ви робите обидві речі
Також півник, це добре, але з kess і ktag можеш зробити навіть автомобілі останніх, тому я вважаю його кращим навіть якщо я півень
Дякую вам за оперативну відповідь, я думаю, що для початку тоді куплю все alientech, і в чому різниця між ecm titanium, який з двох є більш новою, я не знав, що це титан, що виробником є,те, що вже є, користуюся добротою і прошу вас-яке програмне забезпечення мені потрібно обладнати для видалення fap egr, обмежувач швидкості, ecm або титан здатні, або я повинен придбати інше програмне забезпечення, ще раз спасибі
останній-це титан, який також йде добре, але ви повинні мати трохи знань з карти, тому що не всі ті, що перераховані насправді їх
Прости mafani! ви кажете, Ці карти Се перераховує nn є ті фактичні на ecm ?? І потім хочу пояснити, як ви йдете розпізнає карту?
А teamFox я читати і писати використання mpps, і я не погано
привіт, то mpps йде досить добре, щоб читати і писати,очевидно, обмежується тільки послідовний,що стосується ecm, те, що я сказав, що, якщо відкрити файли не всі карти, які ви перерахуєте насправді їх потрібно контролювати завжди, в 2d,
Я думаю, що я зрозумів тоді, що, щоб бути повними, необхідно мати інструмент, щоб серійний номер один для bdm, поправте мене, якщо я помиляюся, я не розумію, все одно, що mafani, що це означає, що в будь-якому випадку потрібно перевірити карти в 2d, можливо, навіть якщо ви відкриваєте карту значення, який дає вам змінити не ті, наприклад, карта бензину не реально, не кожен раз так, навіть якщо я вибираю добре, модель Sw і декодування hd
Я думаю, що я зрозумів тоді, що, щоб бути повними, необхідно мати інструмент, щоб серійний номер один для bdm, поправте мене, якщо я помиляюся, я не розумію, все одно, що mafani, що це означає, що в будь-якому випадку потрібно перевірити карти в 2d, можливо, навіть якщо ви відкриваєте карту значення, який дає вам змінити не ті, наприклад, карта бензину не реально, не кожен раз так, навіть якщо я вибираю добре, модель Sw і декодування hd
Читання з автомобіля в комп'ютер, ви можете зробити це з будь-яким інструментом, ви коли-за умови, що встановлена протоколи сумісні, так що з mpps ви можете зробити легко групи alfa/fiat кілька років тому. Для решти з ecu, і зокрема, ecu new generation (edc17 більше) мають antituning, який блокує читання і запис, і ви не можете використовувати нічого, або інструмент/кабелі офіційних або дізнатися, як обійти блокування, але вимагає спеціального обладнання для першого читання, що на 90% ви в bdm (в школі).
З приводу ECM вам порадили використовувати вигляд у 2D, так як ця програма неправильно інтерпретує індекс карт і куди він говорить вам, наприклад, "карту турбо", якщо дивитися від 2D карта не турбо, але, може бути, vgt. Ви повинні навчитися читати карти, відповідно до вр, що перебуваєте на початку карту (зазвичай.. потім змінюється від ебу, ecu).
Я сподіваюся, що було esaudiente.
Привіт
Ок, ясно,****llo attrezatura ви хочете, якщо система бд, якщо один bdm для всіх ебу, зокрема для edc17, які мають цю систему анти-тюнінг, які повинні бути зроблені в bdm ок, а що ви думаєте, розмір спорт мені запропонували б Генієм, якщо їх bdm, проте їх вартість набагато вища, ніж планер ( хоча вони теж не подарунок)
у будь-якому випадку почніть з правої ноги, якщо з геній, що alientech. я вам рекомендую в будь-якому випадку інструмент, який дозволяє зробити bakup ,навіть якщо послідовний порт (obd) - це зручність
але може мати свої ризики.
спасибі obd75 я міг би пояснити краще мова bakup,я думаю, що це різниця з бд або bdm, якщо ебу зависає, а я не bakup і ви хочете відновити його в bdm, я не можу зробити більше нічого, тому що bakup в бд відрізняється від тієї, bdm, я думаю, як так? а alietech тому bakup з kess і ktag?,і я користуюся цією можливістю, щоб попросити відмінність між jtag і ktag
спасибі obd75 я міг би пояснити краще мова bakup,я думаю, що це різниця з бд або bdm, якщо ебу зависає, а я не bakup і ви хочете відновити його в bdm, я не можу зробити більше нічого, тому що bakup в бд відрізняється від тієї, bdm, я думаю, як так? а alietech тому bakup з kess і ktag?,і я користуюся цією можливістю, щоб попросити відмінність між jtag і ktag
Багато разів трапляється, навіть з mpps, що блоки ecu, але є можливість "змусити" запис і зйомки.
Звичайно, працюючи в bdm писати результат на flash, так що ви не хвилюйтеся про будь-яких протоколів з листа видно, що в bdm-це точка.точка, в той час як з obd точки.iso.крапка.
тут у вас різниця між jtag і ktag
На питання резервного копіювання бд можна зробити тільки флеш, в той час як в bdm зберегти всі накопичувачі flash e2p і eprom
Тихо.. не знаю, якщо у тебе навички ПК.. мова приблизно схожий..
Додаю керівництво, уважно прочитати виключно для того, щоб зрозуміти, про що ви говорите.. не треба вивчати в пам'яті бачив, що він може тільки те, що тобі більше плутанини, ніж інше..
Так, для індикації кажу тобі:
Флеш-пам'ять "летючі" ecu, який містить інформацію схема вантажного автомобіля
Eprom містить програмне забезпечення, де обертаються інформацію, яка викликає спалахи
e2prom містить коди, наприклад, код ключ - коди форсунок - і т. д...і т. д...
я бачу, що ви отримали вичерпні відповіді ....
на жаль, я не можу отримати доступ в царство тип файлів, я думаю, навіщо я підписався нещодавно, а здається, я зрозумів, що з читанням в бд, я читаю тільки пам'ять, де і контенту карти і якщо в бд, ви б блокувати мене не вистачає, все інше для того, щоб відновити в bdm ,я так розумію, що converebbe зробити все, що в bdm, так я зберігаю резервну копію і, можливо, для ретушування, роблю все в бд, так, якщо у мене гра зависає, маючи копіювання bdm, я можу відновити,я думаю, що це так coreggetemi, якщо я помиляюся,вибачте бажань і прошу вас також видалення fap egr код ключа, що обладнання occorerebbe або просто завжди kess+нова версія і інші програми, дякую всім
на жаль, я не можу отримати доступ в царство тип файлів, я думаю, навіщо я підписався нещодавно, а здається, я зрозумів, що з читанням в бд, я читаю тільки пам'ять, де і контенту карти і якщо в бд, ви б блокувати мене не вистачає, все інше для того, щоб відновити в bdm ,я так розумію, що converebbe зробити все, що в bdm, так я зберігаю резервну копію і, можливо, для ретушування, роблю все в бд, так, якщо у мене гра зависає, маючи копіювання bdm, я можу відновити,я думаю, що це так coreggetemi, якщо я помиляюся,вибачте бажань і прошу вас також видалення fap egr код ключа, що обладнання occorerebbe або просто завжди kess+нова версія і інші програми, дякую всім
Якщо читати правила завантаження, вам будуть надані тільки після 80msg.
Якщо ви шукаєте в інтернеті "Буфер обміну електронної обробки" ти знайдеш те, pdf, а..
З приводу копіювання-це завжди краще, щоб він був.. для EGR DPF залежить від типу ECU, деякі на ти з програмами інших у manella (чи все в manella, якщо ти хороший).
Пам'ятайте, що обробка-це функція, що ви робите після того, як збережені на пк файл ecu, так що будь-який пристрій, використовуйте для читання і запису-це абсолютно байдуже за умови, що функції!
Обробка файлу це зробите за допомогою різних методів.. hexdump - ECM/WinOLS/map3d/і т. д. і т. п..
Пам'ятайте, що дуже важливо.. ЗАВЖДИ перевіряйте контрольну суму файлу перед записом в ебу..
Correlo цю інформацію, сказавши, що у всьому цьому ви повинні мати також пристрої для діагностики, в іншому випадку ви робите обробки наосліп!
Пробач, якщо я вимогливий, але краще уточнити перед!
okk tranky зрозумів, але що значить "в manella якщо ви добре"pdf знайшов, зараз читаю і намагаюся зрозуміти, і контрольна сума titanium робить це автоматично? або ви хочете нас програмного забезпечення(контрольна сума, я думаю, як controolo цілісності файлів трохи, як ви робите, коли ви робите з fail, скачав з мережі потрібно перевірити, якщо ви завантажили все це, і він справний?)
Прости мене за Римського діалекту.. але значить вручну.
Контрольну суму він поправляє ECM або galletto або mpps, що це.. в записі, але не завжди.
Контрольна сума-це md5, як файл, як ти і сказала, і тут ти не зрозумів!
але ми сподіваємося, а поїхав з кесс і jtag навіть якщо великі інвестиції,за вас, щоб витратити трохи менше, що aparechiatura рекомендуються пакет bdm obd скажімо, більш дешевий,хоча і тут від мене (pistoia ) на 5 блоки 3 мають aliantech
Якщо знайдеш китайські клони частково недійсними, і дуже дешеві в порівнянні оригіналів.
Валюти ти
Насправді спокуса клонів, принаймні, щоб спробувати і сильний, але речі з китаю......але,це завжди в тему attrezatura, як зварювальні апарати і джерела живлення для живлення блоку управління на стійці, що порадите, і як діма побачив, що я не знаю ні Марок і моделей, тому що в Партер програмне забезпечення та інструменти, я не знаю, якщо потрібно іншої спецтехніки
Я тобі можу сказати, що клони працюють, і ви витрачаєте копійки порівняно з оригіналом, але у тебе немає підтримки і оновлення.
Якщо ви хочете, щоб почати mpps це добре, і це дуже простий у використанні, але обмежений. Півень, що тому bdm-це найповніший але і самий важкий і для bdm потрібно, діма, якщо не хочеш паяти. Крім того, потрібно отримати кабель діагностики obd.
Для програмного забезпечення ecm можете піти, щоб почати, тому що це Дуже інтуїтивним, але трапляється, що карти будуть контролювати. Якщо ви використовуєте в 2d без водія, і у тебе очі перейти в великий, але там йде досвід. Для видалення egr є програми, які працюють добре, але завжди перевіряти, що вони зробили, перш ніж завантажити для fap часто знімають дуже багато речей, або ви повинні відновити в руки...
Насправді я не хотів придбати, шинуазрі, ви можете мені порадити марку і модель станції гарячого повітря дискретною,то я розглядаю деякі програмне забезпечення для відображення і в деяких я читаю, в тому числі "damos " і що?
Насправді я не хотів придбати, шинуазрі, ви можете мені порадити марку і модель станції гарячого повітря дискретною,то я розглядаю деякі програмне забезпечення для відображення і в деяких я читаю, в тому числі "damos " і що?
Для паяльна станція спробуйте подивитися на сайті, якщо вони продають щось і damos є "індекси", які визначають, для чого потрібні контури карти та їх функції, на підставі чого (визначені у ВР) на winols. Порівняємо з драйвер ECM, скажімо, але набагато більш докладні.
Зрозумів, чому деякі продавці продають ecm titanium разом з цими damos можна використовувати разом з ecm titanium?
Зрозумів, чому деякі продавці продають ecm titanium разом з цими damos можна використовувати разом з ecm titanium?
Ви також можете знайти хто продає людські органи, але не на це сказав, що вони trapiantabili..
Практично продавали мені те, що мені не потрібно,я замовив це kess і ktag ( cn) таким чином, щоб почати і спробувати, якщо я не в змозі, але шукають ecmtitanium я знаходжу навколо тільки версії 1.61 з близько 18000 driver ви знаєте, що версія тепер так зрозуміти, якщо я продам стару програму
Питання, я намагаюся читати з kessv2 старий polo 1.4 bby мені час для читання 30 хвилин це нормально?
Остання версія 1.79 з майже 33000 драйвер, але для початку думаю нормально 1.61, що є останнім, щоб бути вільною.
За час читання це нормально, навіть 58min я випадково, читаючи obd
Але мені цікаво titanium free?????????? Ви мене зрозуміти!!!!!!!!
Для free має намір з завантажити ******без необхідності платити
Для free має намір з завантажити ******без необхідності платити
обговорення крім правил очей..
Привіт від новачка раджу kess і ktag дуже надійні ... і ви будете слідувати крок за кроком, все, що вам потрібно зробити, ... і також є гарний парк автомобілів .... доброго дня