Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : савет-вымяральныя прыборы і праграмнае забеспячэнне для пачатку

teamfox
Прывітанне ўсім я aventurando ў гэтым свеце,як чып-цюнінг і форум discusione загадзя прашу прабачэння, калі я здзяйсняў памылкі,я хацеў бы парады аб тым, як пачаць,я павінен купіць, перш за ўсе attrezatura я даў адзін погляд на двух праграмнага забеспячэння, дзе вы winols, але мне здаецца, вельмі складана я думаю, і эксперты, і адзін ecm2001 значна больш інтуітыўна зразумелы,і для attrezatura я думаў kessv2 або ktag, што шчыра кажучы, я не зусім зразумеў, у адрозненне coregettemi, калі я памыляюся, але я думаю, што kess твар чытання і запісы толькі ў раз'ем дыягностыкі і ktag толькі ў рэжыме bdm, я прашу вас, што вы больш дасведчаны, чым магу палегчыць вашыя ідэі,загадзя дзякуй.

Andrea1
Прывітанне, што тычыцца праграмнага забеспячэння, на самай справе ecm 2001 або тытан трохі больш інтуітыўна зразумелыя і простыя ў выкарыстанні, каб пачаць з, але калі потым ты захочаш, каб пракрасціся лепш winols вам будзе больш зручным і поўным.
Замест для апаратнага ты зразумеў, як яны працуюць.
Мой савет, каб пачаць з ecm, так што можаш параўнаць ну і так ясна, розныя арыгінальныя файлы і апрацоўваюцца і затым, магчыма, перайсці ў winols.
Для абсталявання замест kess і ktag добрыя інструменты, але іх трэба купіць абодва, калі хочаш добра працаваць.

leo_sg
Ці вы можаце сесці пеўнік, што вы робіце абедзве рэчы

Andrea1
Таксама пеўнік, гэта добра, але з kess і ktag можаш зрабіць нават аўтамабілі апошніх, таму я лічу яго лепшым нават калі я певень

teamfox
Дзякуй вам за аператыўны адказ, я думаю, што для пачатку тады куплю ўсе alientech, і ў чым розніца паміж ecm titanium, які з двух з'яўляецца больш новай, я не ведаў, што гэта тытан, што вытворцам з'яўляецца,тое, што ўжо есць, карыстаюся дабрыней і прашу вас з якое праграмнае забеспячэнне мне трэба абсталяваць для выдаленне fap egr і абмежавальнік хуткасці, ecm або тытан здольныя, ці я павінен набыць іншае праграмнае забеспячэнне, яшчэ раз дзякуй

mafani
самы нядаўні-гэта тытан, які таксама ідзе добра, але вы павінны мець трохі ведаў з карты, таму што не ўсе тыя, што пералічаныя на самай справе іх

s.tuning89
Даруй mafani! вы кажаце, Цы карты Кэ пералічвае nn з'яўляюцца тыя фактычныя на ecm ?? І потым хачу растлумачыць, як вы ідзяце распазнае карту?
А teamFox я чытаць і пісаць выкарыстанне mpps, і я не дрэнна

mafani
прывітанне, то mpps ідзе дастаткова добра, каб чытаць і пісаць,відавочна, абмяжоўваецца толькі паслядоўны,што тычыцца ecm, тое, што я сказаў, што, калі адкрыць файлы не ўсе карты, якія вы пералічыце на самай справе іх трэба кантраляваць заўседы, у 2d,

teamfox
Я думаю, што я зразумеў тады, што, каб быць поўнымі, неабходна мець інструмент, каб серыйны нумар адзін для bdm, папраўце мяне, калі я памыляюся, я не разумею, усе роўна, што mafani, што гэта значыць, што ў любым выпадку трэба праверыць карты у 2d, магчыма, нават калі вы адкрываеце карту значэння, які дае вам змяніць не тыя, напрыклад, карта бензіну не рэальна тое, не кожны раз так, нават калі я выбіраю добра, мадэль Sw і hd дэкадавання

tranky
Я думаю, што я зразумеў тады, што, каб быць поўнымі, неабходна мець інструмент, каб серыйны нумар адзін для bdm, папраўце мяне, калі я памыляюся, я не разумею, усе роўна, што mafani, што гэта значыць, што ў любым выпадку трэба праверыць карты у 2d, магчыма, нават калі вы адкрываеце карту значэння, які дае вам змяніць не тыя, напрыклад, карта бензіну не рэальна тое, не кожны раз так, нават калі я выбіраю добра, мадэль Sw і hd дэкадавання

Чытанне з аўтамабіля ў кампутар, вы можаце зрабіць гэта з любым інструментам, вы калі-пры ўмове, што ўстаноўлена пратаколы сумяшчальныя, так што з mpps вы можаце зрабіць легка групы alfa/fiat некалькі гадоў таму. Для астатніх з ecu, і ў прыватнасці, ecu new generation (edc17 больш) маюць antituning, які блакуе чытанне і запіс, і вы не можаце выкарыстоўваць нічога, або інструмент/кабелі афіцыйных або даведацца, як абыйсці блакаванне, але патрабуе спецыяльнага абсталявання для першага чытання, што на 90% вы ў bdm (у школе).
Па нагоды ECM вам параілі выкарыстоўваць выгляд у 2D, так як гэтая праграма няправільна інтэрпрэтуе індэкс карт і куды ен кажа вам, напрыклад, "карту турба", калі глядзець ад 2D карта не турбо, але, можа быць, vgt. Вы павінны навучыцца чытаць карты, у адпаведнасці з яго вр, што знаходзіцеся ў пачатку карту (звычайна.. потым змяняецца ад ecu, ecu).
Я спадзяюся, што было esaudiente.
Прывітанне

teamfox
Ок, ясна,у ****llo attrezatura ёсць вы хочаце, калі сістэма бд, калі адзін bdm для ўсіх эбу, у прыватнасці для edc17, якія маюць гэтую сістэму анты-цюнінг, якія павінны быць зробленыя ў bdm ок, а што вы думаеце, памер спорт мне прапанавалі б Геніем, калі іх bdm, аднак іх кошт нашмат вышэй, чым планёр ( хоць яны таксама не падарунак)

obd75
у любым выпадку, пачніце з правай нагі, калі з геній, што alientech. я вам рэкамендую ў любым выпадку інструмент, які дазваляе зрабіць bakup ,нават калі паслядоўны порт (obd) - гэта зручнасць
але можа мець свае рызыкі.

teamfox
дзякуй obd75 я мог бы растлумачыць лепш гаворка bakup,я думаю, што гэта розніца з бд або bdm, калі эбу завісае, а я не bakup і вы хочаце аднавіць яго ў bdm, я не магу зрабіць нічога больш, таму што bakup ў бд адрозніваецца ад той, у bdm, я думаю, як так? а alietech таму bakup з kess і ktag?,і я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб папрасіць адрозненне паміж jtag і ktag

tranky
дзякуй obd75 я мог бы растлумачыць лепш гаворка bakup,я думаю, што гэта розніца з бд або bdm, калі эбу завісае, а я не bakup і вы хочаце аднавіць яго ў bdm, я не магу зрабіць нічога больш, таму што bakup ў бд адрозніваецца ад той, у bdm, я думаю, як так? а alietech таму bakup з kess і ktag?,і я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб папрасіць адрозненне паміж jtag і ktag

Шмат разоў здараецца, нават з mpps, што блокі ecu, але ёсць магчымасць "прымусіць" запіс і здымкі.
Вядома, працуючы ў bdm пісаць вынік на flash, так што вы не хвалюйцеся аб якіх-небудзь пратаколаў з ліста відаць, што ў bdm-гэта кропка.кропка, у той час як з obd кропкі.iso.кропка.

тут у вас розніца паміж jtag і ktag

tranky
На пытанне рэзервовага капіявання ў бд можна зрабіць толькі флэш, у той час як у bdm захаваць усё назапашвальнікі flash e2p і eprom

teamfox

tranky

Ціха.. не ведаю, калі ў цябе навыкі на ПК.. гаворка прыкладна падобны..
Прыкладаю кіраўніцтва, уважліва прачытаць выключна для таго, каб зразумець, аб чым вы кажаце.. не трэба вывучаць ў памяці бачыў, што ён можа толькі тое, што табе больш блытаніны, чым іншае..

tranky
Так, для індыкацыі кажу табе:
Флэш-памяць "лятучыя" ecu, які змяшчае інфармацыю схема грузавога аўтамабіля
Eprom змяшчае праграмнае забеспячэнне, дзе круцяцца інфармацыю, якая выклікае ўспышкі
e2prom змяшчае коды, напрыклад: код ключ - коды фарсунак - і г. д...і г. д...

obd75
я бачу, што вы атрымалі вычарпальныя адказы ....

tranky

teamfox
на жаль, я не магу атрымаць доступ у царства тып файлаў, я думаю, навошта я падпісаўся нядаўна, а здаецца, я зразумеў, што з чытаннем у бд, я чытаю толькі памяць, дзе і кантэнту карты і калі ў бд, вы б блакаваць мяне не хапае, усе астатняе для таго, каб аднавіць у bdm ,я так разумею, што converebbe зрабіць усе, што ў bdm, так я захоўваю рэзервовую копію і, магчыма, для рэтушы, раблю усе ў бд, так, калі ў мяне гульня завісае, маючы капіявання ў bdm, я магу аднавіць,я думаю, што гэта так coreggetemi, калі я памыляюся,прабачце жаданняў і прашу вас таксама выдаленне fap egr і код ключа, што абсталяванне occorerebbe або проста заўседы kess+новая версія і іншыя праграмы, дзякуй усім

tranky
на жаль, я не магу атрымаць доступ у царства тып файлаў, я думаю, навошта я падпісаўся нядаўна, а здаецца, я зразумеў, што з чытаннем у бд, я чытаю толькі памяць, дзе і кантэнту карты і калі ў бд, вы б блакаваць мяне не хапае, усе астатняе для таго, каб аднавіць у bdm ,я так разумею, што converebbe зрабіць усе, што ў bdm, так я захоўваю рэзервовую копію і, магчыма, для рэтушы, раблю усе ў бд, так, калі ў мяне гульня завісае, маючы капіявання ў bdm, я магу аднавіць,я думаю, што гэта так coreggetemi, калі я памыляюся,прабачце жаданняў і прашу вас таксама выдаленне fap egr і код ключа, што абсталяванне occorerebbe або проста заўседы kess+новая версія і іншыя праграмы, дзякуй усім

Калі чытаць правілы загрузкі, вам будуць прадастаўлены толькі пасля 80msg.
Калі вы шукаеце ў інтэрнэце "Буфер абмену электроннай апрацоўкі" ты знойдзеш тое, pdf, а..
Па нагоды капіявання-гэта заўседы лепш, каб ен быў.. для сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF залежыць ад тыпу ECU, некаторыя на ты з праграмамі іншых у manella (ці ўсе ў manella, калі ты добры).
Памятаеце, што апрацоўка-гэта функцыя, што вы робіце пасля таго, як захаваны на пк файл ecu, так што любое прылада, выкарыстоўвайце для чытання і запісы-гэта зусім абыякава пры ўмове, што функцыі!
Апрацоўка файла гэта зробіце з дапамогай розных метадаў.. hexdump - ECM/WinOLS/map3d/і г. д. і да т. п..
Памятаеце, што вельмі важна.. ЗАЎСЕДЫ правярайце кантрольную суму файла перад запісам у эбу..

tranky
Correlo гэтую інфармацыю, сказаўшы, што ва ўсім гэтым вы павінны мець таксама прылады для дыягностыкі, у адваротным выпадку вы робіце апрацоўкі ўсляпую!
Даруй, калі я патрабавальны, але лепш ўдакладніць перад!

teamfox
okk tranky зразумеў, але што значыць "у manella калі вы добра"pdf знайшоў, цяпер чытаю і спрабую зразумець, і кантрольная сума titanium робіць гэта аўтаматычна? ці вы хочаце нас праграмнага забеспячэння(кантрольная сума, я думаю, як controolo цэласнасці файлаў трохі, як вы робіце, калі вы робіце з fail, спампаваў з сеткі, трэба праверыць, калі вы запампавалі ўсе гэта, і ен спраўны?)

tranky
Прабач мяне за Рымскага дыялекту.. але у значыць ўручную.
Кантрольную суму ен папраўляе ECM або galletto або mpps, што гэта.. у запісе, але не заўседы.
Кантрольная сума-гэта md5, як файл, як ты і сказала, і тут ты зразумеў!

teamfox
але мы спадзяемся, а з'ехаў з кесс і jtag нават калі інвестыцыі вялікія,паводле вас, каб выдаткаваць крыху менш, што aparechiatura рэкамендуюцца пакет bdm obd скажам, больш танны,хоць і тут ад мяне (пистойя ) на 5 блокі 3 маюць aliantech

tranky
Калі знойдзеш кітайскія клоны часткова несапраўднымі, і вельмі танныя ў параўнанні арыгіналаў.
Валюты ты

teamfox
На самай справе спакуса клонаў, па меншай меры, каб паспрабаваць і моцны, але рэчы з кітая......але,гэта заўседы ў тэму attrezatura, як зварачныя апараты і крыніцы харчавання для харчавання блока кіравання на стойцы, што параіце, і як дзіма ўбачыў, што я не ведаю ні Марак і мадэляў, таму што ў Партэр праграмнае забеспячэнне і інструменты, якія я не ведаю, калі трэба іншай спецтэхнікі

gianlucacll
Я табе магу сказаць, што клоны працуюць, і вы марнуеце капейкі ў параўнанні з арыгіналам, але ў цябе няма падтрымкі і абнаўлення.
Калі вы хочаце, каб пачаць mpps гэта добра, і гэта вельмі просты ў выкарыстанні, але абмежаваны. Певень, таму што bdm-гэта самы поўны але і самы цяжкі і для bdm трэба, дзіма, калі не хочаш літаваць. Акрамя таго, трэба атрымаць кабель дыягностыкі obd.

gianlucacll
Для праграмнага забеспячэння ecm можаце пайсці, каб пачаць, таму што гэта Вельмі інтуітыўна, але здараецца, што карты будуць кантраляваць. Калі вы выкарыстоўваеце ў 2d без кіроўцы, і ў цябе вочы перайсці ў вялікі, але там ідзе вопыт. Для выдалення egr есць праграмы, якія працуюць добра, але заўседы правяраць, што яны зрабілі, перш чым загрузіць для fap часта здымаюць занадта шмат рэчаў, ці вы павінны аднавіць у рукі...

teamfox

gianlucacll

teamfox

teamfox

gianlucacll

teamfox

gianlucacll

teamfox

gianlucacll

tranky

teamfox
На самай справе я не хацеў купіць, шинуазри, вы можаце мне параіць марку і мадэль станцыі гарачага паветра дыскрэтнай,то я разглядаю некаторыя праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і ў некаторых я чытаю, у тым ліку "damos " і што?

tranky
На самай справе я не хацеў купіць, шинуазри, вы можаце мне параіць марку і мадэль станцыі гарачага паветра дыскрэтнай,то я разглядаю некаторыя праграмнае забеспячэнне для адлюстравання і ў некаторых я чытаю, у тым ліку "damos " і што?

Для паяльной станцыя паспрабуйце паглядзець на сайце, калі яны прадаюць што-то і есць damos "індэксы", якія вызначаюць, для чаго патрэбныя контуры карты і іх функцыі, на падставе чаго (вызначаныя ў ВР) на winols. Параўнаем з драйвер ECM, скажам, але значна больш падрабязныя.

teamfox
Зразумеў, чаму некаторыя прадаўцы прадаюць ecm titanium разам з гэтымі damos можна выкарыстоўваць разам з ecm titanium?

tranky
Зразумеў, чаму некаторыя прадаўцы прадаюць ecm titanium разам з гэтымі damos можна выкарыстоўваць разам з ecm titanium?

Вы таксама можаце знайсці хто прадае чалавечыя органы, але не на гэта сказаў, што яны trapiantabili..

teamfox
Практычна прадавалі мне тое, што мне не трэба,я замовіў гэта kess і ktag ( cn) такім чынам, каб пачаць і паспрабаваць, калі я ў стане, але шукаюць ecmtitanium я знаходжу вакол толькі версіі 1.61 з каля 18000 driver вы ведаеце, што версія цяпер так зразумець, калі я прадам старую праграму

teamfox
Пытанне, я спрабую чытаць з kessv2 стары polo 1.4 bby мне час для чытання 30 хвілін гэта нармальна?

kid турба
Апошняя версія 1.79 з амаль 33000 драйвер, але для пачатку думаю нармальна 1.61, што з'яўляецца апошнім, каб быць свабодным.

рынга
Што значыць бясплатна??

рынга
За час чытання гэта нармальна, нават 58min я выпадкова, чытаючы obd

рынга
Але мне цікава titanium бясплатна?????????? Вы мяне зразумець!!!!!!!!

Maurosanna
Для free мае намер з спампаваць ******без неабходнасці плаціць

tranky
Для free мае намер з спампаваць ******без неабходнасці плаціць

абмеркаванне акрамя правілаў вачэй..

carfree
Прывітанне ад пачаткоўца раю kess і ktag вельмі надзейныя ... і вы будзеце прытрымлівацца крок за крокам, на усё, што вам трэба зрабіць, ... і таксама ёсць добры парк аўтамабіляў .... добрага дня