КПК

Перегляд Повної Версії : Всім привіт

ppsch
Привіт, мене звуть Павло, живу в місті Кьети, а мені 48 років.
Я люблю все, що є? що орбіті навколо комп'ютерної електроніки, etc.
Я знав, намагаючись info для кабелю vag, з якою ул? намагаюся прочитати ебу моєї Lybra програмне забезпечення, але в моєму розпорядженні не виявить пристрій.
Ви знаєте, мені, як і що робити???
Спасибі і привітання.

lumaracing
привіт, ласкаво просимо PPSCH!!!!!!!

macday
доброго дня, Павло

admin
Доброго дня, Павло і додому йдеш у правильному розділі і spiegaa ваша проблема

msport (exil77grande)
здравствуйте і ласкаво просимо ви можете сказати нам ваше заняття?
у будь-якому випадку кабель vag потрібно для групи vag, що не має нічого, що lancia очевидно, що не закон, і не потрібно читати файл керування двигуном.

giarras
відкрити обговорення в потрібне місце так, даємо тобі руку, може бути, розповісте про ccl, що ви можете? використовувати в вашої машини, але тільки в цілях діагностики
а ви вітати.

dvdtuning
15-10-2012, 19:56
Привіт і ласкаво просимо...

alfetta80
привіт, ласкаво просимо!

sa80libero
привіт ласкаво просимо

ppsch
Спасибі, що поцікавилися показали, я підтверджую, що кабель купив ? VAG kkl для групи fiat

відкрити обговорення в потрібне місце так, даємо тобі руку, може бути, розповісте про ccl, що ви можете? використовувати в вашої машини, але тільки в цілях діагностики
а ви вітати.

lumaracing
Спасибі, що поцікавилися показали, я підтверджую, що кабель купив ? VAG kkl для групи fiat

так,але це ? обговорення, що тут потрібно розміщувати в термінал презентації!!!!!
я вам раджу йти читати правила

batko
Привіт і ласкаво просимо на борт..

ppsch
Спасибі всім, тому тб я можу повісити його на цвях.
Миха цікавить кого-то?

msport (exil77grande)
Спасибі всім, тому тб я можу повісити його на цвях.
Миха цікавить кого-то?

Вибачте, але чи ви говорите кабелю-у розділі " підходить як gi? ми тобі зробили, зверніть увагу-й? раз чи я змушений закрити цей пост, щоб по темі