Прагляд Поўнай Версіі : Усім прывітанне
Прывітанне, мяне завуць Павел, жыву ў горадзе К'еці, а я 48 гадоў.
Я люблю ўсе, што есць? што арбіце вакол кампутарнай электронікі, etc.
Я ведаў, спрабуючы info для кабеля vag, з якой вул? спрабую прачытаць эбу маей Lybra праграмнае забеспячэнне, але ў маім распараджэнні не выявіць прылада.
Вы ведаеце, мне, як і што рабіць???
Дзякуй і віншаванні.
lumaracing
15-10-2012, 16:10
добры дзень, сардэчна запрашаем PPSCH!!!!!!!
Добры дзень, Павал і ўсе, дадому ідзеш у правільным раздзеле і spiegaa ваша праблема
msport (exil77grande)
15-10-2012, 16:30
добры дзень і дабро запрашаем вы можаце сказаць нам ваш занятак?
у любым выпадку кабель vag трэба для групы vag, што не мае нічога, што lancia відавочна, што не закон, і не трэба чытаць файл кіравання рухавіком.
адкрыць абмеркаванне ў патрэбнае месца так, даем табе руку, можа быць, распавядзеце пра ккл, што вы можаце? выкарыстоўваць у вашай машыны, але толькі ў мэтах дыягностыкі
а вы вітаць.
dvdtuning
15-10-2012, 19:56
Прывітанне і дабро запрашаем...
alfetta80
15-10-2012, 21:29
добры дзень, сардэчна запрашаем!!
sa80libero
16-10-2012, 17:07
прывітанне сардэчна запрашаем
Дзякуй, што пацікавіліся паказалі, я пацвярджаю, што кабель купіў ? VAG kkl для групы fiat
адкрыць абмеркаванне ў патрэбнае месца так, даем табе руку, можа быць, распавядзеце пра ккл, што вы можаце? выкарыстоўваць у вашай машыны, але толькі ў мэтах дыягностыкі
а вы вітаць.
lumaracing
17-10-2012, 17:08
Дзякуй, што пацікавіліся паказалі, я пацвярджаю, што кабель купіў ? VAG kkl для групы fiat
так,але гэта ? абмеркаванне, што тут трэба размяшчаць у тэрмінал прэзентацыі!!!!!
я вам раю ісці чытаць правілы
Прывітанне і дабро запрашаем на борт..
Дзякуй усім, таму тб я магу павесіць яго на цвік.
Міха цікавіць каго-то?
msport (exil77grande)
18-10-2012, 13:12
Дзякуй усім, таму тб я магу павесіць яго на цвік.
Міха цікавіць каго-то?
Прабачце, але ці вы кажаце кабеля-у раздзеле " падыходзіць як gi? мы табе зрабілі, звярніце ўвагу-й? раз ці я вымушаны зачыніць гэты пост, каб па тэме