КПК

Перегляд Повної Версії : Сумніви на виключення EGR Golf4 115cv edc15P

cinqueturbo
Вечір всім я і прийшла гольф 4 115 л. с. зіставляється, що не робить для того, щоб зробити повну роботу я також закрити egr не те, що я трохи заплуталась ідеї спостерігаємо класичний панеттоне на edc16 VAG

Додаю також файл.. Спасибі

mafani
привіт cinqueturbo то ви можете закрити її також просто робиш лист,впевнений, що шапки і комфортно, що вони не дають відмова

cinqueturbo
Про edc15p не потрібно скинути панеттоне типу edc16, ви повинні знайти карту, яка, схоже, duty cicle, часто в драйверах і т. д., називається етап, ви повинні привести всі значення на максимум, що знайдеш на карті, наприклад, якщо максимальне значення є 8000 двері по всій карті до 8000.

Одно для всіх edc15, як vag, fiat, psa, що мерседес.

Побачив, що ви стоїте вирішити, навіть гарячий старт, а будеш ще щасливішим клієнт.

Ви, я впевнений, що це була фаза уприскування, як класичні EDC15..
я показав тобі файл і ти б мить і ти застрягла, з думками hihihi
ідентичні панеттоне типу edc15 edc16 в Ме ніколи не бачив...

cinqueturbo
Про edc15p не потрібно скинути панеттоне типу edc16, ви повинні знайти карту, яка, схоже, duty cicle, часто в драйверах і т. д., називається етап, ви повинні привести всі значення на максимум, що знайдеш на карті, наприклад, якщо максимальне значення є 8000 двері по всій карті до 8000.

Побачив, що ви стоїте вирішити, навіть гарячий старт, а будеш ще щасливішим клієнт.

Карта стартера немає в цьому файлі, як в edc16..

mafani
добре виглядає

legendaryslave
egr escuela правильно

cinqueturbo
добре виглядає

Спасибі..

Насправді, виглядає добре, edc16 карти стартер я поруч, у edc15 трохи більш роз'єднані між собою, хоча у деяких вони вже правильні.

Не можу скачати файл, в іншому випадку я поставлю скріншот.

Спасибі..

egr escuela правильно

Спасибі..

у машині він вже доставлений в суботу вранці з egr виключена вручну зіставляється і гарячий старт проігнорував "Частина диво"..

ви можете закрити пост, Дякую..

dragusdrake

так, так закінчується на edc15

cinqueturbo

так, так закінчується на edc15

Замість цього ви обидва помиляєтеся..
але якщо ви не бачите навіть файл, який ви знаєте?
віра іноді робить погані жарти..

s.tuning89
Errecinque ви торкнулися анке іншими параметрами x ваш клієнт, або ти закритий тільки egr??

tranky
Errecinque ви торкнулися анке іншими параметрами x ваш клієнт, або ти закритий тільки egr??

помиляєшся, нік, перевір краще..

Errecinque
Ви повинні перерахувати cinqueturbo не мене, хоча Нік віднесли на той самий автомобіль