Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы на выключэнне EGR Golf4 115cv edc15P
Вечар усім я і прыйшла гольф 4 115 л. с. супастаўляецца, што не робіць для таго, каб зрабіць поўную працу я таксама зачыніць egr не тое, што я крыху заблыталася ідэі назіраем класічны панеттоне на VAG edc16
Прыкладаю таксама файл.. Дзякуй
прывітанне cinqueturbo то вы можаце зачыніць яе таксама проста робіш ліст,упэўнены, што шапкі і камфортна, што яны не даюць адмову
Аб edc15p не трэба скінуць панеттоне тыпу edc16, вы павінны знайсці карту, якая, падобна на тое, што duty cicle, часта ў драйверах і г. д., называецца этап, вы павінны прывесці ўсе значэння на максімум, што знойдзеш на карце, напрыклад, калі максімальнае значэнне з'яўляецца 8000 дзверы па ўсёй карце ў 8000.
Роўна для ўсіх edc15, як vag, fiat, psa, што мэрсэдэс.
Убачыў, што вы стаіце вырашыць, нават гарачы старт, а будзеш яшчэ больш шчаслівым кліент.
Вы, я ўпэўнены, што гэта была фаза ўпырску, як класічныя EDC15..
я б паказаў табе файл і ты б імгненне-і ты затрымалася, з думкамі hihihi
ідэнтычныя панеттоне тыпу edc15 edc16 ў Мэ ніколі не бачыў...
Аб edc15p не трэба скінуць панеттоне тыпу edc16, вы павінны знайсці карту, якая, падобна на тое, што duty cicle, часта ў драйверах і г. д., называецца этап, вы павінны прывесці ўсе значэння на максімум, што знойдзеш на карце, напрыклад, калі максімальнае значэнне з'яўляецца 8000 дзверы па ўсёй карце ў 8000.
Убачыў, што вы стаіце вырашыць, нават гарачы старт, а будзеш яшчэ больш шчаслівым кліент.
Карта стартара няма ў гэтым файле, як у edc16..
добра выглядае
Дзякуй..
На самай справе, выглядае добра, у edc16 карты стартар я побач, у edc15 трохі больш раз'яднаныя паміж сабой, хоць у некаторых яны ўжо правільныя.
Не магу спампаваць файл, у адваротным выпадку я пастаўлю скрыншот.
Дзякуй..
egr escuela правільна
Дзякуй..
у машыне ён ужо дастаўлены ў суботу раніцай з egr выключаная ўручную супастаўляецца і гарачы старт праігнараваў "Частка цуд"..
вы можаце зачыніць пост, Дзякуй..
так, так заканчваецца на edc15
так, так заканчваецца на edc15
Замест гэтага вы абодва памыляецеся..
але калі вы не бачыце нават файл, які вы ведаеце?
вера часам робіць дрэнныя жарты..
Errecinque вы закранулі анке іншых параметрах x ваш кліент, ці ты зачынены толькі egr??
Errecinque вы закранулі анке іншых параметрах x ваш кліент, ці ты зачынены толькі egr??
памыляешся, нік, правер лепш..
Вы павінны пералічыць cinqueturbo не мяне, хоць Нік аднеслі на той жа аўтамабіль