Перегляд Повної Версії : спробуйте карту y 70 резюме
Привіт всім я намагаюся зіставити lancia y 70 л. с. один мій друг, який має наступне формулювання MJD 6JF.Y/HW0101C/1065-Y154
065422
065450
0654A6
0654DE
у вас є цілий ряд фільтрів,
065ACC ти поїхав занадто рано, де закони 4500 700 межа 12800
0675BE прости орі, марно чіпати
0680F6 інше lim.
068A44 ін'єкції parzializzato я не думаю, ви прочитайте навпаки бачив, що по мірі збільшення тиску спускаються часи..
Спасибі cinqueturbo завтра виправлю все і місце файлу,перший marelli, що я намагаюся зіставити, і я повинен сказати, що я все ще розумію дуже мало...все інше, що поважає до bosch.щоб допомогти мені за драйвер мені потрібен, щоб змусити речі в winols і damos? Що на даний момент не я або в мене є інші дороги?
Спасибі cinqueturbo завтра виправлю все і місце файлу,перший marelli, що я намагаюся зіставити, і я повинен сказати, що я все ще розумію дуже мало...все інше, що поважає до bosch.щоб допомогти мені за драйвер мені потрібен, щоб змусити речі в winols і damos? Що на даний момент не я або в мене є інші дороги?
Досить адреси, який у вас є..
не думай, що стає murcielago, стає більш живий і енергійний, що за те, що і вигідно, і більш ніж достатньо..
важливо і витратомір повітря, і якщо fumicchia перевірте впускний, а потім, якщо все ок з тиском turbo рухається гайка вгору..
065422
065450
0654A6
0654DE
у вас є цілий ряд фільтрів,
065ACC ти поїхав занадто рано, де закони 4500 700 межа 12800
0675BE прости орі, марно чіпати
0680F6 інше lim.
068A44 ін'єкції parzializzato я не думаю, ви прочитайте навпаки бачив, що по мірі збільшення тиску спускаються часи..
Привіт cinqueturbo, прибери цікавість.....я межа max 12800 запиту пара, в чому причина? Чому?
Привіт cinqueturbo, прибери цікавість.....я межа max 12800 запиту пара, в чому причина? Чому?
Тому що на додаток приходять інші обмеження, які не слід втрачати голову ..
Більш ніж відправити м'яч ecu не отримує нічого конкретного...
Від очей до файлу 105л. ти зрозумієш..
Спасибі може бути, ти вирішив проблему індикатор, який блимає і ріже на гонки 70cv.. я пішов за 12800. Я намагаюся знизити їх.
Ніколи не було таких випадків, за винятком автомобілів з stravolte надзвичайно..
Cinqueturbo я подивитися на вказівки, які ти дав мені,що стосується обмежувачі, які ви мені показали, я повинен дивитися в 16 біт, так? І карт від 8x1, чи я помиляюся? Ще сумніви щодо карту, щоб підпорядкувати орі, тобто ін'єкції parzializzato,це не карта в рампі? Вибачте, питання можливо дуже дурні, але я правда на початку...і ще я не можу зрозуміти, як відрізнити, що у нас на дві осі x і y відповідно до Вр і все інше
Тільки у мене в авто завантаженні файл і перевіряю, як йде.спасибі всім
Тільки у мене в авто завантаженні файл і перевіряю, як йде.спасибі всім
Дев'ятий nn вибухнула ха-ха справді було добре для 1.3 mjt. Принаймні для моїх можливостей!!! Я сиджу без інтернету, відповідаю з працею
Спокійний приятель, він був для того, щоб знати результат!