КПК

Прагляд Поўнай Версіі : паспрабуйце карту y 70 рэзюмэ

giuseppe89
Прывітанне ўсім я спрабую супаставіць lancia y 70 л. с. адзін мой сябар, які мае наступную фармулеўку MJD 6JF.Y/HW0101C/1065-Y154

cinqueturbo
065422
065450
0654A6
0654DE
у вас есць цэлы шэраг фільтраў,

065ACC ты з'ехаў занадта рана, дзе законы 4500 700 мяжа 12800

0675BE даруй крычы, бескарысна чапаць

0680F6 іншае lim.

068A44 ін'екцыі parzializzato я не думаю, вы прачытайце наадварот бачыў, што па меры павелічэння ціску спускаюцца часы..

giuseppe89
Дзякуй cinqueturbo заўтра выпраўлю ўсе і месца файла,першы marelli, што я спрабую супаставіць, і я павінен сказаць, што я ўсе яшчэ разумею вельмі мала...усе іншае, што паважае да bosch.каб дапамагчы мне за драйвер мне патрэбны, каб прымусіць рэчы ў winols і damos? Што на дадзены момант не я, ці ў мяне есць іншыя дарогі?

cinqueturbo
Дзякуй cinqueturbo заўтра выпраўлю ўсе і месца файла,першы marelli, што я спрабую супаставіць, і я павінен сказаць, што я ўсе яшчэ разумею вельмі мала...усе іншае, што паважае да bosch.каб дапамагчы мне за драйвер мне патрэбны, каб прымусіць рэчы ў winols і damos? Што на дадзены момант не я, ці ў мяне есць іншыя дарогі?

Дастаткова адрасы, які ў вас есць..
не думай, што становіцца murcielago, становіцца больш жывы і энергічны, што за тое, што і выгадна, і больш чым дастаткова..
важна і расходомер паветра, і калі fumicchia праверце впускной, а затым, калі і ўсе ок з ціскам turbo рухаецца гайка уверх..

Errecinque
065422
065450
0654A6
0654DE
у вас есць цэлы шэраг фільтраў,

065ACC ты з'ехаў занадта рана, дзе законы 4500 700 мяжа 12800

0675BE даруй крычы, бескарысна чапаць

0680F6 іншае lim.

068A44 ін'екцыі parzializzato я не думаю, вы прачытайце наадварот бачыў, што па меры павелічэння ціску спускаюцца часы..

Прывітанне cinqueturbo, прыбяры цікаўнасць.....я мяжа max 12800 запыту пара, у чым прычына? Чаму?

cinqueturbo
Прывітанне cinqueturbo, прыбяры цікаўнасць.....я мяжа max 12800 запыту пара, у чым прычына? Чаму?

Таму што ў дадатак прыходзяць іншыя абмежаванні, якія не варта губляць галаву ..
Больш чым адправіць мяч ecu не атрымлівае нічога канкрэтнага...
Ад вачэй да файла 105л. ты зразумееш..

Errecinque
Дзякуй можа быць, ты вырашыў праблему індыкатар, які міргае і рэжа на гонкі 70cv.. я пайшоў за 12800. Я спрабую знізіць іх.

cinqueturbo
Ніколі не было такіх выпадкаў, за выключэннем аўтамабіляў з stravolte надзвычай..

giuseppe89
Cinqueturbo я паглядзець на ўказанні, якія ты даў мне,што тычыцца абмежавальнікі, якія вы мне паказалі, я павінен глядзець у 16 біт, так? І карт ад 8x1, ці я памыляюся? Яшчэ сумневы наконт карту, каб падпарадкаваць крычы, то есць ін'екцыі parzializzato,гэта не карта ў рампы? Выбачайце, пытанні, магчыма, вельмі дурныя, але я праўда ў пачатку...і яшчэ я не магу зразумець, як адрозніць, што ў нас на дзве восі x і y у адпаведнасці з Вр і ўсе астатняе

giuseppe89

Толькі ў мяне ў аўто загрузцы файл і правяраю, як ідзе.дзякуй усім

tranky

Толькі ў мяне ў аўто загрузцы файл і правяраю, як ідзе.дзякуй усім

cinqueturbo

нават не апісаць...

giuseppe89
Дзевяты nn выбухнула hahaa сапраўды было добра для 1.3 mjt. Па крайняй меры для маіх магчымасцяў! Я апыняюся без інтэрнэту, адказваю з абцяжараным

tranky
Ціхі сябар, быў, каб ведаць вынік!